Umjesto da kažete, Slavene, hvala ti za jednu super svirku, za super druženje, umjesto da ostavite dojam možda ekipi iz Osijeka koja će zaviriti na ovaj forum, ne, vi ste jebene papÄine (Äast izuzecima) koja se svaÄ‘aju oko sranja. Svi ste vi, gospodo, budući parlamentarci, sami ćete sebi izglasavati plate i jebati mene i moju familiju u mozak, samo je pitanje trenutka kad ćete skinuti kožne jakne i oÅ¡iÅ¡ati duge kose i kreste.
Straletovi komentari na temi ''Ovo je moderator'' su stvar sa kojom se ni ja ne slažem, a to je Äisti P.C. odnos. PolitiÄka korektnost. Jebiga ljudi, ja radim sa ljudima koji su isto za cjelovitu BiH, pa im ja kažem, jebeÅ¡ onda Srpsku i Federaciju, a oni mene napadnu kako sam politiÄki nekorektan. Naravno da ću biti politiÄki nekorektan kad mi nasred MOJE i VAÅ E države uÄ‘e jebena svinja u voz i kaže GRANIÄŒNA SLUŽBA!
Kontra nije hejterski bend, Kontra je iskren bend. TakoÄ‘er, Kontra ne treba hrpu klinaca da skaÄu i da se busaju poznavanjem i voljenjem Kontre. Strale, upoznao sam te i ok si momak, tvoj muziÄki ukus mi apsolutno odgovara

, ali shvati da Kontra NEMA hejta - sama Äinjenica da u Kontri sviraju MURIS, SLAVEN, ZLAJA i DADO. Kontra ima samo želju za bolje sutra.
Zato, nabijem na kurac VaÅ¡e nacionalistiÄke priÄe, dragi parlamentarci, i ovlastima koje sam dobio od gosp. Ihtijarevića, zatvaram ovaj topic, svidjelo se Vama ili ne!
Da vas bude stid, jebem vam sunce metalsko/korersko/punkersko, Äast izuzecima.
CJELOVITA BIH, JEBEŠGRANICE!Kome se to ne sviđa - nek mi se obrati.