Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 21:21

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 93 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2005. 02:47 

nadam se da je sad bobanov mozak malo napredovao i treba da se izvine licno pred publikom u subotu, ako to ne uradi, onda stoji iza toga sto je rekao. Mislim da publika u SA je super i spremna je da da podrsku svim bendovima koji sviraju nema veze odakle su, ali sa ovakvom izjavom RN-a je jadan kao i oni sto pisu grafite NOZ ZICA........
BUDI COVJEK
BAR JEDNOM U ZIVOT
STANI ISPRED
I PRIZNAJ MI

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2005. 03:05 

Pisam se ja na tvoje misljenje BANJA LUKA
Ima dosta ljudi koji slusaju RN u SARAJEVU
Ja licno nemam nista protiv njih kao muzicara dobro sviraju a ta izjava to prepustam njemu da rijesi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2005. 04:07 

zeberdee wrote:
Mada sam ja licno misljenja da RN nema sta da trazi u Sarajevu

zbog cega?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2005. 04:30 
Moderator

Ja imam posla u subotu, nisam u Sarajevu, tako da necu doci na koncert, ali moram se oglasiti.

1. Kontra, jedan ste od rijetkih bih bendova koji sviraju sa dushom. Ne dajte se jeftino.
2. Samo vi mozhete srediti sranja sa placanjem, a od mene cete uvijek lovu dobiti za kartu, jer vi to zasluzhujete.
3. Budu li jebeni cetalji pravili probleme, a to ekipa RN JESTE, jebite im milu majku, jebo i slogu i raju i organizatore, nishta ne poshtujte, jer ni oni nisu imali postovanja prema 1000 SPORTSKIH FANOVA na marakani. JEBAT MATER U KORIJENU, SHAKOM U GLAVU!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2005. 20:49 

eeee u sta ovo sve ode ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2005. 23:56 

Jimmy Pop wrote:
3. Budu li jebeni cetalji pravili probleme, a to ekipa RN JESTE...

Kakvi te 'cetalji' te spopali :shock:
Ko da su Ritam Nereda organizovali ono sto se desilo na Marakani? :lol: E jesi lud :lol:
Sto da napadnete bend ni krivog ni duznog? :roll:

Inace,ovakve komentare mozes covek da cuje SAMO od nekog ko ne poznaje Ritam Nereda,nego je ko zna gde procitao neku poluinformaciju i sad sere tako :roll:
Pa jos pre 10-ak godina su se oni promenili.Posle (uzivo) albuma 'Pogo Live' izasao je 'Zvuci bola' (3. njihov studijski album po redu) koji je vec bio muzicki drugaciji (poceli su malo da vuku na neki hc-metal),a i tekstovi su im se promenuli.Jebi ga,pare ljude kvare...
Tacno je da im i dalje na koncerte dolaze skinsi,ali kazem u MNOGO MANJEM broju nego ranije.

Licno,od kad sam prvi put bio na njihovom koncertu ('Koncert godine' u Novom Sadu '97 ili '98) pa do poslednjeg puta (letos u Beogradu) NI JEDNOM nisam cuo od nekog od clanova benda da je rekao 'mi smo cetnici','velika Srbija','pobijte muslimane' i sl. :roll: Niti bilo sta slicno (sto bi ukazivalo da su oni cetnici).

Ne znam koji vas djavo spopao pa da ocete da pobijete te ljude...

Quote:
Ja imam posla u subotu, nisam u Sarajevu, tako da necu doci na koncert

A jesi hrabar stvarno :)
Pozivas ljude na nerede,a ti neces doci :)
Kao ja nisam tu,al' nema veze vi pravite nerede,pa kad neko posle bude najeb'o od murije to necu biti ja...super ;)
Sarcophagos wrote:
ma treba doci,i prebit ih sviju na stejdzu ako se tako izjasnjavaju kao sto vidjeh..

Posto se ne izjasnjavaju tako,izgleda da nista od ubijanja ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2005. 01:11 

nece niko pravit sranja sta ti je bolan jesi ti lud , ne svira neki BOSANSKI bend u beogradu mogu mislit sta bi tu bilo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2005. 03:21 

KDZ wrote:
nece niko pravit sranja sta ti je bolan jesi ti lud , ne svira neki BOSANSKI bend u beogradu mogu mislit sta bi tu bilo

Sto,sta je to bilo kad je ToxicDeath svirao u Beogradu?!?!?!Koliko se ja sjecam super su prosli tamo,bolje nego 90% srpskih bendova u tom istom Beogradu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2005. 15:54 

[quote="Neshto"]kad ćeš ti shvatiti da to "promjenili su mišljenje, to je bilo davno" mene više iznervira nego kad mi kaže u oči da me mrzi!? da li će meni to što oni više ne razmišljju kao '92 vratiti oca, rođake, jarane, zdravlje? Halo ba, nemaš pojma o čemu pričaš!

ako se ovo na mene odnosilo ok , evo odgovora.
nikada necu razmisljati kao ti.
zao mi je ali neke gluposti ja ne mogu sebi uneti u glavu.
ne zelim da se svadjam ali nikada necu razmisljati tako.
svi smo gubili nekoga u zivotu, svi smo pretrpeli gubitke , a zasto ?
ako cu ja nekoga mrzeti zato sto sam nesto cuo nema pojma.
nisam stvoren da mrzim i tako ce ostati.
ako si prema meni zivotinja i lose se ponasas ja cu te otpisati i nemam kontakt sa tobom bez obzira sto si bilo koje nacije , i ako tebe otpisem , nema potrebe da mrzim bilo kog drugog ko sa tobom nema veze.
u svakom slucaju mane neinteresuje npr sta imaju Banjalucani reci za hatu ja sam sa njim dobar i jako mi je drag prijatelj, a ne interesuje me sta ce recimo neko reci za lakija , ili bilo koga drugog ako sam ja sa njim dobar to cu zanemariti.

u svakom slucaju ja bi pogledao bilo koji bend koji mi se svidja i donosi dobru muziku bez obzira na dosta stvari.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2005. 16:32 

walk, samo bespotrebno dižemo tenzije pred ovaj koncert koji je sam po sebi rizičan! dobar si momak samo moraš shvatiti da se ne možeš ubjeđivati sa ljudima koji su najebali u ratu, tako samo nesvjesno provociraš.
sve dok nisam vidio ovu njihovu izjavu sam stajao u njihovu odbranu u svakom momentu, sad je do njih...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2005. 20:14 

Stvarno mi nije jasno da ljudi i dalje vide odgovor u nasilju :?
Dosta ce jos vremena proci prije nego sto se prestanemo ponasati kao zivotinje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2005. 21:37 

AdVers wrote:
Stvarno mi nije jasno da ljudi i dalje vide odgovor u nasilju :?
Dosta ce jos vremena proci prije nego sto se prestanemo ponasati kao zivotinje.

NICE GUYS FINISH LAST

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 11. 2005. 02:45 

hXc wrote:
zeberdee wrote:
Mada sam ja licno misljenja da RN nema sta da trazi u Sarajevu

zbog cega?
Prvo sto je RN bend takav kakav jeste i sto ga ludo gotive takvi ljudi koji imaju jako ekstremne stavove.A takvi stavovi se u 99% slucajeva ne dopadaju populaciji koja zivi u SA.Da se ne lazemo,jer je tako naj bolje u ovom slucaju,ne bih skinsi gotivili njih da su imali neke pacifisticke stavove i tekstove.
Druga stvar,zato sto bi to moglo da bude u 99% mogucnosti pogubno za bend koji je odradio cert u gradu koji bas ne simpatisu fanovi RN, tako da bi to izazvalo veliko ogorcenje i ne poverenje kod istih.Sto bi moglo da se odrazi na njihov daljnji rad.
I trece zato sto bi njihov imidz i popularnost drasticno pala,sto bi uticalo na njihovu zaradu i samim tim smanjenje mogucnosti za snimanje novih materijala i tako pruzanje novog zadovoljstva njihovim iskrenim postovaocima rada i truda ovog benda da donese nesto novo i sveze na ovu obogaljenu Ex-yu scenu.Tako da sam ja menadzerovog benda dva puta bi razmislio,pre nego sto bi doneo bilo kakvu odluku.
Da se razumemo ja licno nemam nikakvih predrasuda glede tog kocerta.Sigurno se neki ovde pitaju kako ja sad o skinsima iznosim neke informacije koje nisu poznate javnosti.Eto ja na srecu ili nesrecu imam dosta prijatelja sto u BL sto u Srbiji koji su skinsi,tako da sam upoznat manje vise sa pravim stanjem stvari.I sada naravno ja se slazem sa njihovim nekim stavovima sa nekima ne,ali boze moj svako ima pravo na svoje misljenje ,pa i oni.Samo bi znaci da kazem da mi zvone jaja,gde ce oni da sviraju mogu i u Afriku da odu sto se mene tice...............

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 11. 2005. 10:41 

ma gdje ce kod crnaca...hehehehe
haj vicemo kako ce to da izgleda!

@zeberdee: jel zeberdee onaj lik u footbal factory?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 11. 2005. 11:22 

zeberdee wrote:
Prvo sto je RN bend takav kakav jeste i sto ga ludo gotive takvi ljudi koji imaju jako ekstremne stavove.A takvi stavovi se u 99% slucajeva ne dopadaju populaciji koja zivi u SA.Da se ne lazemo,jer je tako naj bolje u ovom slucaju,ne bih skinsi gotivili njih da su imali neke pacifisticke stavove i tekstove.
Druga stvar,zato sto bi to moglo da bude u 99% mogucnosti pogubno za bend koji je odradio cert u gradu koji bas ne simpatisu fanovi RN, tako da bi to izazvalo veliko ogorcenje i ne poverenje kod istih.Sto bi moglo da se odrazi na njihov daljnji rad.
I trece zato sto bi njihov imidz i popularnost drasticno pala,sto bi uticalo na njihovu zaradu i samim tim smanjenje mogucnosti za snimanje novih materijala i tako pruzanje novog zadovoljstva njihovim iskrenim postovaocima rada i truda ovog benda da donese nesto novo i sveze na ovu obogaljenu Ex-yu scenu.Tako da sam ja menadzerovog benda dva puta bi razmislio,pre nego sto bi doneo bilo kakvu odluku.

Eto ja na srecu ili nesrecu imam dosta prijatelja sto u BL sto u Srbiji koji su skinsi,tako da sam upoznat manje vise sa pravim stanjem stvari. I sada naravno ja se slazem sa njihovim nekim stavovima sa nekima ne,ali boze moj svako ima pravo na svoje misljenje ,pa i oni.

E vidis, ja se u potpunosti slazem sa ovim prvim dijelom, iako pouzdano znam da dosta raje voli RN u Sarajevu.
A ovo za skinse...ja ih negumo i dzabe! Mislim da su preextremni i zao mi je da cujem da ih ima i u Banja Luci, tj. Bosni i Hercegovini.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 11. 2005. 21:45 

zeberdee wrote:
Prvo sto je RN bend takav kakav jeste i sto ga ludo gotive takvi ljudi koji imaju jako ekstremne stavove.A takvi stavovi se u 99% slucajeva ne dopadaju populaciji koja zivi u SA.

kako ti dolazis do ovakvih informacija??

zeberdee wrote:
Da se ne lazemo,jer je tako naj bolje u ovom slucaju,ne bih skinsi gotivili njih da su imali neke pacifisticke stavove i tekstove.
Druga stvar,zato sto bi to moglo da bude u 99% mogucnosti pogubno za bend koji je odradio cert u gradu koji bas ne simpatisu fanovi RN, tako da bi to izazvalo veliko ogorcenje i ne poverenje kod istih.

poserem se ja na takve fanove...

zeberdee wrote:
Da se razumemo ja licno nemam nikakvih predrasuda glede tog kocerta.Sigurno se neki ovde pitaju kako ja sad o skinsima iznosim neke informacije koje nisu poznate javnosti.Eto ja na srecu ili nesrecu imam dosta prijatelja sto u BL sto u Srbiji koji su skinsi,tako da sam upoznat manje vise sa pravim stanjem stvari.I sada naravno ja se slazem sa njihovim nekim stavovima sa nekima ne,ali boze moj svako ima pravo na svoje misljenje ,pa i oni.Samo bi znaci da kazem da mi zvone jaja,gde ce oni da sviraju mogu i u Afriku da odu sto se mene tice...............

ne znam, al meni je ovo glupost. hoces da kazes ako su u pocetku furali neku furku i time privukli neku publiku, sad poslije toliko godina moraju biti istog misljenja kao i prije?? halo ba??
pa i ja sam se prije 10 godina furo na skinse (samo za informaciju, skinhead nije jednako fasist,rasist,naci!! jel ko cuo mozda za sharp-skinse??) i danas mi je ostala samo celava glava..

i samo jos da vas podsjetim..ovdje se radi o muzici a ne o politickom stavu!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2005. 11:11 

hehehe, znam ja zašto si ti danas ćelav :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2005. 18:41 

Neshto wrote:
hehehe, znam ja zašto si ti danas ćelav :lol: :lol: :lol:

ma baabo mi bio skinhead.. geni.. jbga.. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2005. 19:44 

Znam ja to veoma dobro da postoje i sharp skinsi,ali budimo realni u evropi je veoma mali broj,tako da je o tome nepotrebno pricati.
Imas ih u veoma malo zemalja u Francuskoj imas zavidnu brojku,a ostale zemlje nisu vredne spomena.
Sto se tice Srbije ima ih veoma malo i to samo u jednom gradu i jednom naselju ,a to je Novi Sad na Limanu i oni tu ne dolaze do izrazaja od desno orijentisanih skinheada.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2005. 20:41 

Znam da i u TZ ima dosta raje koja gotivi RN, ima i mojih jarana koji su otisli u SA na koncert...

PS. Kako Borac stoji u prvoj ligi RS? Fakat nisam upoznat... Odradujete li gostovanja Zeber(fucking)dee??? :) :)

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 93 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]