Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 00:03

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 397 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 03:50 

ISK Sharan wrote:

kad si stigao slikat jebem te blentavog...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 11:15 

Hahahaha, to sam se i ja pito dok ga nisam vidio na slikama :lol:

Neg... Perishment odradio poso samo tako, jebiga dobro otpjevano, stari dobri thrash riffovi i sta jos trazit :) bubnjaru je jedno 2-3 puta ispala palica, ali ostalo je bilo na nivou ostatka benda :) one svoje pjesme sto su svirali mi zvuce dosta dobro iako ih prvi put cujem, malo su duze i nesto kompleksnije ali ne da je to lose :) obrade su isto fino odsvirali, jedina zamjerka mozda..pa gdje nako osakatit master of puppets izbacivanjem onog sporog dijela? :D
Uglavnom, volio bi vidit da uskoro snime neki album ili demo barem jer imam osjecaj da bi se tek tad vidilo o kako dobrom bendu je rijec :)

Flatline...hm, neam pojma sta bend koji svira onu vrstu muzike radi na ovakvom koncertu :? ne znam, mozda oni to sto sviraju rade dobro, ali mi se ne uklapaju u sliku ovog koncerta nikako..

Mad Goya isto nije po mom ukusu iako sam cuo samo prve jedno 3 pjesme, al generalno mi se ne svidja ideja da bilo ko svira nakon headlinera.. zar nije bolje pocet ranije s koncertom ili cak imat bend manje za predgrupu al da se sve zavrsi onim zbog cega su svi tu?

Tankard...hehehe, odlican koncert...ljudi su profesionalni svake sekunde, al opet tako lezerni i opusteni bas ko da sviraju na nekoj gidi.. Uglavnom zajebancija od pocetka do kraja :) a onaj stomak je jedna od gadnijih stvari koje sam vidio :lol:

Al zvijezda veceri je ipak bio:

Image
(skroz desno)

:lol::lol: Car! hahahaha, kako sam mu se samo ismijo...jos kad mu dade da pjeva kad se nisam prosuo po podu :lol: a imace jadan i nocne more od sharana :lol:

Mala 'zamjerka' mozda na raspored bendova, al sve u svemu dobar koncert skroz :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 12:05 

Evo sta ostaje posle bombardovanja:

Image

Btw., sinoc se od M.A.D. Goyae culo (parafraziram): "... Tankard je dozivio sranje u Bosni?!"

O cemu se radi?

Last edited by cotoha on 06. 11. 2006. 12:14, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 12:14 

hehehe vidi bore legende uvijek u prvim redovim,masakr pravi............

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 13:30 
Moderator

cotoha wrote:
Btw., sinoc se od M.A.D. Goyae culo (parafraziram): "... Tankard je dozivio sranje u Bosni?!"

O cemu se radi?

Ja bi rek'o da je Mad Goya doživjela, a ne Tankard. Tankard je imao super provod kao i ostali 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 14:21 

ma koncert je bio odlican. ko kaze drugacije, jede govna iza peci . . .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 14:31 

Tako je!

Trebalo je ostaviti Tankard za kraj da Mad Goya ne izvisi sa onako malo preostale raje, al sta je tu je. Dobar provod pravo. Evo jos fotki

http://www.aida-vanja.org/2006/Tankard/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 14:42 

Koncert je bio predobar!!! Pravi dernek... Sutki, pive i zajebancije na sve strane! Nemam sto reci nego SVAKA CAST! Svim bendovima i organizaciji! Posebna phvala za Perishment, momci razvaljuju!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 16:33 

e ljudi, svirka je bila odlicna. perishment je oderao, a o tankardu da ne pricam. mad goya isto tako, ludnica! sto se tice flatlinea, mislim da se nisu uklopili u svirku, ali eto...
sve u svemu, bila je ludnica!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 16:50 

Koja ludnicaaaa! Hoće ja opeeettt!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 19:22 

Neko je kamenovao kombi sa Tankardom i gitarista je dobio kamen u glavu.Neko je spomenuo navijače iz Zenice....Ipak polomljeni su svirali u Bg-u sinoć.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 19:31 

PERISHMENT!!!!

masters... masters..... masteeeeeeeeeeeers

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 20:36 

Corruptor wrote:
Neko je kamenovao kombi sa Tankardom i gitarista je dobio kamen u glavu.Neko je spomenuo navijače iz Zenice....Ipak polomljeni su svirali u Bg-u sinoć.

baaaahahahaha... :shock: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 21:01 

ja bi samo zahvalio Borisu na koncertu u Zagrebu i drago mi je da je bilo dosta ljudi ;)

btw. evo slike Bogambera, kako je to izgledalo u Zagrebu:

Image

:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 22:22 

<[Grind Bastard]> wrote:

Ja bi rek'o da je Mad Goya doživjela, a ne Tankard. Tankard je imao super provod kao i ostali 8)

Kamenovanje je super provod. Posebno na hadzu. %)
Ljudima je ta stoka razjebala kombi totalno.

Ne mozes ti brdjanu objasniti da je kameno doba proslo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 23:07 

sto su ih napali ne kapiram, razumeo bi da su neki bend koji sere o politici, ali tankard najveci pozitivci, takvo sranje ni najmanje ne zasluzuju????????? :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 23:11 

Sigurno zato jer im se nije svidjela lista %))

U bosni je valjda obicaj da se cupavi ljudi kamenuju, sta li.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 23:15 
shta je bilo ba?! :(

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 23:24 

- wrote:
shta je bilo ba?! :(

Evo sta su oni rekli Frubiju (ovo je sa legacy foruma):

Quote:
Ja necu komentaristati koncert jer sam jos pod utiscima. Pili smo malopre do 6h izjutra sljivovicu i pivo sa Gerrom.
Moram da vam kazem da se desilo par "nemilih" dogadjaja pre koncerta, i da je TANKARD ispao NAJVECI BEND NA SVETU NE OTKAZAVSI KONCERT KOD NAS !!!! Naime, kada su putovali za Srbiji negde u Bosni, mislim da je Zenica naleteli su na grupu navijac koji su kamenovali i polupali ceo kombi ! Pri tom je Andy gitarista dobio udarac kamenom u glavu i malo su mu razbili glavu :)hahaah. Verovali ili ne , da sam ja bio na njihovom mestu, iz momenta bih se vratio kuci ! Ali ne oni su dosli ovde da sviraju ispred 300jebenih FANOVA !!!! Njima je bilo mnogo bitnije to nego bilo sta drugo . Reci cu vam jos neke dogodovstine sa Gerrom, jer je covek jedan od najvecih i najboljih ljudi sa kojima smo imali posla do sada . Covek je bio zesce bolestan pre koncerta, onda smo mu dali nasu "medicinu"(kako on to kaze za sljivovicu) i sredio se :)hahahah. Pri tom nisu spavali cetiri-pet sati pre ovog koncerta i ono sranje sa kombijem... i zamislite na kraju je covek ostao do 6ujutru sa nama u kafani i nije otisao da spava, direktno je otisao u kombi da se vraca za nemacku....
Vi vidite i razmislite malo sta je i kako je , i naravno uporedite danasnje "debilne" bendove i njihov stav prema muzici . A da napomenem da Gerre sledece godine puni 40godina ! Znaci, kako on kaze , nisam vise klinac od 15 .
Pricao nam je da mu je draze bilo da svira ovde ispred 300ljudi nego na JEBENOM WACKENU ! Moram da kazem JEBENOM jer nisam mogao da verujem kako su ljudi iz WACKENA tretirali Tankard ! Tankard je prvi bend koji je REKAO NE WACKENU !!!! Znate zasto ?! Razmislite i sami zakljucite....
Gerre je rekao da se ja pitam i da sam ja milioner ja bih dosao u Srbiju da sviram za JEDNO JEBENO PIVO ! I kada je to rekao uopste nije bio u fazonu kao sad cu ja da ih lazem, vec je legenda stvarno to mislio .
Ne znam sta da vam kazem narode, TANKARD su ispali najveci, ali stvarno NAJVECI ! I to se jebeno vidi a i MORA DA SE CENI ! Ostace meni jedan od najvecih i naravno najcenjenijih bendova svih vremena.
Ko nije bio na koncertu, jbg. bice valjda drugi put , koncert je prosao odlicno bio je zamalo rasprodat klub . Atmosfera naravno najbolja koju su videli ( Zagreb- dobra publika, Sarajevo- solidna publika ali ne velika posecenost, Srbija-najludja publika , to je Gerre izjavio ) ! Pesme koje su svirali ne mogu da nadjem manu, krivo mi sto nisu svirali Open All Night, Poison, I am Sorry , Who are you ... Ali nema veze i ovako su razvalili ....
KINGS OF BEER AND THRASH METAL !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2006. 23:42 

A da treba Zenicu zapalit nam nije ni najmanja misterija jebiga....

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 397 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]