Joj umora

lego sam u 9 jutros...slomljen. Eh ovako, ovo je bio najcudniji koncert na kojem sam ikad bio iskreno

do jedno pola 1 ujutru nismo ni znali hocel Vader svirat, a ljudi su poceli u 2:15 tek i svirali do jedno 3:10

al je zato bilo cekanja citav dan, iako to nije svima tesko palo, bilo je zajebancije citavo vrijeme tako da je barem meni sve brzo proslo

Eh ja nisam bas ljubitelj death metala, vise sam prog/heavy fan, al sam iso da vidim kako to sve izgleda. Uglavnom Vader me svirkom stvarno odusevio, ljudi sviraju jebiga dobro...iako nekim mozda posle citavog dana cekanja i nije tako izgledalo, posto sam cuo posle komentara tipa 'svirali preko kurca' i sl.

vjerovatno ima i tog, al su opet odradili to sve prilicno profesionalno. Predgrupe su bile isto zanimljive, nama jebiga posebno toxicdeath, al je predgrupama zvuk bio prilicno lose nastiman, dok je za vadera naravno zvuk bio idealan, cuje se sta god ko odsvira....barem malo iza, cuo sam da se u prvim redovima nisu culi vokali bas kak treba.
Jos smo u povratku kuci profulali skretanje nekako i navozali se

tako da smo u tuzlu stigli u 8, a nako bi bilo oko pola 7...al nije ni bitno vise. Sve u svemu je bilo super ukljucujuci i to cekanje
p.s. upozno sam sam bombera i barbuma, a bilo bi dobro kad bi bomber mogo skenirat sliku-dvije od onih sto je sliko s balkona, posto neki jebiga nisu mogli na balkon