ehh, neam snage da pishem opshirno o festu... bio sam do 8h ujutro sa rajom (znaju koji su

) onda sam spavo do 19h, izasho malo i ev sad dosho kuci, znachi fest je bio odlichan... jebeni tonac nije znao da nashtima bendovima zvuk, al' et, uglavnom nije loshe zvuchalo...
CodeX nisam ni slusho, jer sam bio na vratima, kido ljudima karte
Ormus su mi se pravo svidjeli prvi put sam ih slusho, svaka chast treba na growlanju

Master Of Puppets sam se krshio u shutci
Invaginator su svirali bolje nego ikad, bilo je shutke, mahalo se glavama
Bloodland isto zasigurno najbolje su odsvirali dosad... jebeni Powerslave ne znam kako sam prezivio
Symbolic sam presedio, moram i ja malo odmorit, pisps je ko i uvijek krshio bubnjeve onako kako samo on zna, ne trebam prichat o gitaristi, pojeo je gitaru
Agonize, ah... tu sam nekolko puta bio na podu i zaradio najvishe masnica
Toxicdeath, pokusho sam malo mirovat, al' Death Metal Infection sam se moro izshutat

Toxicdeath je bio fenomenalan, a onda su svirali Rainning Blood gdje su se svi shutali, to je bilo prejebo, ah, jebote bog
eto, samo da se zahvalim raji koja je doshla, svaka chast onim koji su dogurali iz udaljenih krajeva BiH, pozdrav Biafri

Koncert je predobro prosho... znachi bilo je oko 300 ljudi, shto me je iznenadilo, svaka vam chast... upozno sam dosta raje, legende ste
JOSH JEDNOM DA SE ZAHVALIM ONIMA KOJI SU DOSHLI I PODRZALI OVO, I DALI NAM RAZLOGA DA ORGANIZUJAMO I SLJEDECHE GODINE FEST! HVALA!