arnele..jbg
skiljo wrote:
Možda i ima, ali pak ovdje dolazi do situacije da si u poziciji da biraš na koje svirke ideš.
ovo si totalno u pravu.nakon sto sam procitao sharkijev iskaz,u gornjem desnom uglu isk webzina stoji 5 najavljenih svirki u roku od nesto vise od mjesec dana.
moje skromno misljenje je da je to previse desavanja za bilo koji grad u ovoj drzavi,pa tako i Sarajevo.
opet,svaka cast za entuzijazam i slavi i arnelu.stvarno,blesavi ste do jaja kad ste se uhvatili u kostac sa ovakvim stvarima.
skiljo wrote:
Bilo je i da nekoliko mjeseci ne bude nikakvih dešavanja, pa onda svi bez obzira kojoj kojoj "grupaciji" pripadaju i šta tu noć već ima dolaze na koncert.
to je vjerovatno i kljuc.
mala je ovo zemlja sa poprilicno sjebanim narodom,i koliko god mi imali zelje,BUDIMO REALNI,sve ovo se desava zbog veoma uskog kruga ljudi,koji su po mom nekom misljenju po malo i mazohisti,jer osim nekolicine pojedinaca,vaš trud ne cijeni niko,a sam organizator ostaje u velikom problemu.
moj zakljucak generalno je da mi ni po koju cijenu ne smijemo prestati da radimo i postojimo,koliko god sjebano bilo,jer ako nestanu ljudi koji su zadnja linija odbrane neke normale u ovoj usranoj zemlji,mozemo samo komotno da kupimo prnje i da se selimo.