a hajd ev i ja da napisem nes...
kodeks...nisam ni sluso(fakat ono mi nije licilo na metal uopste,jedino sto je bilo ono sto su upropastili onu pjesmu od rammsteina)sve dok se djambalaja nije popeo na stejdj...tad sam se pravo razveselio!
(drmus)ormus...onaj neki spori pagan black il sta je vec bilo isto sam presjedio,pa mi je i to malo dosadilo...tak da sam zavrsio u sutci.poslije kratkog zadrzavanja u njoj vratio sam se na svoje staro sjedenje
(ja mislim daq je sljedece)
invaginator...et to mi se vec svidilo...tak da sam se razbudio i otsluso par dobrih stvari i taman kad sam se...nestade struje...malo odmori...pa kad sredise te probleme...prisao sam bini i cjepao neko vrijeme...(mala kritika...bubnjar vam i nije nes)>
blodlend...>sve dok nije dosao bloodland...jbg priznat cu nisam bas ocekivao neko savrsenstvo...al kad sam vidio da vokal izlazi na stejdj sa majcom ajron mejdena ukocio sam se

al hajd to nije bio kraj...kad sam ih cuo.... (nisu oni ni malo losi za svoju tu neku vrstu,sta god svirali)ja sam ocekivo jebeni brutal(mozda sam se radi toga vako neugodno iznenadio)tak da sam u svojoj tuzi vratio ka svom starom zanatu...sjedenju
al et sve mi se proljepsa i dan mi postade puno sretniji kad vidjeh
simbolik...aaaaaa totalno osvjezenje...nije mi dugo trebalo da odem do stejdja i da im na sve nacine dam podrsku(kolko sam mogo)razvalili su...a tek piperova ''solaza''(jest da ja i ne slusam bas tak lighter stvari alll stvarno...tu noc kad sam ih sluso...sturio sam se od cjepanja)...svaka cast ljudi...
agonajz...i bas kad sam mislio da cu imat vremena da se odmorim...
agonajz je dosao na red...aaaaaa e ovo je vec bio fest!!!nemam sta rec...
stvarno...samo cjepanje vristanje opet cjepanje skakanje divljenje....poslije odlicnog preformensa i ''par'' problema sto se mikrofona tice dosao je red na...
....
....
....
TOXICDEATH
ja mislim(a dobro mislim)da u tom trenutku kada su poceli svirat u sali a i u mojoj glavi pokrenula lancana devastacija...nisam puno okretao glavu nazad al svaki pun kad bi na sekundu provirio iz vidio bi 30 ljudi kako se suta...vristi palace udara ubija skace...i Boru
a ovaj bmf je ja mislim tek pokazao svoju punu snagu...kao i raja koja su bila na njemu kada je Sejo poceo da udara po bubnjevima...i kad su svi skontali da je to HELL AWAITS a potom REIGN IN BLOOD!aaaaa
ne mogu vise da pisem al et nastavak ce da bude uskoro