Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 06. 2025. 10:26

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14. 05. 2003. 09:44 
Sepultura ce ipak nastupiti u Tvornici.
Jucer su dobili dopis od njih i njihovih zelja i zahtjeva. tipovi su si fakat umislili. hrpa napuhanih i bahatih budalastina. Ali nema veze, sve za dobru muziku. (ak ce je biti)

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2003. 21:54 

hej, ne moze tako, da vidimo te skandalozne zahtjeve. nisi se valjda zaklela na sutnju? :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2003. 22:19 
Evo npr. jedan od njih: zele pet redara ispred sipke, i ako slucajno primjete da je netko od njih zafusao, ili mozda na sekund ne obavlja svoju duznost, inzistiraju na njegovom otkazu. (mislim da su cak naredili izbacivanje iz dvorane onih koji bi se pokusali bacati sa stagea)
Nadalje, zele sve moguce privilegije vezane za hotel, osiguranje tu, osiguranje tamo... Cudi me da nisu odredili dimenzije stagea.
Da to Maideni zahtjevaju ne bih nista rekla, ali Sepultura si ipak malo previse dopusta.

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2003. 22:22 

smrdi na rolling stones sindrom: mi smo zvijezde i moramo biti bahati! bljak :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2003. 22:27 
eto sto ti cini popularnost.
zbog toga su mi se i COF zamjerili.
sramotno za neki takav bend da se ponasa van sklada svoje muzike.

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2003. 22:43 

sqo wrote:

opa,iznenadjenje,pa ti znaš i da razmišljaš najdraža-nećemo valjda mijenjati uloge :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2003. 22:52 

sqo wrote:

pricaj mi o tome. clanovi mog omiljenog banda ponasaju se blesavo vec gotovo cijelo desetljece, vec sam razmisljao treba li larsu mozda lobotomija.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2003. 10:16 
BOMBER wrote:
opa,iznenadjenje,pa ti znaš i da razmišljaš najdraža-nećemo valjda mijenjati uloge :twisted:

vidis ljubavi kako je to lijepo kada se tako ugodno iznenadis u mene. ja jos uvijek cekam da takvo nesto od tebe dozivim, ali cini mi se uzaludno. smrc.
(ispricavam se zbog opet nanovo ponovljenog offtopica :D )

Nex wrote:
pricaj mi o tome. clanovi mog omiljenog banda ponasaju se blesavo vec gotovo cijelo desetljece, vec sam razmisljao treba li larsu mozda lobotomija.

nadam se da me shvacas u kakvoj sam i ja onda poziciji, sto se tice COFa. Kada i ja sama, koja ih volim slusati, ne podnosim njihovo ponasanje. I kada ih drugi ljudi pljuju, bas mi i nije jednostavno objasniti neke stvari. Jer, mnogi ljudi ne mogu razdvojiti muziku od karaktera clanova, pa onda eto, dode do sveopce mrznje. (sto automatski ne navodim i kao tvoje misljenje, jer znam da ih ti ne volis zbog muzike, ali to je vec stvar ukusa).
Sva sreca pa se jos nisam pozalila na TON, oni su moji najdrazi, i uvijek su ispunili sva moja ocekivanja. :P :D

Post subject:
PostPosted: 04. 10. 2003. 20:17 

i jel tko na kraju bio na sepulturi?
ja sam bio i bilo je odlicno,derrick zvuci triput bolje LIVE nego na albumima koji su kurac naspram onih koje je napravio legenda MAX CAVALLERA... ImageImageImage

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]