Pitam druga dal je isao,kako je bilo i evo sta kaze...
auuu bio sam.
kad sam preso granicu nagledo sam se krava i koza i zelenila.
likovi iz Kataklizme su skroz ok, oni blejali ispred busa i onog doma mladih.
cudno mi bilo sto ih niko nije ni registrovao, ja naravno pitao da se slikam s njima i normalno kazu "naravno". basista me jos i pitao "Hey whats up, how are u doin?" ja reko "Great man, doso sam iz srbije da vas gledam." bilo je 3 predgrupe, i ono nije me bilo uopste briga za njih, mada onaj prvi bend je dosta dobar. mesto za svirku je odlicno, JEBOTE kakve ribe....i koliko riba...... kako bi ih sve zloupotrebio, sve one sise uff!!!!!!!
cak je i Mauruzio (pevac) prokomentarisao "U got some beautiful girls here", i nije bilo nikakvog obezbedjenja ni ograde ispred prvog reda, moglo je da se radi stage diving lagano, bili su tu i neki hardkorovci koji nemaju veze s vezom, nego cisto dosli zbog sutke. ali ono bilo je ok ako neko padne odma ga podignu (nisu hardkorovci dizali nego metalci).
a i dok su prva dva benda svirali basista i gitarista iz kataklizme su sedeli u publici i gledali kako ljudi sviraju. nisam hteo vise da ih smaram, slikao sam se i dosta mi je.
sve u svemu super ambijent za svirku, ok su bili likovi a ne ono tipa rokenrol zvezda...
bilo riba bas, maaa super je bilo