Eclipse wrote:
Za Zvornik je bilo sve sredjeno i nije mi jasno kako je u nekim vecim gradovima nemoguce naci prostor kad sam ja uspio ovdje naci(u mjestu gdje nikad nije bilo pravog metal koncerta,osim par svirki lokalnih bendova),al nema veze,nek bude da je tako...
Isto tako mi nije jasno kako je moguce da sve tako lako propadne u posljednjem trenutku kad se za turneju znalo prije par mjeseci,o prostormia,ozvucenjima i ostalim sitnicama ste trebali ranije razmisljeti,a ne 7 dana prije koncerta

nije problem u prostoru vec u tome koliko ces morati minus da pretrpis!
a u ovom slucaju prema svim proracunima ( ako bi svagde imao 120 ljudi minimum , bi bio najmanje po 250 do 300 KM ) i jos je pitanje dali bi imao toliko ljudi!
mozda kada bi imao 120 ljudii minimalnu kartu od 10 Km mozda bi i nesta moglo da se odradi!
a sve se odigralo u poslednjem trenutku!
jer gazda AG je posle RC trazio da se stavlja akontacija ( cak i ovima sto su se vec bili dogvorili ranije za onaj koncerd Grind/gore bendova) , pa ti jos nabije nekih izdataka i tako da se gubitci nagomilaju!
onda Tuzla koja je bila najsigurnija i imala minimalna ulaganja , je otpala , i saa se ta ulaganja penju kao i ulaganja u Sarajevu , a koliko bi stvarno doslo ljudi u Tuzlu ako je cena ulaznice 10 Km Min?? ( ovo gledajmo iz objektivnog ugla)!
onda u Bl je takodje bila solucija da se ozvucenje i sve dobije za cenu od 150Km , ali su ovi odvezli prije 3 dana opremu da je kao dotjeraju i izvrse remont i sada bi morali uzeti neku koja kosta minimum 300Km + obezbedjenje koje kosta oko 60 + tonac koji kosta bar 30km!
i tu nije jos kraj , a cena 3km ulaza i vidite sta bi se mogo desiti!
a i jeste najveci problem sto se sve odigralo u 3-4 dana pa nismo nikako mogi naci neku zamjenu!
zao mi je sto je i vama u Zvorniku sjebalo sto je ovde sve odgodito!
kazem o ovome ce mo otvoriti posebnu temu pa da vidimo sta nam je sve ciniti!
da hvala svim ljudima koji su se trudili , nema tu iznimaka , svi dajemo koliko mozemo , necemo nikoga izdvajati , vec je veca bit da se sve vise i vise ljudi ukljuci u ovo, i shvatimo koliko je situacija sve ozbiljnija!