eto vam jedan post directly iz ljubljane.
juÄer je bio Gorgoroth i kao Å¡to mogu proÄitat Urielu se nije svidjelo (da sam znao da si tamo...

) ali meni je bilo dosta dobro. Khold I Darkendome nisu svirali Å¡tio je MAJOR sranje. prvi je izaÅ¡ao 1349 i oderao, meni se svidio nastup, možda zato Å¡to mi je to prvi black koncert ikad... Hehehe pokidao sam se kada je gitarist zabengao i kosa mu se zakaÄila za vrat gitare pa si je otkinuo onako jedan Äup od pol metra koji mu je visio s gitare

Pohvalno je što su se vratili na stage nakon "we want more" i odsvirali Ryders of Apocalypse" il nešto tako, nisam sad siguran.
Onda je izletio Gorgoroth, pozdravio publiku i oderao. Meni je show bio dosta jeben, od setliste se sjećam da su svirali Possesed By Satan, Destroyer, i Revelation Of Doom. Pri kraju se gitaristu otopio corpsepaint ispod usta jer je balio ko životinja. Publika je bila dosta dobra, zanimljivo je bilo Å¡to zapravo ispred stagea (ako se to može nazvat tako) nije bilo uopće security-a i da su likovi iz prvih redova htjeli poÄupat Gaahla to su komotno mogli i uÄinit.
Å to se galahale tiÄe veća je rijeÄka toÄka ali prostor je dobar bio. Stage je ful malen tako da su se poslagali Gorgoroth-ovci po njemu doslovno su zapinjali jedni za druge sa Å¡iljcima i sranjem
uglavnom, meni je koncert bio dobar i još mi zuji u ušima
veÄeras joÅ¡ idem na KATAKLYSM tako da ćete dobit joÅ¡ jedan Foxov iscrpni post