Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 06. 09. 2025. 21:53

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 90 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: Tanker + M.T.S. + Festival Of Mutilation 22. 10. @ Sloga
PostPosted: 23. 10. 2010. 18:36 
Moderator

:lol: :lol: joj jesam, vidio sam tog pacijenta. a šta ćeš, furo momak "špicu" uz tanker :)

Profile  

PostPosted: 23. 10. 2010. 18:39 

Striker wrote:
Ljudi ba jeste vidjeli Kikana kako plese? hahahha...
Dok je Tanker svirao omanji lik medju prvim redovima (koji je vjerovatno bio naboban) je "plesao" uz muziku Tankera.. mislim da su to svi primjetili.. zbog njega su mi suze od smijeha potekle..

MTS odlican.. Tanker pro bend u svakom pogledu.. sta da se kaze.. vidi se da ljudi dugooo sviraju

Sve u svemu extra noc.. da nisam bio onoliko bolestan siguran sam da bi i ja sada prebrojavao modrice :D

al vi svi gulite instrumente, svaka vam cast. a ovaj vokal vam je pravi chuck :)

Profile  

PostPosted: 23. 10. 2010. 18:46 

Hvala .. mi pojma nemamo kakv je zvuk bio u publici.. kazu da se bubanj slabo cuo..
ali opet sve zavisi od mjesta gdje stojis..
Vokal je ko ćak al sa starijih albuma :D

Eto nekome se svidjaju promjene u bendu a nekom ne.
Kako god nastavljamo sa radom pa dokle stignemo :)

Profile  

PostPosted: 23. 10. 2010. 18:51 

rox wrote:
sve u svemu dobra pržiona :mrgreen:

jedan jedini stagediving, i bio sam upozoren od strane security-a i glavne face Sloge da to
više nečinim, pod prijetnjom istjerivanja :cry: :cry:

pa jebote 'ljeb, kako uvijek pogrešni ljudi rade te stvari, fakat nekontam ? ?

Car si :D. Pravo iskusno zadavanje i kultura sutke.

@striker kod bubnja se ponekad dobos slabije cuo.I vidio sam kako se smijete onom liksonu sto je zadavao a jos ga ja i Kemo kasnije prcali :lol:
Plus da ne pricam ofirne spike onog osiguranja :lol:

Profile  

PostPosted: 23. 10. 2010. 19:10 

tnx dude, al eto...nemreš s papcima nikad na kraj izać :? :?

Striker:
bio sam kod mix pulta, tačnije razgovarao sa toncem, dao mi je slušalice sa kanalom doboša... problem: BLASTBEAT, tu dolazi do pada :( ,a ostalo je sve ok bilo ;-)

Profile  

PostPosted: 23. 10. 2010. 20:02 

Hoce li neko Vladi papku ubuduce objasniti "pravila ponasanja na metal svirkama".

Prvo, da makne jebene stolove jer nisam dosao da gledam striptiz i mezim, nego na koncert.

Drugo, da makne wannabe gorile ispred stage-a jer ne znam koji kurac cuvaju... valjda da ne bi neko ogrebao lamperiju.

Trece, da istim tim gorilama on licno objasni da su sutka, mahanje glavom i stagediving sastavni dio zabave cupave omladine u crnom prilikom svirke iste takve omladine na bini, te da ne ometaju i ne ismijavaju posjetioce u obavljanju gore navedenog.

Cetvrto, da ako mu je toliko stalo do sigurnosti u objektu, prestane davati pice u staklenim flasama, vec da sankeri malo i mrdnu dupetom i naspu isto u plasticne case.

Peto, da ako mu se ne svidjaju termini koji mu se postave, da odjebe u skokovima i drka na maloljetnice koje mu klub napune samo cetvrkom i subotom. Hvala sejtanu, pa u gradu ima i drugih prostora i sala u kojima se mogu gledati i slusati bendovi.

Profile  

PostPosted: 23. 10. 2010. 20:04 

PROVOKATOR wrote:
Hoce li neko Vladi papku ubuduce objasniti "pravila ponasanja na metal svirkama".

Prvo, da makne jebene stolove jer nisam dosao da gledam striptiz i mezim, nego na koncert.

Drugo, da makne wannabe gorile ispred stage-a jer ne znam koji kurac cuvaju... valjda da ne bi neko ogrebao lamperiju.

Trece, da istim tim gorilama on licno objasni da su sutka, mahanje glavom i stagediving sastavni dio zabave cupave omladine u crnom prilikom svirke iste takve omladine na bini, te da ne ometaju i ne ismijavaju posjetioce u obavljanju gore navedenog.

Cetvrto, da ako mu je toliko stalo do sigurnosti u objektu, prestane davati pice u staklenim flasama, vec da sankeri malo i mrdnu dupetom i naspu isto u plasticne case.

Peto, da ako mu se ne svidjaju termini koji mu se postave, da odjebe u skokovima i drka na maloljetnice koje mu klub napune samo cetvrkom i subotom. Hvala sejtanu, pa u gradu ima i drugih prostora i sala u kojima se mogu gledati i slusati bendovi.

POTPIS

Profile  

PostPosted: 23. 10. 2010. 20:27 

Sinoć je bilo beton. Dobra posjećenost, atmosfera. Jedina zamjerka ponašanje gazde i njegovih potrčaka, kako prema publici, tako i prema članovima bendova (konkretno, meni je srao što nisam zatvorio za sobom ulazna vrata, iako sam nosio bubanj van i bile su mi pune ruke opreme, što je i sam mogao da vidi, al jbga, valja glumit gazdu :roll: ).

M.T.S. - energija totalna. Jedina zamjerka je malo prljaviji zvuk gitara, al jbga, ne može sve bit savršeno. Sve u svemu, više nego dobar show. Posebno mi je drago što ponovo deru stvari sa EP-a!!! :twisted:

Tanker - Možda i najpro BH bend danas. Zamjeram im jedino što su Ogi i Djole ofalili na kilaži, pa ne izgledaju toliko zajebano ko ranije. :mrgreen:

Odozgo mi se činilo da je FOM odradio dobar posao, a i vidim po vašim komentarima. Hvala svima. Žao mi je što smo morali malo skratiti set listu, al i bolje da ne upeglamo raju :)
Glede doboša, fakat ne znam zašto se nije čuo. Svirao sam blastove više iz zgloba (dešava se kad sam napet, mada daje mase, a i zna biti bolno), nego prstiju, a i dobro sam se zagrijao. :?

O, da. Naš drugar Chopy iz As I Fall-a je odradio par snimaka, tako da ćete imati priliku vidjeti snimke novih FOM pjesama na Youtubeu ovih dana (hvala brate!).

Profile  

PostPosted: 23. 10. 2010. 20:27 
Moderator

+1

Profile  

PostPosted: 23. 10. 2010. 21:44 

Biće još snimaka od ove moje amerikanke Jennifer koja je snimala sve video-kamerom...
Šta je true fan, dođe riba uzme dva EP-a Tankera, jedan za potpise njihove, a jedan neotpakovan. Tako se to radi :)
Momci su ga dobro odradili, nisam mogla, a da ne uzmem jedan primjerak i sebi 8)

Što se tiče svirke, najviše me od svega iznenadio FoM... Neočekivano, u najboljem svijetlu su se dosad pokazali. Svaka im čast!

Profile  

PostPosted: 23. 10. 2010. 21:47 

uhhh odlicnooo, bas mi je trebalo onako nesto :D FoM preprejak svaka cast ljuudi milina vas slusat :D
MTSisto prekaj i ceha im se dobro uklopio hehe super zvucite, deder snimite nesto!
Tanker nest nisam posebno slusao, jebga mal sam se zacugao, pa se i ne sjecam.. jbg...

Profile  

PostPosted: 23. 10. 2010. 23:40 

..ejšn.. wrote:
O, da. Naš drugar Chopy iz As I Fall-a je odradio par snimaka, tako da ćete imati priliku vidjeti snimke novih FOM pjesama na Youtubeu ovih dana (hvala brate!).

Hajmo taj upload sto brze :)

Profile  

PostPosted: 24. 10. 2010. 01:04 

..ejšn.. wrote:
Glede doboša, fakat ne znam zašto se nije čuo. Svirao sam blastove više iz zgloba (dešava se kad sam napet, mada daje mase, a i zna biti bolno), nego prstiju, a i dobro sam se zagrijao. :?

Oš da ti pokažem jednu tehniku? (za iz zgloba) :lol:

Profile  

PostPosted: 24. 10. 2010. 06:00 

respect svima... posebno goranu,slavenu,adisu,sanji, mts-u i fom-u...
naravno i ekipi tehnicara....
jedno od najboljih distorziranih veceri ikad !!!

Profile  

PostPosted: 24. 10. 2010. 13:44 

skiljo wrote:
..ejšn.. wrote:

Oš da ti pokažem jednu tehniku? (za iz zgloba) :lol:

advensd henddžob tehnik :lol:

Profile  

PostPosted: 24. 10. 2010. 14:08 

Ovim putem hvala svima koji su bili tu da podrze ovo cjepanje guzowa:D
Bilo nam je drago vidjeti veliki broj ljudi , jos vise time sto nas nije bilo preko godinu na stage-u !! Ekipama iz Tankera i FOM ovim putem veliki pozz i see ya again...
M.T.S

Profile  

PostPosted: 24. 10. 2010. 19:43 

Došao kući u 5 al se isplatilo. Svirka odlična, svi bendovi razvalili! Goran mi se baš dobro uklopio u FOM! Throne of Hades!!! :twisted:

Riade, jel ti valja cd?

Profile  

PostPosted: 24. 10. 2010. 20:26 

Mni bilo bas dobro.... svaka cast svima, publika extra, puno nasmijanih lica ... to je jako fino vidjeti.
Klub jeste malo pretjerano pod budnim okom gazde koji okolo leti i fata sve zivo za rukav i govori nemoj ovo nemoj ono, ali dobro... cuva covjek inventar...

Sve 5 ...

Profile  

PostPosted: 24. 10. 2010. 21:23 

Martyr wrote:
Došao kući u 5 al se isplatilo. Svirka odlična, svi bendovi razvalili! Goran mi se baš dobro uklopio u FOM! Throne of Hades!!! :twisted:

Riade, jel ti valja cd?

Valja,valja :D
Za nas necu ni pitati jer sam reko da je oklop bitan :lol:

Profile  

PostPosted: 24. 10. 2010. 21:40 

MA LJUDI... BILO JE...

DŽ!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 90 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]