SapunKemal wrote:
Mnogi koji ovdje pricaju punih usta nemaju dovoljno podloge za tu pricu! Podrzavacete cradle of filth i govoriti da podrzavate "scenu" a ja cu upitati koju i kakvu scenu? Podrzavate vi (mnogi ne svi) samo ono sto striktno volite i govorite podrzavamo scenu! Ne znam, ja sam bio i na krvima i silent kingdomima i festivalima mutaliacije i evejding daunfolima (nije na silu naravno ali ne pustam to sebi kuci 100%) a ne znam da je ova Neseljacka, Nepapanska i toliko bolja od ostalih 99% i vise stanovnistva ove drzave (nimalo elitisticki ja sam elitista) skupina ljudi koja diskutuje ovdje mahsuzije na neki ne tako drag bend dosla ali naravno nek su tu rijeci pune ponosa i ostalih gluposti! Ko jebe ofsajd ili tako nest slicno... ma naravno oni su idioti glupi!
Poserem se ja na to podrzavanje scene! Malo istine a ne licemjerja bi dobro doslo dragi moji (ponovo kazem ne svi)!
Veliko ime je i madona pa joj se debelo poserem u ona plasticna 90togodisnja usta! Ako bas tako plitko mislite nemojte pricati o nekim visim ciljevima! Organizirala bi se svirka jer se nekom slusa to. Ne radi scene ne radi icega i zdravo!
Mene boli kurac za scenu i debelo se poserem na nju ali mi je stalo do koncerata desavanja raje i normalnog grada! Jebe se meni za ovo sve i nebih se nikako ni javljao ali shvatam znacaj i ovako recimo male stvari kao forum i ovakvih postova! Jaka je ovo propaganda! Moze vas neko i svatiti ozbiljno!
Samo vi tesite dalje al nek pise i neka druga prica jer znam (barem se nadam) da ni vi nebiste volili da je one way system tj. samo jedno misljenje!
Amin jarane.
Ja idem na sve i svasta, ako je uzivo gledam svakakve muzike, ako mi ide na kurac odem, ali cu definitivno provjerit.
Naravno, shvati, iako sam Metalac i vanjstinom i unutarnjim ubjedjenjem, po tome totalno odudaram od Metal populacije. Na Krejdl of Filt i Kenibale ne bih isao. To bi kostalo debele pare, a samo bi mi islo na zivce. Dok mi Kenibali i nisu mrski ko nekad, predstavljaju sve sto mi ide na kurac u Ded Metalu. Ratarstvo i plitkost rafinirana u preciznu masinu dosade.
Da gledam Metalce kako se satiru od srece na nesto sto je meni smece? Pa radje cu za takav cejf otic gledat nekog narodnjaka u Aqui, bar je publika nicim nalik na mene.
Radje bih platio 40KM za neki nebitan, periferan bend koji mi koliko toliko imponira (recimo Poppy Seed Grinder) nego 4 marke za Krejdl.