Hvala svima koji su dosli da nas podrze,360 prodatih ulaznica govori kako ipak ima raje koja je spremna podrzati domace bendove i drago mi je zobg toga,more nekih novih faca,skacu,moshaju,zadaju se...wow!!!Fakat hvala svima!Sto se tice mog patetiziranja...jebiga pateticna sam osoba sta je reci

(nhf)
I samo da se izvinem Muxu,Samiru i PRIJE SVEGA malom Muxovom rodjaku za sranje koje se desilo...U ime cijelog benda Evading Downfalla izvinjenje ovim putem-Ljudi pokusali smo svi,pricali s gazdom,ali nije bilo do nas(lafo neki "kucni red" kurac)!Sorry ljudi fakat zbog svega,ako ima nacina da to ispravimo samo pucajte!
Hvala i bendovima koji su svirali FoM nasa braca:D oderali samo tako,polako ali sigurno krecu ka vrhu,vrijeme ce pokazati svoje;)
Necromentor,zvuk im je bio slab,gitare su se jedva cule,svejedno je bilo drama pogotovo prva ili druga stvar,ne znam kako se zove,premocna...
Na kraju mi,sta je reci...mi smo prezadovoljni svime,cijelom veceri,svirkom,zvukom i PREJEBENOM ATMOSFEROM tokom citave svirke,raja je bila fenomenalna,milina mosh i zadavanje od pocetka do kraja:D
jos samo da kazem:
KOJIIIII NEEEEEEEEEEEEEWWWWWWWW BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED!!!!

hahaha

ne mogu ti zamjeriti za pricu...znala sam da ce biti patetike za ovo desavanje, vas je svu petoricu pukla patetika kad ste shvatili sta ste napravili...da, svu petoricu, a fazon je sto si ti imao mikrofon...dakle svo vrijeme si imao rijec