Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 07. 2025. 09:23

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 68 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 17:06 

Eclipse wrote:
Za Zvornik je bilo sve sredjeno i nije mi jasno kako je u nekim vecim gradovima nemoguce naci prostor kad sam ja uspio ovdje naci(u mjestu gdje nikad nije bilo pravog metal koncerta,osim par svirki lokalnih bendova),al nema veze,nek bude da je tako...
Isto tako mi nije jasno kako je moguce da sve tako lako propadne u posljednjem trenutku kad se za turneju znalo prije par mjeseci,o prostormia,ozvucenjima i ostalim sitnicama ste trebali ranije razmisljeti,a ne 7 dana prije koncerta :roll: :roll: :?

nije problem u prostoru vec u tome koliko ces morati minus da pretrpis!
a u ovom slucaju prema svim proracunima ( ako bi svagde imao 120 ljudi minimum , bi bio najmanje po 250 do 300 KM ) i jos je pitanje dali bi imao toliko ljudi!
mozda kada bi imao 120 ljudii minimalnu kartu od 10 Km mozda bi i nesta moglo da se odradi!

a sve se odigralo u poslednjem trenutku!
jer gazda AG je posle RC trazio da se stavlja akontacija ( cak i ovima sto su se vec bili dogvorili ranije za onaj koncerd Grind/gore bendova) , pa ti jos nabije nekih izdataka i tako da se gubitci nagomilaju!
onda Tuzla koja je bila najsigurnija i imala minimalna ulaganja , je otpala , i saa se ta ulaganja penju kao i ulaganja u Sarajevu , a koliko bi stvarno doslo ljudi u Tuzlu ako je cena ulaznice 10 Km Min?? ( ovo gledajmo iz objektivnog ugla)!
onda u Bl je takodje bila solucija da se ozvucenje i sve dobije za cenu od 150Km , ali su ovi odvezli prije 3 dana opremu da je kao dotjeraju i izvrse remont i sada bi morali uzeti neku koja kosta minimum 300Km + obezbedjenje koje kosta oko 60 + tonac koji kosta bar 30km!
i tu nije jos kraj , a cena 3km ulaza i vidite sta bi se mogo desiti!
a i jeste najveci problem sto se sve odigralo u 3-4 dana pa nismo nikako mogi naci neku zamjenu!
zao mi je sto je i vama u Zvorniku sjebalo sto je ovde sve odgodito!

kazem o ovome ce mo otvoriti posebnu temu pa da vidimo sta nam je sve ciniti!

da hvala svim ljudima koji su se trudili , nema tu iznimaka , svi dajemo koliko mozemo , necemo nikoga izdvajati , vec je veca bit da se sve vise i vise ljudi ukljuci u ovo, i shvatimo koliko je situacija sve ozbiljnija!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2005. 11:56 

situacija je sljedeca:

koliko love toliko muzike!

nema dalje brate. dok se ne dignu cijene karata bice sranja poput ovih i prostora poput AG-a. Samo je tuzno sto pojedinci ne kontaju da za 10 kerma nemozes dovuci neki strani bend u SA. AG je bio plemenit pokusaj ali se pokazalo da je prostor zakurac, osim za mrtvi underground - ali onda se ne isplati raditi svirku jer su troskovi preveliki.

Znaci, za sada kako stvari stoje jedino se mogu organizirati metal koncerti da neko dobije na lotu pa da ko covjek plati dvoranu, razglas i ostale palce ili da se cijena karte stavi veca... pa ko dodje, dodje. Ako dodje raje, ako skontaju da nema druge super. Ako ne dodju, ispusis lovu i e nek se neko drugi jebaje sa ovim. pa ja. Mislim da bi na Vital Remainsima trebalo testirati ovaj sistem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2005. 13:36 

Evo uspjeli su ljudi za Zvornik srediti. Istina, neće biti Amon Dina, ali nebitno.. biće klaonica i bez njih. Dakle, Sacramental i Toxicdeath.

U nedelju, pa vidimo se tamo %)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2005. 17:44 

Blago vama :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2005. 18:19 

LEJNA wrote:
Blago vama :)

Hajmo u Zvornik! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2005. 20:23 

Samo izvolite, što više to bolje. %)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2005. 20:31 

Još samo da je se para dojebat...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2005. 20:31 

ja to urdu je sve al koji kurac ???????????????????
ma nemogu vjerovat da takav dogadjaj se nece odrzat
MAMUUUUUUU DA IM KARAM

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 68 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 1 hour [ DST ]