cotoha wrote:
... [ cotoha jede govna pa sere ..opet ] ...
Dame i gospodo, ovo je još jedna epizoda iz poznate BBC-jeve serije dokumentaraca
"
LJUDSKA GLUPOST NEMA GRANICA: Ne poznaje spol, boju niti uzrast!"
Ja mislim da si ti u svom selu najveća faca, jel tako? pa da, glavni si jebaÄ meÄ‘u kravama, ovcama i krmadi! ti si pravi FUKKER!!!
i dobro je Å¡to si svima ovdje reko svoje tako poželjno miÅ¡ljenje u Metalu i Rocku, drago nam je svima Å¡to si podijelio svoje miÅ¡ljenje. VidiÅ¡ nisam znao da se muzika sluÅ¡a mozgom, ja sam mislio da mozak prima preko uÅ¡iju tu informaciju iz vanjskog svijeta. al eto, uÄiÅ¡ dok si živ!
Al hajd da tebi Äika Boro sad neÅ¡to kaže, Äovjek kretenu, kao Å¡to i jesi!!
Možeš imati 500.000 CDova više od mene, možeš imat koliko god dužu kosu hoćeš, možeš nosat više crno nego ja, možeš drmat i mahat na svakom koncertu i bacat se u šutku i lomit ljude tu, i možeš se slikat sa kojim god bendom hoćeš, jedna stvar ostaje ista - GLUP SI KO KURAC, SAMO ŠTO KURCA NEMAŠ!
jarane, ti si trazlog zašto sebe nikad nisam metalcem nazvao, jer dokazuješ da je većina ljudi koji sebe tako nazivaju glupa ko ti, a ako pogledaš u Klaiću pod "IDIOT", siguran sam da ćeš naći svoju sliku, i pored toga opis sebe, kao definiciju IDIOTA!
Jebo i tebe i Metal muziku! Samose pitam kad si takva faca što nisi fino srao onima na motorijadi, pa onda završio na intenzivnoj njezi, na aparatima! I koji kurac zajebaješ curu? Nek slika ako hoće! sve dok ne stavloja svaki dan 100 svojih slika na forum dobra je, i više nego dobra!
UÄini si uslugu i ubij se! Ne samo sebi, nego svima koji te znaju i ne znaju (ti sretnici)!
GET FUCKED BYOTCH!