Uriel wrote:
Inphect0r wrote:
He he,sad cu vam ispricati jedan vic.
Pricao sam upravo s clanom Imposera-Andrea.I sve spika na spiku,i kaze cojk jel sve ok za lovu ,reko ok je tamo -vamo.Kaze od 150-200 eura jeli tako?Ja gledam koji mu je kurac,meni je javljeno 100 KM,javio mi je Ado iz Minionsa jos prije neka 2 mjeseca.Ja nazovem Adu kaze on pa 100 KM da,mozda za cijelu bosnu 200 eura.Kaze Andrea ne ne,za svaku svirku po 150 eura valjda najmanje.Sad ko se tu sjebo,ko je tu slago ili krivo razumio ja ne znam stvarno.Neko je jako neozbiljan po meni,jesmol mi ciganluk toliki majka mu.Ljudi,organizatori iz Sarajeva iz Tuzle,daj rijesite to s ljudima mi smo postigli dogovor,ali ovo je krajnje neozbiljno...
Striker wrote:
a ko ti je dao njegov msn aa??:D
daj ba ovo nema smisla ljudi...sramota...2 sata vec pricam sa likom i objasnjavam ko je gdje organizator..ccc..
pa jebo mu bog mater!! pa koji je vama kurac blentavi??
ovakva "ozibljnost" pri organiziranju svirke se ne moze naci ni u vrticu. pa imate PM, email, msn... ko je vidio da se ovako prica o ovako osjetljivim stvarima. bruka nevidjena!
ja sam na granici da zbog opceg dobra obrisem komplet temu, stavim samo obavijest za koncert tj. prvi post i zakljucam temu jer ovo je pšrevrsilo svaku mjeru

ÄŒekaj malo nije mi jasno uriel je u pravu o ovakvim stvarima se nepriÄa po netu nego postoje telefoni i ja sam sinoÄ imao par poziva o ovoj temi.
Prvo ja neznam niÅ¡ta o Imposeru niti sam se ikad Äuo sa njima,to su radili drugi ljudi,a ja sam samo dobio ponudu da organizujem svirku u Sarajevu,tj. da naÄ‘em prostor,opremu i ostale zajebancije.A koliko imposer traži Äuo sam da traže 50 evra po svirci,i tako sam prenjeo Hati.
Ko se ovde napuÅ¡io pa nezna Å¡ta priÄa nije moja stvar,samo znam da sam sve zavrÅ¡io i promoviÅ¡em svirke i dalje.Živili