...Sziget festival juÄer...
...priÄa je tekla ovako nekako...
oko 16:30h - navodno će biti zabranjeno kompletno snimanje u photo pitu...
17:00h - stiže popis randomly odabranih medija... nema mene gore... u medjuvremenu pricam sa nekoliko niže rangiranih djelatnika, pa sve do glavnog PR lika koji komunicira direktno sa Tool managementom... vele da su likovi skroz sjebani i da su se vec skoro pokaÄili s njima u vezi slikanja...
oko 18:30h - stiže novi popis na kojega mi dopuštaju da nadopunim svoje ime...
oko 21:00h - dolazim medju prvima cekati red (bend svira oko pola 10) i lik nam pojasnjava da su srezali kompletnu listu i da samo 11 ljudi moze u pit... na kraju nas je zavrsilo svega DEVET ispred stagea... dopusteno slikanje samo prve pjesme, a za vrijeme trajanja iste, u prostoru je zabranjeno koristiti flash i pušiti cigarete (!!!

)
ZnaÄi, na festivalu sa preko 400.000 posjetitelja, nekoliko stotina akreditiranih novinara, naÅ¡ao sam se medju DEVET ljudi koji su uspjeli slikati faking tool... kasnije mi je lik iz talijanskog metal hammera pojasnio da su navodno sve koji su u prvim redovima koristili flash na idiotima zaljevali vodom... koji bolesnici...
Stoga, evo samo jedne slikice kao prelude u ZG koncert... ostatak kad dignem sajt ponovno...

Inace, vecinom su svi Älanovi stajali u mraku, tako da je bilo ful tesko dobiti dobre fotke... ova fotka je u Ä‘iru jahaÄa apokalipse hehehe
U svakom sluÄaju, svi koji barem malo hodaju na koncerte po inozemstvu znaju kako izgleda kvalitetan show, ali 4.9. u ZG će se dogoditi apsolutno najveći koncertni spektakl od Rolling Stonesa 98'-me... svaka Äast bendovima poput REM, Depeche Mode, Pearl Jam, F. Ferdinand... ali Tool je spektakl za sebe...