Tiranin wrote:
:twisted:
Koncert je super organizovan i fakat hvala ti Emire Å¡to si nam doveo Benediction,i Å¡to se tiÄe neposjeÄenosti koncerta to ti je taj naÅ¡ mentalitet i ti naÅ¡i "metalci" nezahvalni i blentavi,a Å¡to se tiÄe ko je uÅ¡ao Ä‘aba na koncert i ko je pojeo hranu i popio im pivu i vodku,taj se nebi ni trebao ni pojaviti viÅ¡e na ovoj stranici,a svi znamo ko je taj lik i koliko god on dobro živi i u kojoj okolini nema veÄeg primitivca od njega,a on se pravi ko da je najbolji i najljepÅ¡i i najveći,e pa sine jesi velik,ali si ko Äovjek manji od makovog zrna nisi viÅ¡e vrijedan ni spomena ovdje.Prema tome skini nam se s kurca.
A Emire fakat mi je žao što si od svoje love odvojio i dao za njih,i imam ideju da se napravi metal party i da sviraju ove Sarajevske metal grupe đaba te da se tebi vrate pare samo treba naći prostor i hajmo ideja je fakat super i tamo možeš prodavati te plakate i karte.Stvarno razmotri tu ideju i javi ali mislim da bi se trebalo to uraditi prvo iz zahvalnosti prema tebi

Jadi moji....
hahaha da slucajno ne mislis na mene u tom tvom postu junacino?
da ne ispadne da se pravdam, jer ako bi i imao za sta onda bi se pravdao samo Emiru ...no moram ti reci za tvoju informaciju junacino da nemas pojma kakva je situacija bila i za ovo sto me prozivas (ako sam to ja) kad slijedeci put dodjem u Sarajevo imaj muda pa fino stani ispred mene i ko covjek mi reci u lice sve sto imas reci, ili sto te muci!
A onda cu ja tebi fino reci sto i kako je bilo i odgovoriti ti na sva pitanja. Bas me zanima hoces mi moci pogledati u oci!
Situacija na koncertu je bila vaka: dolazak pred salu sa benediksnima, opijanje s benediksnima, backstage i tonska s benediksnima, obrok sastavljen od parceta pize koja je ostala i pola nepojedene lazanje (i nakon koncerta praznog suhog peciva), opijanje u backstage s benediksinima, gledanje benediksna, after u backstageu s benediksnima! Ukratko, ako je iko imao dozvolu benda da popije koje pivo to sam onda ja, i ne zelim ni rijeci reci! Eh da i Btw ja sam ulaznicu platio, samo da se zna, a usao sam kad i bend u prostor. Ne bi ni pomislio da ne platim upad, jer Emiru svaka cast na dovlacenju ovih legendi!
Jedinjo mi nije jasno zasto niko ne spominje incidente iz backstage-a: klinci koji su usli besplatno i koji su popili karton pive koji je bio namjenjen KRVi??
Zato isfrustrirani i neinformirani klinci mi se mogu napusit kare velike!
Bas se pitam sto bi pricali da ste bili sinoc u Zagrebu, da vidis kako se zdero gulas i drmalo ozujsko u backstageu! No kad imas u vidu da je organizator moj frend i da sam na guest listu benda na ostatku turneje i da cu s njima po austrijskim datumima furati onda ti neke stvari budu jasnije, zar ne!?!
Zato, frustracije, neinformiranost, zelenilo i opcu zatupljenost ostavi(te) doma!