ihti wrote:
posto ce nas 90% sa foruma ici na koncert mogli bi svi ostaviti svoje brojeve pa da se nadjemo tamo poslije koncerta i upoznamo a sqo bi nas mogla i primit kod sebe
vjerovao ti meni ili ne, ali doista bih vas sve pozvala, samo da imam svoj vlastiti zivotni prostor.
iako je koncert premjesten u Dom Sportova, ako ce netko ici slobodnim prijevozom a nece se moci snaci, neka mi se slobodno javi, pa se mozemo dogovoriti da se (a mozda i vise nas) nademo, pa odemo zajedno do dvorane (dosta je kompleksno doci do Doma Sportova, ali sta je tu je). pa da i ja nesto korisno u svom zivotu napravim...
i da vam svima napomenem; ako niste culi, za koncert je tiskano svega 10.000 ulaznica, sto znaci da ce za njima biti prava pomana! a i vecina njih su sigurno vec rezervirane preko neta. stoga se nemojte zezati, i pozurite s nabavom, jer su drugi njihovi koncerti vec odavno rasprodani. ne znam sad za ekipu iz Bosne da li ce biti kod vas za kupiti, ali u svakom slucaju, kontaktirajte ako imate nekog iz Hrvatske, jer ce ulaznice biti razgrabljene u sekundi! i nemojte ovo shvatit kao zdravo za gotovo, ovo su su Maideni.
evo i mog broja:
(+385) 0916222222
a tu je jos i e-mail.