Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 22:31

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 351 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 14:23 

Koncert je bio do jaja!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 15:31 

Super slike Sharane i Thatguy:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 15:51 

eh kad su vec spomenuta izlaganja na bini.......da prokomentarisem na brzinu.....beveze
gledam sarana aj neka ga budala zna se ko ce biti gore....al za oko mi zapala curica koju prvi put vidim popela se i mlati glavom i bezze zauzima prostor...al nije ona jedina ima jos onih koji ne znam sta glume al stvarno sto je previse previse je....i neki su bez problema i ustrucavanja poletjeli nakon nastupa vitala u bekstejDŽ kao da su clanovi benda il tako nesto....pa mislim kakvo je to ponasanje???to samo u bosni ima...pa stvarno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 16:55 

varga wrote:
gledam sarana aj neka ga budala zna se ko ce biti gore....al za oko mi zapala curica koju prvi put vidim popela se i mlati glavom i bezze zauzima prostor...al nije ona jedina ima jos onih koji ne znam sta glume al stvarno sto je previse previse je....i neki su bez problema i ustrucavanja poletjeli nakon nastupa vitala u bekstejDŽ kao da su clanovi benda il tako nesto....pa mislim kakvo je to ponasanje???to samo u bosni ima...pa stvarno...

do mene. al nece vise biti tako, a-a !

sto se tice raje na bini bend je zajedno s tourmanagerom pozvao raju na binu a meni su rekli prije koncerta da nebudem strog prema ljudima koji se penju na binu i traze kontakt i slicno, tako da je to u redu. to plus fakt da je pjevac skako u raju i pjevo su odlican dokaz da im je pravo dobro bilo u Sarajevu (a i kako nece nakon onoliko cevapa i bureka)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 17:40 

Uriel wrote:
varga wrote:

do mene. al nece vise biti tako, a-a !

sto se tice raje na bini bend je zajedno s tourmanagerom pozvao raju na binu a meni su rekli prije koncerta da nebudem strog prema ljudima koji se penju na binu i traze kontakt i slicno, tako da je to u redu. to plus fakt da je pjevac skako u raju i pjevo su odlican dokaz da im je pravo dobro bilo u Sarajevu (a i kako nece nakon onoliko cevapa i bureka)

tako i treba...
za sljedeci veliki koncert uvedes VIP karte ili sl.
to je bitno da je njima dobro bilo ba...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 18:24 
Moderator

veoma sam ponosan na činjenicu da sam vodio dva velika benda na hamburger kod trovača. :)

baš sam se nešto zapričao sa jorgom (tour managerom) kad je išao da jede, i skontao da je lik super i rega. Mislio sam na početku da je on all bussiness, ali sam skontao da mu je takav stav jer samo želi da sve ispadne kako treba.

Rekao je da ga je oduševila raja, kako ove godine, tako i prošle. Oko 2:30 navečer objašnjavao sam mu šta radi ''kamp'', kako je on rekao ispred zgrade zajedničkih institucija bih. Lik se sjebao, nije mogao da vjeruje. Zahvalio se svima, i pozdravio sve i rekao da ce bruchestein tour navratiti sa bendovima kad god budu mogli.

Evo me ko uriel. ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 18:42 

lik je skocio medju raju i u beogradu tako da kontam da mu je to sasvim uobicajen dio nastupa, jos je baljezgao i nesto o o tome kako im je to najbolji gig na turneji ne znam je li to govorio i u SA, ej jel onaj lik iz mastera pjevao sa talijanima, u BG-u jest i bilo je do jaaaja, may result odlican, talijani solidni, vitali prejaki, al bih ipak vise volio da sam vidio bentona

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 19:08 

borise sto se tice tih ulazaka u backstage mislim da je najjednostavnije i najbolje uvest vip kartice za clanove bendova i ljude u organizaciji. tako bi izbjegao onakvu guzvu u backstage-u. neko gore je vec predlozio nesto slicno....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 21:38 

i u Ri je skakao u publiku i polomio jedan mikrofon.

i govorio je Sarma is fucking great! neznam jeste li ga to vi našopali ili mi :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 23:18 

Uriel wrote:
No komentirao bih one "fanove" sto su sjedili na stageu - priznam gresku, vise nijedan koncert nece proci bez security-a na i oko stage-a upravo zbog onakvih nekulturnih ispada i nedopustenog ulaska u backstage.

Ja to tumacim ovako..."security ko na rotting-u" :lol:

6 krkana ubise djecu metalsku, facesmashing of posers is the law, hell yeah!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2005. 23:23 

jebes security - zadnja stoka koja treba na svirkama

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2005. 04:13 

Bomber+ wrote:
jebes security - zadnja stoka koja treba na svirkama

eh tako bi bilo najbolje drug, al je nezalost neophodno (kod nas - taki smo jeb'ga ;-) )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2005. 04:16 

Djecojed wrote:
Uriel wrote:
No komentirao bih one "fanove" sto su sjedili na stageu - priznam gresku, vise nijedan koncert nece proci bez security-a na i oko stage-a upravo zbog onakvih nekulturnih ispada i nedopustenog ulaska u backstage.

sto bi reko darren travis "death to posers" jel ;-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2005. 13:44 
Moderator

Djecojed wrote:
Uriel wrote:

Čekaj dok ti budeš u moshu a ja security!haha :lol: :twisted:

To će biti hammer smashed face! :!:

Da je bilo osiguranja, bilo bi kao na prošlom koncertu KRVi u Slogi (u jebote, ima dobrih 2 godine), kad je neko poljubio stepenice do WCa!haha!

Nek nema osiguranja, dovoljan je bio i Jorg, koliki je haha!

Profile  

Post subject: www.radio202.ba
PostPosted: 04. 11. 2005. 18:01 
Moderator

The Fleshmincer wrote:

jorg je legenda :)

bacio je par ljudi neofirno sa stagea... ;)

jedna mala informacija...večeras u ponoć, sa petka na subotu moći ćete čuti snimke svirke Resurrecturisa i Vital Remainsa na Radiju 202, u sklopu emisije ISK. Oni koji ne mogu čuti radio 202, možete ga slušati preko neta, na http://www.radio202.ba . Sve što vam je potrebno je Real Player, so get it.

Danas sam preslušavao snimke, i ima samo jedna greška, zbog koje mi je pravo žao...a to je da je u po Dechristianeza nestalo baterije na MD-u, pa nema dijela pjesme od nekih minutu i pol. :(

Ostalo je kompletno. Večerašnji snimak nije izrezan, dakle čitav koncert u komadu, od deranja raje, zagrijavanje prije i poslije pjesama, sve je uključeno, samo večeras na Radiju 202, u sklopu ISK, bajramsko iznenađenje, bootlegovi Resurrecturisa i Vital Remainsa...

Podijelit ćemo i pet kopija ova dva koncerta plus našu galaeriju slika u velikoj rezoluciji!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2005. 18:34 

dje si stalone ;-)
dobar ti avatar...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2005. 19:04 

Thatguy wrote:
Uvijek zaboravim nesto....imam dva pitanja:

Ko je bila ona curica?
I ko je onaj tip u doktorskom mantilu?

PS.
Slike sa koncerta su dostupne na adresi:
http://photobucket.com/albums/b60/iraqrules/

Morao sam ih smanjiti na 640*480 jer su povelike u 1.7mpixela rezoluciji. Mislim da su sve gore. Bilo je nekih problema sa uploadom, a ja cu se potruditi da sve provjerim jos jednom. Ako neko zeli neku sliku u originalu, nek se javi.

jake su ti slike pravo,al noje su bolje heheheh...usput surgeon,skinula sam slike sa digitalca,pa eto sad se javi ako ti sta treba.

Profile  

Post subject: Re: www.radio202.ba
PostPosted: 05. 11. 2005. 01:31 

Jimmy Pop wrote:
The Fleshmincer wrote:

jorg je legenda :)

bacio je par ljudi neofirno sa stagea... ;)

jedna mala informacija...večeras u ponoć, sa petka na subotu moći ćete čuti snimke svirke Resurrecturisa i Vital Remainsa na Radiju 202, u sklopu emisije ISK. Oni koji ne mogu čuti radio 202, možete ga slušati preko neta, na http://www.radio202.ba . Sve što vam je potrebno je Real Player, so get it.

Danas sam preslušavao snimke, i ima samo jedna greška, zbog koje mi je pravo žao...a to je da je u po Dechristianeza nestalo baterije na MD-u, pa nema dijela pjesme od nekih minutu i pol. :(

Ostalo je kompletno. Večerašnji snimak nije izrezan, dakle čitav koncert u komadu, od deranja raje, zagrijavanje prije i poslije pjesama, sve je uključeno, samo večeras na Radiju 202, u sklopu ISK, bajramsko iznenađenje, bootlegovi Resurrecturisa i Vital Remainsa...

Podijelit ćemo i pet kopija ova dva koncerta plus našu galaeriju slika u velikoj rezoluciji!

kako jerane da slusam taj jebeni radio... nece nikako da krene!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 01:34 

ne mogu ni ja... fakat neozbiljno >: (

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 01:45 

Shakhbuurz wrote:
ne mogu ni ja... fakat neozbiljno >: (

treba ih jebat

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 351 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]