Ja necu komentaristati koncert jer sam jos pod utiscima. Pili smo malopre do 6h izjutra sljivovicu i pivo sa Gerrom.
Moram da vam kazem da se desilo par "nemilih" dogadjaja pre koncerta, i da je TANKARD ispao NAJVECI BEND NA SVETU NE OTKAZAVSI KONCERT KOD NAS !!!! Naime, kada su putovali za Srbiji negde u Bosni, mislim da je Zenica naleteli su na grupu navijac koji su kamenovali i polupali ceo kombi ! Pri tom je Andy gitarista dobio udarac kamenom u glavu i malo su mu razbili glavu

hahaah. Verovali ili ne , da sam ja bio na njihovom mestu, iz momenta bih se vratio kuci ! Ali ne oni su dosli ovde da sviraju ispred 300jebenih FANOVA !!!! Njima je bilo mnogo bitnije to nego bilo sta drugo . Reci cu vam jos neke dogodovstine sa Gerrom, jer je covek jedan od najvecih i najboljih ljudi sa kojima smo imali posla do sada . Covek je bio zesce bolestan pre koncerta, onda smo mu dali nasu "medicinu"(kako on to kaze za sljivovicu) i sredio se

hahahah. Pri tom nisu spavali cetiri-pet sati pre ovog koncerta i ono sranje sa kombijem... i zamislite na kraju je covek ostao do 6ujutru sa nama u kafani i nije otisao da spava, direktno je otisao u kombi da se vraca za nemacku....
Vi vidite i razmislite malo sta je i kako je , i naravno uporedite danasnje "debilne" bendove i njihov stav prema muzici . A da napomenem da Gerre sledece godine puni 40godina ! Znaci, kako on kaze , nisam vise klinac od 15 .
Pricao nam je da mu je draze bilo da svira ovde ispred 300ljudi nego na JEBENOM WACKENU ! Moram da kazem JEBENOM jer nisam mogao da verujem kako su ljudi iz WACKENA tretirali Tankard ! Tankard je prvi bend koji je REKAO NE WACKENU !!!! Znate zasto

! Razmislite i sami zakljucite....
Gerre je rekao da se ja pitam i da sam ja milioner ja bih dosao u Srbiju da sviram za JEDNO JEBENO PIVO ! I kada je to rekao uopste nije bio u fazonu kao sad cu ja da ih lazem, vec je legenda stvarno to mislio .
Ne znam sta da vam kazem narode, TANKARD su ispali najveci, ali stvarno NAJVECI ! I to se jebeno vidi a i MORA DA SE CENI ! Ostace meni jedan od najvecih i naravno najcenjenijih bendova svih vremena.
Ko nije bio na koncertu, jbg. bice valjda drugi put , koncert je prosao odlicno bio je zamalo rasprodat klub . Atmosfera naravno najbolja koju su videli ( Zagreb- dobra publika, Sarajevo- solidna publika ali ne velika posecenost, Srbija-najludja publika , to je Gerre izjavio ) ! Pesme koje su svirali ne mogu da nadjem manu, krivo mi sto nisu svirali Open All Night, Poison, I am Sorry , Who are you ... Ali nema veze i ovako su razvalili ....
KINGS OF BEER AND THRASH METAL !!!