Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 23:58

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 397 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 01:29 

Jebiga Zenica je mracna rupa Bosne, pa i cinjenica da je tamo i taj zloglasni zatvor...
Zao mi je ljudi iz Tankarda - nisu zasluzili tako nesto. A posebno mi je zao sto ce takvu sliku o Bosni ponijeti sa sobom. Sranje... al ovo su ipak primitivne zemlje balkana... sta da se radi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 01:29 
Moderator

cotoha wrote:
<[Grind Bastard]> wrote:

Ja bi rek'o da je Mad Goya doživjela, a ne Tankard. Tankard je imao super provod kao i ostali 8)

Kamenovanje je super provod. Posebno na hadzu. %)
Ljudima je ta stoka razjebala kombi totalno.

Ne mozes ti brdjanu objasniti da je kameno doba proslo.

I ti si mi strašno pametan; trebao si odma reć o čemu je riječ, a ne blebetat samo pola toga što je bilo!

Zar ta Zenica ima fudbalski klub? Ili je to samo momčad zatvorenika, koju "every now and then" puste van ćelija da malo prošetaju placom?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 01:45 

cotoha wrote:
<[Grind Bastard]> wrote:

Ja bi rek'o da je Mad Goya doživjela, a ne Tankard. Tankard je imao super provod kao i ostali 8)

Kamenovanje je super provod. Posebno na hadzu. %)
Ljudima je ta stoka razjebala kombi totalno.

Ne mozes ti brdjanu objasniti da je kameno doba proslo.

znash shta cotoha... poserem ti se ja u usta... nisam musliman, al' ti se zapali ziv za svoja ubjedjenja... nemoj mjeshat vjeru u sve...

zalosno je to shto se desilo... al' to se deshava... i ja sam neki dan i moji prijatelji dobili kamenchinu u shofershajbu i razbijenu shofershajbu u Sarajevu... these things happen, so what?

Tankard je odero, ostaje mi jedan od najjachih koncerata ikad... a to da je kod nas publika kurac, to se zna...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 02:27 

Od cijele frke ja kontao nesto ozbiljno.. Par kamenica u auto.. vala dok god niko nije teze povrijedjen u dure je... A to za Wacken.. preseravanje mrtvo. Bas mi je drago sto sam nosio bas Wacken majcu na koncert. Wacken je najveci metal dernek na planeti zemlji i siroj okolini...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 02:32 

koja sramota, mater im jebem, to ni u poljskoj nema. oj zenico, mrzim svaki kamen tvoj....

nadam se da su dobro bili pjani kada se to desilo tako da se ne sjecaju vise. uopce su se ovi robijasi poceli kurciti u posljedne godine. iz te zenice samo nicu govna kao onaj osmanagic. sorry, ali jednom se mora nesto reci.

svakom ko je kamenovo tankard treba odsjeci pola ruke da vise nikad ne drka, mamu mu jebem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 02:39 

Jesu li bas 100% sigurni da je to djelo nekih navijaca?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 02:48 

Dr.Larsen wrote:
iz te zenice samo nicu govna kao onaj osmanagic. sorry, ali jednom se mora nesto reci.

...slazem se, sama govna...govna kao sto je Danis Tanovic

Predlazem da se domaca metal scena, sva dedara i blekusa preseli u zenicu, zloglasnu zenicu, malo radi smeka i ambijenta..da sve to bude tr00 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 03:37 

To je ta kultura :)

u poljskoj? Wtf? Haha.

Ma ajde, nije bitno, ionako smo svijetu podavno pokazali ko smo i sta smo, tako da sta god se desi moze poslati samo pozitivniju sliku od one u prosloj deceniji. Znaci dobro je dok ne sijevaju machevi. Al kurca ce mog ti ljudi ponovo doci tamo, isto ko sto nikad nece ni oni rijecani u tuzlu, itd., itd.. Jebiga, trebali su ici preko kladnja i vlasenice, sigurno bi bolje prosli. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 04:19 

Dr.Larsen wrote:
iz te zenice samo nicu govna kao onaj osmanagic. sorry, ali jednom se mora nesto reci.

Vrli pripadniče, sta imas bolan protiv Semira Osmanagica.....draze mi je da svijet pamti BiH kao zelju piramida nego zemlju rata....a po meni, Osmanagic je veliki biznismen, ko zna kolko je on inkasirao na zadnjem projektu...tito....Semira za predsjednika ;) ponosim se sto sam isao i istu srednju kao i on!!!

A one satelitske slike piramida mu je obezbijedio jaran zenicanin koji radi u NASI ;) (zenicka posla, haha)

Nego meni je super bilo na Tankardu...HAIL!

Last edited by grungy on 07. 11. 2006. 09:32, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 04:25 

cotoha wrote:
Jebiga, trebali su ici preko kladnja i vlasenice, sigurno bi bolje prosli. :)

a kroz Zenicu nije poželjno prolazit, treba prokopat tunel ispod grada ili napravit zaobilaznicu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 04:48 

grungy wrote:
Dr.Larsen wrote:

Vrli pripadniče, sta imas bolan protiv Semira Osmanagica.....draze mi je da svijet pamti BiH kao zelju piramida nego zemlju rata....a po meni, Osmanagic je veliki biznismen, ko zna kolko je on inkasirao na zadnjem projektu...tito....Semira za predsjednika ;) ponosim se sto sam isao i istu srednju kao i on!!!

A one satelitske slike piramida mu je obezbijedio jaran zenicanin koji radi u NASI ;)

Nego meni je super bilo na Tankardu...HAIL!

nemoj mislit da ce bosna ostati upamcena kao zemlja piramida koje ne postoje. ona ce da ne ubrajamo rat prije ostat upamcena po jednim od najboljih olimpijskih igara koje se srecom nisu odrzale u zenici.

semir osmanagic je biznismen a ne arheolog. on na ovom zaradjuje i zaboli njega karina. ljudi ga ismijavaju sirom svijeta a njegove zelje i fantazije prolaze samo u bosni. ovdje na zapadu niko ziv ne prica o bosni i piramidama. .....

nemoj me zajebavati s ovim, ima za to vec tema, listaj malo pa tamo pisi o zenicanima koji su izmislili svemirski brod koji ima antimateriju kao pogon ili zenicanima koji su napravili prvog cyborga

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 09:30 

Dr.Larsen wrote:

nemoj mislit da ce bosna ostati upamcena kao zemlja piramida koje ne postoje. ona ce da ne ubrajamo rat prije ostat upamcena po jednim od najboljih olimpijskih igara koje se srecom nisu odrzale u zenici.

semir osmanagic je biznismen a ne arheolog. on na ovom zaradjuje i zaboli njega karina. ljudi ga ismijavaju sirom svijeta a njegove zelje i fantazije prolaze samo u bosni. ovdje na zapadu niko ziv ne prica o bosni i piramidama. .....

nemoj me zajebavati s ovim, ima za to vec tema, listaj malo pa tamo pisi o zenicanima koji su izmislili svemirski brod koji ima antimateriju kao pogon ili zenicanima koji su napravili prvog cyborga

ohladi stari :) ti si opterecen, i to pravo, ne kontam nikako tu negativnu nastrojenost prema Ze, whatever......

nego eto taj autoput kad se vec jednom zavrsi nece prolaziti kroz Zenicu!!
:P :P 8) jos koju godinu se strpite pa ce raja moc normalno ka Evropi, bez mracne rupe BiH....sad imate razlog da odahnete...

i fakat evo potpisujem se....wozdra...ne bih da se nastave slicna prepucavanja, vidim ovdje se i najvece gluposti shvataju ozbiljno...

Osmanagich till death!! 8) 8) 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 10:16 

grungy wrote:
:P :P 8) jos koju godinu se strpite pa ce raja moc normalno ka Evropi, bez mracne rupe BiH....sad imate razlog da odahnete...

hahah... mozda josh koja decenija dok se ne zavrshi do Zenice...
btw. ovo je sazrelo za locka...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 10:36 

Shakhbuurz wrote:
grungy wrote:

hahah... mozda josh koja decenija dok se ne zavrshi do Zenice...
btw. ovo je sazrelo za locka...

sacekaj da sazrije....jos malo....znas covjece kolko ima fanova Osmanagicha?!?!?!?!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 12:21 

jadni tankardi, nisu to zasluzili.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 12:33 

Kakvi ba navijaci...
Seljakluk...
Jebemti ovakvu drzavu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 12:56 

Zahvalio bih se svima koji su dosli na koncert - al fakat! Hvala vam puno na podrsci i sto ste dosli u Visoko na metal koncert.

Tankard Balkan Tour je moj ponos i uvijek ce biti fakt - doveo sam jedan od najvecih thrash (i meni najdrazih) bendova na ove posrane prostore. Ovaj tour mi je bio najvece iskustvo do sad. Od sad pametnije, zrelije i laganije.

Peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 14:33 

http://www.nadlanu.com/Site/Images,intL ... 23173.html

slike iz bg-a, ako nekog zanima

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 14:42 

Ne mogu da vjerujem :shock: !!! Iz price o kamenovanom kombiju Tankard-a izrodise se nacionalisticki, lokal patriotski proseri... Ct ct ct ct ct
Kakav Tankard, ba, ne treba vama niko doci!!! Ogradit ovo prkno od zemlje bodljikavom zicom pod visokim naponom i gledat kad ce sve pocrkat! Sramota!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 16:05 

Ode after Litany wrote:
Ne mogu da vjerujem :shock: !!! Iz price o kamenovanom kombiju Tankard-a izrodise se nacionalisticki, lokal patriotski proseri... Ct ct ct ct ct

sve su to misevi mali, oni mekinjasi...

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 397 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]