zelim da se u ime Evadinga zahvalim organizatorima, Goc, Slava, Sharan, cijela ekipa BHHC bookinga, ljudi su maximalno dobro odradili svoj posao po svakom pitanju. svaka cast ljudi, Sarajevo ima pravog organizatora, steta sto to raja ocito ne zna cijenitislazem se sa Agere ConTra 100% i licno mi je ovo najlosija evading svirka dosad, al jebes ga mora covjek nekad imati i losu svirku da poslije bude bolja.
raja sa razlogom kuka na zvuk, prvo su nam bile potonule gitare i vokal vani, pa kad je tonac to kao digao na bini se stvorila mikrofonija iz monitora, opsti haos, distorzija iz monitora mi je bila kao da sam krampom svirao

onda je na birthu to kao izravnao i skroz potopio drugu gitaru

a mi jebiga nismo nista htjeli dirat na bini da ne bude jos gore

pravo mi bjese tuzno gledati na pjesmi gdje nam je drug pjevao refren da raja blijedo gleda ne cuje ga

nije to u nasoj moci bilo, drago mi je bar da smo odsvirali sve po p.s-u, jedino sto jest jest energija nam je bila nula poena po svakom standardu, al jebiga kome je cejf svirat kad ti ljudi kukaju ispred bine da ne izlazi vokal il gitara

mozes samo pazit sta sviras maximalno da bar tu procistis zvuk, na stetu energije

al jebes ga sve je to rokenrol, i bitno je na kraju krajeva da je raja uzivala na miseryu.
ovo navedeno nema nikakve veze sa organizatorima jer su nam sve moguce nabavili, vec sa onim
brkom rokerom toncem iz sloge koji po svom cejfu drka mixetu ocito:D
btw svaka cast Duatu volim ih materem, najjaca su ekipa i prejako sviraju

na tonskoj sam pogotovo cuo pjesme u detalje, bolje nego na svirci i fakat grme ljudi

VRH!
hvala svima