Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 05. 07. 2025. 20:25

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 266 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 30. 09. 2004. 11:51 

Tiranin wrote:
:twisted:

Koncert je super organizovan i fakat hvala ti Emire što si nam doveo Benediction,i što se tiče neposječenosti koncerta to ti je taj naš mentalitet i ti naši "metalci" nezahvalni i blentavi,a što se tiče ko je ušao đaba na koncert i ko je pojeo hranu i popio im pivu i vodku,taj se nebi ni trebao ni pojaviti više na ovoj stranici,a svi znamo ko je taj lik i koliko god on dobro živi i u kojoj okolini nema večeg primitivca od njega,a on se pravi ko da je najbolji i najljepši i najveći,e pa sine jesi velik,ali si ko čovjek manji od makovog zrna nisi više vrijedan ni spomena ovdje.Prema tome skini nam se s kurca.
A Emire fakat mi je žao što si od svoje love odvojio i dao za njih,i imam ideju da se napravi metal party i da sviraju ove Sarajevske metal grupe đaba te da se tebi vrate pare samo treba naći prostor i hajmo ideja je fakat super i tamo možeš prodavati te plakate i karte.Stvarno razmotri tu ideju i javi ali mislim da bi se trebalo to uraditi prvo iz zahvalnosti prema tebi :wink:

Jadi moji....
hahaha da slucajno ne mislis na mene u tom tvom postu junacino?
da ne ispadne da se pravdam, jer ako bi i imao za sta onda bi se pravdao samo Emiru ...no moram ti reci za tvoju informaciju junacino da nemas pojma kakva je situacija bila i za ovo sto me prozivas (ako sam to ja) kad slijedeci put dodjem u Sarajevo imaj muda pa fino stani ispred mene i ko covjek mi reci u lice sve sto imas reci, ili sto te muci!
A onda cu ja tebi fino reci sto i kako je bilo i odgovoriti ti na sva pitanja. Bas me zanima hoces mi moci pogledati u oci!

Situacija na koncertu je bila vaka: dolazak pred salu sa benediksnima, opijanje s benediksnima, backstage i tonska s benediksnima, obrok sastavljen od parceta pize koja je ostala i pola nepojedene lazanje (i nakon koncerta praznog suhog peciva), opijanje u backstage s benediksinima, gledanje benediksna, after u backstageu s benediksnima! Ukratko, ako je iko imao dozvolu benda da popije koje pivo to sam onda ja, i ne zelim ni rijeci reci! Eh da i Btw ja sam ulaznicu platio, samo da se zna, a usao sam kad i bend u prostor. Ne bi ni pomislio da ne platim upad, jer Emiru svaka cast na dovlacenju ovih legendi!
Jedinjo mi nije jasno zasto niko ne spominje incidente iz backstage-a: klinci koji su usli besplatno i koji su popili karton pive koji je bio namjenjen KRVi??

Zato isfrustrirani i neinformirani klinci mi se mogu napusit kare velike! :)

Bas se pitam sto bi pricali da ste bili sinoc u Zagrebu, da vidis kako se zdero gulas i drmalo ozujsko u backstageu! No kad imas u vidu da je organizator moj frend i da sam na guest listu benda na ostatku turneje i da cu s njima po austrijskim datumima furati onda ti neke stvari budu jasnije, zar ne!?!

Zato, frustracije, neinformiranost, zelenilo i opcu zatupljenost ostavi(te) doma!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 09. 2004. 13:12 

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 09. 2004. 13:21 

Ajdine legendo pozlacena ti si fakat umjetnik zesci! (a i imas jeben digitalac) :) Kad postas sliku ne da valja nego kicks fukin ass!!!!

Koja fotka sineee!! BRAVO!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 09. 2004. 14:24 

Uriel wrote:
Jedinjo mi nije jasno zasto niko ne spominje incidente iz backstage-a: klinci koji su usli besplatno i koji su popili karton pive koji je bio namjenjen KRVi??

a ko je to uradio ?

necu da prozivam nikoga ali samo da kazem da nije bilo fer.
kazem, bilo-proslo ne ponovilo se (sto se tice ovih negativnih stvari), a vidjecemo dalje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 09. 2004. 21:50 

Ma nisu bas cjeli al eto jesu loma al mane veze...

Emire, jos jedamput, svaka cast i tenks

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2004. 13:18 
Moderator

Uriel wrote:
Emire jedan savjet: organiziraj prevoz na koncerte koji se budu desavali u Zagrebu i Beogradu (ili bilo gdje okolo). Tu si i ti dobar i ponovo nudis ljudima opciju da odu na svirku. Ti si tu cist, nema zajebancije, nema gubitaka i najvaznije nema sekiracije!

uriel, legendo, ja bi radje jedan posten koncert ovdje u sarajevu nego aranzmane i zajebancije po zg i bg, bez uvrede, ali vise volim kad na majici pise B&H! jebiga, patriota...

EJ DA ZAVRSIMO PRICU JA SAM VAM SVE POPIO SAM I POJEO JER SAM NAJVECA PICKA, I TIRANINE, MALO PRIPAZI NA TE AFRIKATE :d

(P.S. ZAJEBAJEM SE, STA ME GLEDATE)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 266 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

All times are UTC + 1 hour [ DST ]