Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 08. 2025. 11:23

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 88 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: Cradle Of Filth 2009.
PostPosted: 29. 08. 2008. 13:31 

ma hajmo mi kasu otvorit, pa kolko se nakupi para za godinu dana, dovodimo bend ;)

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2008. 13:38 

IZUDARAGA wrote:
ma hajmo mi kasu otvorit, pa kolko se nakupi para za godinu dana, dovodimo bend ;)

posteno...napraviti listu bendova...svako glasa i onda vidimo ko ima najvise glasova dovucemo ga s tim da skupimo lovu. hehehehehe

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2008. 14:08 
Moderator

Ovo sa kasom je sjajna ideja.

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2008. 14:16 
Moderator

odlicna ideja, a koji bendovi dolaze u obzir?
mislim ja bi stavio cannibal corpse :)

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2008. 14:19 

ja bi stavila death :(

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2008. 14:33 
Moderator

mogli bi doc sad u okviru turneje :lol:

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2008. 14:43 

lastdayonearth wrote:

Pa u obzir dolaze oni koji su aktivni naravno...

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2008. 15:53 

Mnogi koji ovdje pricaju punih usta nemaju dovoljno podloge za tu pricu! Podrzavacete cradle of filth i govoriti da podrzavate "scenu" a ja cu upitati koju i kakvu scenu? Podrzavate vi (mnogi ne svi) samo ono sto striktno volite i govorite podrzavamo scenu! Ne znam, ja sam bio i na krvima i silent kingdomima i festivalima mutaliacije i evejding daunfolima (nije na silu naravno ali ne pustam to sebi kuci 100%) a ne znam da je ova Neseljacka, Nepapanska i toliko bolja od ostalih 99% i vise stanovnistva ove drzave (nimalo elitisticki ja sam elitista) skupina ljudi koja diskutuje ovdje mahsuzije na neki ne tako drag bend dosla ali naravno nek su tu rijeci pune ponosa i ostalih gluposti! Ko jebe ofsajd ili tako nest slicno... ma naravno oni su idioti glupi!
Poserem se ja na to podrzavanje scene! Malo istine a ne licemjerja bi dobro doslo dragi moji (ponovo kazem ne svi)!
Veliko ime je i madona pa joj se debelo poserem u ona plasticna 90togodisnja usta! Ako bas tako plitko mislite nemojte pricati o nekim visim ciljevima! Organizirala bi se svirka jer se nekom slusa to. Ne radi scene ne radi icega i zdravo!
Mene boli kurac za scenu i debelo se poserem na nju ali mi je stalo do koncerata desavanja raje i normalnog grada! Jebe se meni za ovo sve i nebih se nikako ni javljao ali shvatam znacaj i ovako recimo male stvari kao forum i ovakvih postova! Jaka je ovo propaganda! Moze vas neko i svatiti ozbiljno!
Samo vi tesite dalje al nek pise i neka druga prica jer znam (barem se nadam) da ni vi nebiste volili da je one way system tj. samo jedno misljenje!

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2008. 16:20 

Spawn wrote:
lastdayonearth wrote:

pa podrazumjeva se...nisam ni mislila da ce se Chuck vratit iz mrtvih...

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2008. 16:56 

lastdayonearth wrote:
Spawn wrote:
lastdayonearth wrote:

pa podrazumjeva se...nisam ni mislila da ce se Chuck vratit iz mrtvih...

napisah to u smislu da se ne lupaju razne stvari vec da se ide konkretno...

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2008. 18:03 
Moderator

pa cannibal corpse :)

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2008. 20:30 

SapunKemal wrote:
Podrzavate vi (mnogi ne svi) samo ono sto striktno volite i govorite podrzavamo scenu!

A gledaj, u metalu imaš fakat bruku podžanrova koji jednostavno isključuju jedni druge, kako ćeš od deathera očekivat da ode na power koncert, teško fakat.
SapunKemal wrote:
Ko jebe ofsajd ili tako nest slicno... ma naravno oni su idioti glupi!

Ispravi me ako griješim, al kolko sam skontao ti vidiš punk i metal "scenu" pod istim krovom - ma nema šanse!

Idemo na Cradle ba, biće koka :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2008. 21:39 

Dao bih krvi da Suffocation dođe :)

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2008. 22:52 

SapunKemal wrote:
Mnogi koji ovdje pricaju punih usta nemaju dovoljno podloge za tu pricu! Podrzavacete cradle of filth i govoriti da podrzavate "scenu" a ja cu upitati koju i kakvu scenu? Podrzavate vi (mnogi ne svi) samo ono sto striktno volite i govorite podrzavamo scenu! Ne znam, ja sam bio i na krvima i silent kingdomima i festivalima mutaliacije i evejding daunfolima (nije na silu naravno ali ne pustam to sebi kuci 100%) a ne znam da je ova Neseljacka, Nepapanska i toliko bolja od ostalih 99% i vise stanovnistva ove drzave (nimalo elitisticki ja sam elitista) skupina ljudi koja diskutuje ovdje mahsuzije na neki ne tako drag bend dosla ali naravno nek su tu rijeci pune ponosa i ostalih gluposti! Ko jebe ofsajd ili tako nest slicno... ma naravno oni su idioti glupi!
Poserem se ja na to podrzavanje scene! Malo istine a ne licemjerja bi dobro doslo dragi moji (ponovo kazem ne svi)!
Veliko ime je i madona pa joj se debelo poserem u ona plasticna 90togodisnja usta! Ako bas tako plitko mislite nemojte pricati o nekim visim ciljevima! Organizirala bi se svirka jer se nekom slusa to. Ne radi scene ne radi icega i zdravo!
Mene boli kurac za scenu i debelo se poserem na nju ali mi je stalo do koncerata desavanja raje i normalnog grada! Jebe se meni za ovo sve i nebih se nikako ni javljao ali shvatam znacaj i ovako recimo male stvari kao forum i ovakvih postova! Jaka je ovo propaganda! Moze vas neko i svatiti ozbiljno!
Samo vi tesite dalje al nek pise i neka druga prica jer znam (barem se nadam) da ni vi nebiste volili da je one way system tj. samo jedno misljenje!

Amin jarane.

Ja idem na sve i svasta, ako je uzivo gledam svakakve muzike, ako mi ide na kurac odem, ali cu definitivno provjerit.

Naravno, shvati, iako sam Metalac i vanjstinom i unutarnjim ubjedjenjem, po tome totalno odudaram od Metal populacije. Na Krejdl of Filt i Kenibale ne bih isao. To bi kostalo debele pare, a samo bi mi islo na zivce. Dok mi Kenibali i nisu mrski ko nekad, predstavljaju sve sto mi ide na kurac u Ded Metalu. Ratarstvo i plitkost rafinirana u preciznu masinu dosade.

Da gledam Metalce kako se satiru od srece na nesto sto je meni smece? Pa radje cu za takav cejf otic gledat nekog narodnjaka u Aqui, bar je publika nicim nalik na mene.

Radje bih platio 40KM za neki nebitan, periferan bend koji mi koliko toliko imponira (recimo Poppy Seed Grinder) nego 4 marke za Krejdl.

Profile  

PostPosted: 30. 08. 2008. 00:00 
Moderator

tvoja stvar, ne bi ni ja placao da gledam hornu, marduk i slicne bendove, sto se za njih pricalo, al bi naravno otisao na cannibal da mi se pruzi prilika.
svako ide po svom.

Profile  

PostPosted: 30. 08. 2008. 00:33 

IZUDARAGA wrote:
SapunKemal wrote:
Podrzavate vi (mnogi ne svi) samo ono sto striktno volite i govorite podrzavamo scenu!

A gledaj, u metalu imaš fakat bruku podžanrova koji jednostavno isključuju jedni druge, kako ćeš od deathera očekivat da ode na power koncert, teško fakat.
SapunKemal wrote:
Ko jebe ofsajd ili tako nest slicno... ma naravno oni su idioti glupi!

Ispravi me ako griješim, al kolko sam skontao ti vidiš punk i metal "scenu" pod istim krovom - ma nema šanse!

Idemo na Cradle ba, biće koka :mrgreen:

U pravu si! Ja na scena nekako odmah gledam sve podzanrove! Jbg nekako mala sredina... al ne fakat u pravu si! (ne mislim ironicno stvarno)

Ok... poserem se na tu scenu ali metalci, ponavljam metalci (ne turbofolk metalci, pravi metalci) ce uvjek biti uz rame sa pankerima jer isti je to kurac i isti ljudi... ma da ne serem mislim da bi doslo dosta ljudi ali nedovoljno za neke senzacije i ludila tako da treba dobro dobro promisliti!

Profile  

PostPosted: 30. 08. 2008. 04:25 

neko nedavno dobro rece... sto se posjecenosti tice, ovdje bi kod nas najbolje prosli bendovi ala napalm death. na to ce ti doc i koreri i pankeri i metalci i krasteri i ne znam ti sta... ne dajem ja nikakve prijedloge, samo nako spominjem :-)

Profile  

PostPosted: 30. 08. 2008. 06:53 

@SapunKemal: vidis Necrodaemona, on na Hornu i Marduk u rodnom gradu ne bi isao. Ocekujes li da ce on doci na GBH il Agnostic Front?

Ja bih sigurno bio u prvom redu, da je ne znam kolko vas pankera ispred mene :mrgreen:

meni to i jeste isti kurac, budi u meni istu emociju, nuzdu da nekog osinem, dok mi se od odredjenih "velikih" metal imena striktno povraca...

Profile  

PostPosted: 30. 08. 2008. 13:49 
Moderator

Zato je Marduk u rodnom gradu i otkazan.

Profile  

PostPosted: 30. 08. 2008. 15:29 

halo ba, dobro je, necemo ponovo. sredina i vrijeme nisu za velikih stvari u metalu i kraj.
dovest neko vece ime, poput COF-a u BIH bi rezultiralo gubitkom novaca, sigurno!
dovest neko srednje vece ime, kao sto je Vader, Napalm, Suffocation jednom u dvije godine je moguce izvesti. kraj.

najbolje bi bilo da svi koji su htjeli gledati u rodnom gradu dobre live svirke su molili da Emir ili ja dobijemo na lotu...jer kolike smo budale jos uvijek nam se mota po glavi da dovedemo neki strani bend (gdje bi izgubili toliku lovu, da bi mogli cijelu godinu za istu ici vani i gledati dobre bendove).

kao sto rekoh davno, slusajte muziku, uzivajte i kad vam se da prilika odite na koncert, gdje god on bio. u BIH trenutno nema kruha za metala!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 88 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]