Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 07. 09. 2025. 18:25

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: BlackMetalMagic: WATAIN [22102007, SKC, Bg]
PostPosted: 21. 10. 2007. 16:00 

crnobog wrote:

Sto je najgore od svega, vi niste ni death metalci.

.

Profile  

PostPosted: 21. 10. 2007. 16:34 
Moderator

crnobog wrote:
...

:lol:

ovo ko biva treba da bude nešto uvredljivo? :lol:

koja mentalna socijala.

Profile  

PostPosted: 21. 10. 2007. 16:40 

crnobog wrote:
Retko komentarisem ljudske idiotluke po forumima, ali ovaj put cu napraviti izuzetak, mada ce biti tesko napisati ista smisleno na ovoliku gomilu proliva koju ste vi nazovi death metalci iz Sarajeva prosuli po ovoj temi.

Ja ne mogu da shvatim odakle dolazi taj vas kompleks od black metala, buduc' da koliko znam u zadnjih 5 godina u Sarajevu nije bilo nikakvog bm happeninga (sem Koldbranna) sto ce reci da vi black metala u zivotu niste culi a ni videli. A u zadnje vreme nema ni drugih koncerata.. na forumu vam se najavljuju dogadji po Beogradu, Zagrebu dok vi svako vece u tom tamnom vilajetu glodjete svoje perpucije i prosipate svoje death metalstvo na forumu. Sto je najgore od svega, vi niste ni death metalci. I ptice na grani znaju gde se u BiH slusa i svira death metal. Vi ste kopija kopije, do pre par godina vas nije bilo na mapi, a onda ste odjednom isplivali na povrsinu i kao nekome se jebe za vase misljenje. Sreca pa sva govna kad-tad potonu. Gledajte malo sta pravite od sebe, ruglo.. covek koji vam je doveo onih par bendova sto ste u zivotu gledali je odustao od vas jer ste nula od ljudi, Incantation i Krisiun umesto da sviraju u Tuzli ili u Sarajevu za dva dana su Novom Sadu. Ne znam da li ste mogli da primite veci udarac :)

I posle svega bitno je da vi ovde samo vama svojstvenom bosanskom (tacnije sarajevskom) malogradjanstinom, primitivizmom i plitkim ironijama prozivate ljude kojima taj Watain, Setherial, Corpus Christii, Impiety i The Stone znace nesto i koji ce sutra uvece za razliku od vas lelemuda da prisustvuju nesvakidasnjem METAL UNDERGROUND desavanju daleko od te vase vukojebine nad kojom je magla svakim danom sve gusca i gusca i u kojoj je vise kulturnih desavanja bilo dok su vam karadzicevi cetnici visili nad glavama.

Ajde sto vam je taj projekat od drzave od samog njenog nastanka osudjen na propast, mnogo veci problem je u tome sto ste u svakom aspektu bivstvovanja potpuno degradirana i ruinirana masa intelektualnih mrava. Zato vam tako dobro i ide.

haha, on ce nekom govorit sta je ko..... :lol: nabijem te, smetljaru smrdljivi!

Profile  

PostPosted: 21. 10. 2007. 17:11 

koji emo

Profile  

PostPosted: 21. 10. 2007. 17:16 

crnobog wrote:
Retko komentarisem ljudske idiotluke po forumima, ali ovaj put cu napraviti izuzetak, mada ce biti tesko napisati ista smisleno na ovoliku gomilu proliva koju ste vi nazovi death metalci iz Sarajeva prosuli po ovoj temi.

Ja ne mogu da shvatim odakle dolazi taj vas kompleks od black metala, buduc' da koliko znam u zadnjih 5 godina u Sarajevu nije bilo nikakvog bm happeninga (sem Koldbranna) sto ce reci da vi black metala u zivotu niste culi a ni videli. A u zadnje vreme nema ni drugih koncerata.. na forumu vam se najavljuju dogadji po Beogradu, Zagrebu dok vi svako vece u tom tamnom vilajetu glodjete svoje perpucije i prosipate svoje death metalstvo na forumu. Sto je najgore od svega, vi niste ni death metalci. I ptice na grani znaju gde se u BiH slusa i svira death metal. Vi ste kopija kopije, do pre par godina vas nije bilo na mapi, a onda ste odjednom isplivali na povrsinu i kao nekome se jebe za vase misljenje. Sreca pa sva govna kad-tad potonu. Gledajte malo sta pravite od sebe, ruglo.. covek koji vam je doveo onih par bendova sto ste u zivotu gledali je odustao od vas jer ste nula od ljudi, Incantation i Krisiun umesto da sviraju u Tuzli ili u Sarajevu za dva dana su Novom Sadu. Ne znam da li ste mogli da primite veci udarac :)

I posle svega bitno je da vi ovde samo vama svojstvenom bosanskom (tacnije sarajevskom) malogradjanstinom, primitivizmom i plitkim ironijama prozivate ljude kojima taj Watain, Setherial, Corpus Christii, Impiety i The Stone znace nesto i koji ce sutra uvece za razliku od vas lelemuda da prisustvuju nesvakidasnjem METAL UNDERGROUND desavanju daleko od te vase vukojebine nad kojom je magla svakim danom sve gusca i gusca i u kojoj je vise kulturnih desavanja bilo dok su vam karadzicevi cetnici visili nad glavama.

Ajde sto vam je taj projekat od drzave od samog njenog nastanka osudjen na propast, mnogo veci problem je u tome sto ste u svakom aspektu bivstvovanja potpuno degradirana i ruinirana masa intelektualnih mrava. Zato vam tako dobro i ide.

kako si ti tr00 !!
pa ti ces da prisustvujes nesvakidasnjem METAL UNDERGROUND desavanju !!
a ja cu Jest cevape kod zelje i slushati MUZIKU!
napushi se crncu

Profile  

PostPosted: 21. 10. 2007. 17:38 

:lol: :lol: :lol:

Nisam od vas ni ocekivao nista pametnije :]

Smrdljivi burek, cevapi, trovac i sarajevsko pivo - vasa surova realnost. I mene bi bolelo, sta da vam kazem.

Profile  

PostPosted: 21. 10. 2007. 18:09 
Moderator

A cekaj malo jarane,ti si neki blacker,kurac-palac iz Srbije ili Republike Srpske,naravno Europske velesile pa si nasao nama,"glupim Bosancima",vazit' o metalu :lol: :lol: ...Covjece,ako imas nesto protiv nas koji se kurac uopste javljas na forumu?Koji kurac nas vrijedjas,ako ni ja ni bilo ko drugi odavde tebi nije otisao na RS-metal forum,yuforum ili nesto trece i krenuo srat' tebi i tvojim prijateljima?A da smo primitivni i malogradjani...pa sta da ti kazem,nista manji nit' ista veci sljam od vas komsija.A pive,trovace,cevape i buregdzinice imate i Vi.
I sad nakon svega kontas da si ti spustio nas ovdje.Covjece,ja bih sakrio glavu u zemlju...Sramota!

Profile  

PostPosted: 21. 10. 2007. 18:22 

crnobog wrote:
:lol: :lol: :lol:

Nisam od vas ni ocekivao nista pametnije :]

Smrdljivi burek, cevapi, trovac i sarajevsko pivo - vasa surova realnost. I mene bi bolelo, sta da vam kazem.

cotoha, pa sta si konto da ce neko tebi sad ovde dokazivat nesto... eeee, nesretnice jedan...pu! :lol:

Profile  

PostPosted: 21. 10. 2007. 20:12 

ima tu dosta istina sto ovaj rece,samo dobro je da nije niko IMPIETY u negativnom kontestu pomenuo,inace...... 8)

Profile  

PostPosted: 21. 10. 2007. 21:37 
Moderator

lord krvolok wrote:
ima tu dosta istina sto ovaj rece,samo dobro je da nije niko IMPIETY u negativnom kontestu pomenuo,inace...... 8)

jebo te impiety više :P

Profile  

PostPosted: 21. 10. 2007. 21:52 

.::Grind Bastard::. wrote:
lord krvolok wrote:

jebo te impiety više :P

nemoj za mater :D

Profile  

PostPosted: 22. 10. 2007. 00:14 

Striker wrote:
a ja cu Jest cevape kod zelje i slushati MUZIKU!
napushi se crncu

8)

Profile  

PostPosted: 22. 10. 2007. 08:31 

E svasta...

@crnobog: "kompleksi" i "lijecenje" istih su kapitalan problem bilo koga ko ima tu nevidjenu srecu da bude a) sa Balkana I b) Death Metalac.

Mislim da je ta DeathMetalomanija sociopatska pojava. Kako? Zasto? Pa prosto, to je jedini ogranak Metal-a u kojem se "inverzni" metalelitizam (inverzni jer je reaktivan, kao odgovor na prihvacenu postulatu da su Metalci vecinom dno drustva, sto u praksi i mentalnim kapacitetom, vecinom i jesu) jos uvjek izrazava, po tradiciji 80-ih, opsesijom sa tehnickim sposobnostima, i ekskurzijama u krajnjosti neukusa sa saturacijom gitara distorziranjem i prebrzavanja na bubnjevima do te mjere da se sam instrument mora adaptirati iz akusticnog u elektronsko drndalo da bi licilo i na sta...To stvara jednu poganu nesigurnost kako u muzicarima koji zive tu iluziju da su nekakvi "virtuozi", kako izvodjacki pa tako i kompozitorski, pa onda i u slusaocima koji zbog svojih strahova (seksualnih?) moraju ne samo da zaobilaze bilo sta izvan sablona kojeg razumiju, nego i da osporavaju ukuse drugih, jer nedaj boze to bi moglo srusiti koju ciglicu u zidu samozaludjivanja koji su stvorili da bi se zastitili od "nedeathmetalnosti"...mislim da sam srao o ovome i prije, ali nebitno, neke stvari su nepromjenjive, i sto je jos gore, svaka nadolazeca generacija ce biti sve gora i gora, jer ce od ranijih nogu poceti zlorabljivati internet na stetu sebe i drugih, i sve ce manje biti u "drustvu" bilo kakvih realnih likova...dakle, uvjek mozemo racunati na nezeljen, bezvrijedan i intelektualno ozlijedjujuci komentar od "brace" dedera. To je nesto kao Srpsko junastvo i Hrvatska kultura...toga se necemo kotarisat...

...a sad o koncertima, ljudima, drzavama...Sarajevo je dno, stoji. Ali je dno sa nekim minimalnim olaksavajucim okolnostima. Kao recimo, Sarajevsko pivo. Osudjenost na Niksicko il nedaj boze Karlovacko je vec robija, i to ne Haska nego Ruska. I ipak, Sarajevo je pomalo mitsko mjesto. Cigle i asfalt malo znace, al mjesto mora imat neku dusu, neku specificnost, kulturu, u govoru, humoru, ponasanju ljudi...u poredjenju, BG/ZG su samo jos dvije milionske Slavenske sume spavaonica i centar grada koji je neka susjedna sila napucala nekad u "bolja vremena" (koja su bila jebiga pod cizmom i celicnom sakom ;)).

Mozda nam je grad kita, al smo bolji od vas, u svakom pogledu, vazda u zivotu ;)

Za mene su jaro gradovi New York, Hamburg, Istanbul, London, Cairo...a UNDERGROUND METAL hepeninzi jedan PARTY SAN ili FESTUNG BITTERFELD...a kojekakvi dernekcici po susjednim vukojebinama mi imaju minimalno znacenje. To je ono "eki, hos ic? haj fino se provedi, bas mi je godra za tebe...".

@Abigail: Joj sa teorijom i "opaskama" a propos tehnologija i principa ce ti zavrtit glavu. Al nedaj se sa tim zajebat, na kraju je najbitnije sjest i nesto uradit ko pravi deskmonkey. Tad skontas poentu furke. Polimorfizam, Naslijednost, Skrivanje informacija...sve tako zastrasujuce na prvi pogled, a u biti mrtva logika ;)

Joj ja radim VB.NET sada i mislim da je definitivno najgluplje sranje ikad. Zasto, o boze, kad ima i Java, i C#...al eto, dobar je za isfusarit kakve "biznis" aplikacije...

A za IDE...zar ne koristis Visual Studio :shock:?? Ako mora bit "legit", ima Express verzija dzabe, mi je koristimo na faksu i ne fali mu nista posebno...

Profile  

Post subject: Re: Svedski velikani uzivo: WATAIN [22102007, SKC, Bg]
PostPosted: 22. 10. 2007. 08:34 

bloodflood wrote:
stari serator wrote:
there there...death metal bojsi se (jopet) oglasavaju, samo se sjetite svog "prevoljenog" carcassa i njihovih vazda iscesljanih/regeneratorom prezasicenih zurki i svaka aluzija na homoseksualizam ovih ili onih bendova poput watain-a nestaje u sekundi ;)

:-) jarane, tebi se to nesto sve pomijesalo... ajd, da ti razbistrim. carcass zurke su sexy, tu nema nista gejasto... a ovi tvoji sa cudnim pseudonimima, sminkama i latex/kozama su gejevi... :lol:

p.s. hahaa, ajd necu vise fakat srat...dosta od mene :-).

sexy? tebi su cupavi muskarci sexy?

BACK IN DA CLOSET NIGGA!

Profile  

PostPosted: 22. 10. 2007. 12:06 

crnobog wrote:
Retko komentarisem ljudske idiotluke po forumima,....
.
Ovako koji si ti crni kurac pusio da sudis o ljudima u BIH?! Sto se tice organizatora kojeg si pomenuo i on je sam potekao iz opkoljenog Sarajeva?! Odkad to da moras biti metalac tek nakon sto ti Watain ili Incantation dodju u grad?! :lol: Nemoj mi jos reci da nosas sve karete koncerata kako bih pokazao da si ti so troo!
Nego ostavi se ti Sarajeva i Bosne i svoj srpski nacionalizam prosipaj u sumadiji odakle je i potekao!
Ajd sine obrisi sline svi koji dodju u Sarajevo prvo se najedu cevapa pa onda idu gdje su posli!
DA SAM PTICAAAA I DAA IMAM KRILAAAA ..... :lol:

Profile  

Post subject: Re: Svedski velikani uzivo: WATAIN [22102007, SKC, Bg]
PostPosted: 22. 10. 2007. 13:42 

stari serator wrote:
E svasta...

@crnobog: "kompleksi" i "lijecenje" istih su kapitalan problem bilo koga ko ima tu nevidjenu srecu da bude a) sa Balkana I b) Death Metalac.

Mislim da je ta DeathMetalomanija sociopatska pojava. Kako? Zasto? Pa prosto, to je jedini ogranak Metal-a u kojem se "inverzni" metalelitizam (inverzni jer je reaktivan, kao odgovor na prihvacenu postulatu da su Metalci vecinom dno drustva, sto u praksi i mentalnim kapacitetom, vecinom i jesu) jos uvjek izrazava, po tradiciji 80-ih, opsesijom sa tehnickim sposobnostima, i ekskurzijama u krajnjosti neukusa sa saturacijom gitara distorziranjem i prebrzavanja na bubnjevima do te mjere da se sam instrument mora adaptirati iz akusticnog u elektronsko drndalo da bi licilo i na sta...To stvara jednu poganu nesigurnost kako u muzicarima koji zive tu iluziju da su nekakvi "virtuozi", kako izvodjacki pa tako i kompozitorski, pa onda i u slusaocima koji zbog svojih strahova (seksualnih?) moraju ne samo da zaobilaze bilo sta izvan sablona kojeg razumiju, nego i da osporavaju ukuse drugih, jer nedaj boze to bi moglo srusiti koju ciglicu u zidu samozaludjivanja koji su stvorili da bi se zastitili od "nedeathmetalnosti"...mislim da sam srao o ovome i prije, ali nebitno, neke stvari su nepromjenjive, i sto je jos gore, svaka nadolazeca generacija ce biti sve gora i gora, jer ce od ranijih nogu poceti zlorabljivati internet na stetu sebe i drugih, i sve ce manje biti u "drustvu" bilo kakvih realnih likova...dakle, uvjek mozemo racunati na nezeljen, bezvrijedan i intelektualno ozlijedjujuci komentar od "brace" dedera. To je nesto kao Srpsko junastvo i Hrvatska kultura...toga se necemo kotarisat...

e moj Libijac.... :)

stari serator wrote:
@Abigail: Joj sa teorijom i "opaskama" a propos tehnologija i principa ce ti zavrtit glavu. Al nedaj se sa tim zajebat, na kraju je najbitnije sjest i nesto uradit ko pravi deskmonkey. Tad skontas poentu furke. Polimorfizam, Naslijednost, Skrivanje informacija...sve tako zastrasujuce na prvi pogled, a u biti mrtva logika ;)

nauci prvo asembler i strukturno programiranje, skontaj kako kompajler "radi", i onda je kasnije lakse... btw, ti si 1. god. ako se ne varam, a radite OOP vec sad... to bi bilo ok, da svi dodete sa nekim predznanjem na taj fax, ali cisto sumnjam....ne znam...

stari serator wrote:
bloodflood wrote:
stari serator wrote:
there there...death metal bojsi se (jopet) oglasavaju, samo se sjetite svog "prevoljenog" carcassa i njihovih vazda iscesljanih/regeneratorom prezasicenih zurki i svaka aluzija na homoseksualizam ovih ili onih bendova poput watain-a nestaje u sekundi ;)

:-) jarane, tebi se to nesto sve pomijesalo... ajd, da ti razbistrim. carcass zurke su sexy, tu nema nista gejasto... a ovi tvoji sa cudnim pseudonimima, sminkama i latex/kozama su gejevi... :lol:

p.s. hahaa, ajd necu vise fakat srat...dosta od mene :-).

sexy? tebi su cupavi muskarci sexy?

BACK IN DA CLOSET NIGGA!

jebiga, zaboravio "", sta si se ponad'o odma...:-P

Profile  

PostPosted: 22. 10. 2007. 13:54 

jes dobar ovaj Watain uzivo !

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]