Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 23:34

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 375 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 13:13 

Zasad najbolja ipak,ruku na srce,Puls - Visoko.Mjesto gdje nije bilo,niti vjerujem da će biti problema vezanih za fest,"nestanaka struje",bullshiting nadrkanih izbacivača i sličnih sitnica.Sloga otpada,čuo sam neke priče o šminkerskom preuređivanju iste tako da je to mjesto odavno ispalo iz alternativne kolotečine,a i tu su drugi problemi na koje je Boris naletio,koliko ja znam i s ostalim mjestima gdje bi se ovo moglo održati u Sarajevu,ako bude kakve promjene,bićemo i updateovani...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 14:26 

Ja sam nedavno cuo da su ti neki kafici, u kojima se fest mogao odrzati, promjenili gazdu i da su otisli svi u narodnjake. Da li je to tacno?

Po mom misljenju...
Kad se vec nesta, toliko veliko, radi i ulazu pare, moglo bi se to odraditi na otvorenoj sceni fis. Tamo bi se moglo izganjati to.
Sarajevo je ipak Sarajevo i puno je lakse ljudima doci do sarajeva i naci smjestaj kod nekog itd. nego da se ide u Visoko. Naravno da bi i u visoko ljudi dosli ali sam siguran da ce tu samo doci pravo vjerni fanovi metala. A u Sa ce doci svakakvih ljudi...
A za termin... to je skroz nebitno, treba ostaviti datum koji jeste. Bice dobro i bez alkohola, a oni koji ne piju za ramazan ce svakako ustediti...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 14:42 

Bad::Brain wrote:
Sarajevo je ipak Sarajevo i puno je lakse ljudima doci do sarajeva i naci smjestaj kod nekog itd. nego da se ide u Visoko. Naravno da bi i u visoko ljudi dosli ali sam siguran da ce tu samo doci pravo vjerni fanovi metala. A u Sa ce doci svakakvih ljudi...

slazem se, ja sam cula da dosta raje mozda ne bi moglo doci upravo zbog smjestaja u visokom. A da se vracaju kuci nema smisla. Mislim, sto se mene tice, svejedno mi je jer imam gdje, ali ako cemo gledati vecinu...
a mislim i da je slicna situacija za tz, uostalom koliko vidim da se na sve nacine pokusava postici to da se bude u sa ali ako ne bude moglo, ok, snaci cemo se nekako :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 14:43 

Na kraju ce biti u Bocku ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 15:10 

Na kraju ce biti u Bocku ;)

da oce bar :lol: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 15:15 

Ja sam nedavno cuo da su ti neki kafici, u kojima se fest mogao odrzati, promjenili gazdu i da su otisli svi u narodnjake. Da li je to tacno?

Po mom misljenju...
Kad se vec nesta, toliko veliko, radi i ulazu pare, moglo bi se to odraditi na otvorenoj sceni fis. Tamo bi se moglo izganjati to.
A za termin... to je skroz nebitno, treba ostaviti datum koji jeste. Bice dobro i bez alkohola, a oni koji ne piju za ramazan ce svakako ustediti...

Ja se slazem.Sarajevo je Sarajevo.Jebi ga.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 15:26 

Bilo gdje samo neka bude fest-a.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 15:47 

~Nessa~ wrote:

Po mom misljenju...

Ja se slazem.Sarajevo je Sarajevo.Jebi ga.

exactly ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 15:55 

Sarajevo je sranje...mislim kao grad

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 16:15 

e stvarno, mora se i ovo rech... PA MORAL SVE BIT U SARAJEVU?! problem nach smjeshtaj, bujrum, Visoko sad turistichki grad, smjeshtaja na svakom koraku...

mislim, ne znam, cijela ova frka, Sarajlije stalno se zale, joj treba to u Sarajevu... daj ba, ko zeli doch na ovo, nache nachina da dodje...

vama sarajlijama nikad udovoljit...

shteta shto nechu moch prisustvovat ovom festivalu...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 16:22 
Administrator

Fest ce bit u Visokom, potvrdjeno je!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 16:32 

Shakhbuurz wrote:
e stvarno, mora se i ovo rech... PA MORAL SVE BIT U SARAJEVU?! problem nach smjeshtaj, bujrum, Visoko sad turistichki grad, smjeshtaja na svakom koraku...

mislim, ne znam, cijela ova frka, Sarajlije stalno se zale, joj treba to u Sarajevu... daj ba, ko zeli doch na ovo, nache nachina da dodje...

Ne,pazi Deni.Nikad mi nismo "srali" ni rekli da necemo doci.Ja cu prva najvjerovatnije prisustvovati ovom festu.Ali kada malo razmislis,Sarajevo je glavni grad BiH,i nekako je logicno da ce se svi veci koncerti odrzavat u Sarajevu.Svi ce najprije doci u Sarajevo(to je tako,bez obzira sto je Visoko sad kao eto turisticko mjesto).U svakom slucaju,bitno je da se fest odrzi,pa gdje bilo.Eto,ihti rece da je potvrdjeno za Visoko.Ja bih licno vise voljela da je u Sarajevo,ali eto.Bitno je da se odrzava. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 16:35 

glavni grad - logichno?

metal camp - tolmin
mms - zadar
exit - Novi Sad

itd. ne znam ni jedan od festova vako svakakvih da se odrzavaju u glavnim gradovima :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 17:14 

Shakhbuurz wrote:

...word!...pusti ih, ba, sta dokazujes...puls fin prostor pravo...mozda bi jedino malo prostora na bini moglo da predstavlja problemcic...al' uz dobru organizaciju, bice odlicno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 17:23 

<Thor> wrote:
Sarajevo je sranje...mislim kao grad

gledaj to s vedrije strane, uvijek možeš preseliti u Visoko :lol: :lol: :lol:

em turističko mjesto - imaš smještaj, piramide i souvenir shop, em ima i dobrih svirki :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 17:27 

Shakhbuurz wrote:
glavni grad - logichno?

metal camp - tolmin
mms - zadar
exit - Novi Sad

itd. ne znam ni jedan od festova vako svakakvih da se odrzavaju u glavnim gradovima :?:

Meni je Deni logicno.Prosli United Forces se odrzavao ovdje.Logicno je da nastavi.Ok,Sloge vise nema.Ali ha-llo,kao da je Sloga jedini prostor.Sarajevo je jedan od vecih gradova.Recimo da je Tuzla,ja se ne bih bunila.Ali Visoko :? .Haj okay,ne vrijedi se prepucavat i pricat uopce o tome.Bice u Visokom.Ja dolazim.Vidimo se tamo :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 17:55 

Ma daj, jao, nidje veze "haj da je tz ne bi bunila, ali visoko" :? . Stvarno bezveze. Ne znam jesi li bila na Bosnian metal festu koji se odrzao upravo u Visokom i na kojem je bilo predobro? Eto kad ljudi ne bi ovako razmisljali mozda bi i imali mogucnost da napravimo neki veci dogadjaj u ovoj posranoj zemlji, al eto kazes da ces doci gdje god bude..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 18:00 

Away wrote:
Ma daj, jao, nidje veze "haj da je tz ne bi bunila, ali visoko" :? . Stvarno bezveze. Ne znam jesi li bila na Bosnian metal festu koji se odrzao upravo u Visokom i na kojem je bilo predobro? Eto kad ljudi ne bi ovako razmisljali mozda bi i imali mogucnost da napravimo neki veci dogadjaj u ovoj posranoj zemlji, al eto kazes da ces doci gdje god bude..

Doci cu ja bez obzira na lokaciju.Nazalost nisam bila na Bosnian metal festu.Cula sam da je ovaj prostor gdje ce se odrzavat UFF jako dobar i eto hajd.Ja sam svakako na festu gdje god bude.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 18:34 

...ugly...bitch... wrote:
...word!...pusti ih, ba, sta dokazujes...puls fin prostor pravo...mozda bi jedino malo prostora na bini moglo da predstavlja problemcic...al' uz dobru organizaciju, bice odlicno...

upravo...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 18:53 

Samo sto ce dosta ljudi syebati ispitni rokovi,ja namjeravam doci i doci cu 100% ako me ne zakaci ispit ovaj u ta 2-3 dana......trebali su to ostaviti za stari datum,bilo bi mozda bolje.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 375 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]