Hajmo statisticki jarane, nabroj sta se to desilo u Tuzli sto se tice metala/kora/alternative a ja cu ti nabrojat u Sarajvu. Vjeruj znam puno vise nego sto mislis, i dzaba ti argument. Ja nisam dijaspora, ja jednostavno nemam veze sa BiH

Tu sam samo kao "observer".
Jarane odvali ga ko maksim po diviziji...
Mislim s nogu ti mogu nabrojat vise koncerata u Sarajvu za jednu godinu neg za tri u Tuzli da su iole vezani za metal koji su i ujedno vise posjeceni, sta ste to imali u Tuzli osim Sacramental Blooda jedanput i Hatinog Bloody Sign-a plus tri nastupa Symbolic-a na odredjenim festama...mislim daj spusti se na zemlju.
Benediction? DRI? Kreator/Destruction?
Halo ba!
Opet ja kazem, to nije odlika neke scene ni grada, jer Sarajevo je ipak daleko vece i na kraju krajeva glavni grad. Al dzaba vama Tuzlacima objasnjavat. Isti ste purgeri u Hrvatskoj. Samo sto purgeri bar imaju jebeni grad i prostore, a brat bratu, Tuzla osim smrada slanih bunara i dobrih ljudi nema nista.
Al ne, treba bit iskompleksiran i furat se da je Tuzla centar nekog "BH METALA". Tri benda. Prejako, zaista. Toliko imaju zaseoci u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Mrtva sramota.
Al ko se vidi hadzijom u fukaralaku....
A o iskustvima SA core/metal bendova u Tuzli necu pricat jer nemam pravo, al ono sto sam cuo iz pouzdanih izvora je bilo katastrofalno. Bolje bilo da su svirali na skupu ravnogorskih cetnika...