Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 00:03

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 90 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2007. 16:50 

pocisticu temu ok. al ovo je sve bilo tako nepotrebno. ovako se u javnosti brukat i jedni i drugi... you live you learn.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2007. 23:00 

He he,sad cu vam ispricati jedan vic.
Pricao sam upravo s clanom Imposera-Andrea.I sve spika na spiku,i kaze cojk jel sve ok za lovu ,reko ok je tamo -vamo.Kaze od 150-200 eura jeli tako?Ja gledam koji mu je kurac,meni je javljeno 100 KM,javio mi je Ado iz Minionsa jos prije neka 2 mjeseca.Ja nazovem Adu kaze on pa 100 KM da,mozda za cijelu bosnu 200 eura.Kaze Andrea ne ne,za svaku svirku po 150 eura valjda najmanje.Sad ko se tu sjebo,ko je tu slago ili krivo razumio ja ne znam stvarno.Neko je jako neozbiljan po meni,jesmol mi ciganluk toliki majka mu.Ljudi,organizatori iz Sarajeva iz Tuzle,daj rijesite to s ljudima mi smo postigli dogovor,ali ovo je krajnje neozbiljno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2007. 23:06 

a ko ti je dao njegov msn aa??:D
daj ba ovo nema smisla ljudi...sramota...2 sata vec pricam sa likom i objasnjavam ko je gdje organizator..ccc..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2007. 23:10 

Hahahahaha....promotori :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2007. 23:10 

Ej Jale imao sam ga na msnu vec mjesec dana nije me dodao mrmak :D al hvala sto si ga potaknuo da me doda :P ma ovo je kino ljudi,neko je neodgovoran ispao,il je slab skroz sa stranim jezicima pa je do nesporazuma nekog doslo..cccc

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2007. 23:14 

Ali zanimljiva stvar u ovoj prici je da lik iz imposera ne pije pivo :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2007. 23:17 

ee de fino imate brojeve telefona pa za to zovite koga treba da zovete a ne vako, poreko interneta posto nema nikakve svrhe osim sjebavanja koncerta!
To sto sam ja rako to stoji i sto se mene tice nema promjene.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2007. 23:25 

Mislim da je rijeseno sve
hail!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 00:09 

I ja mislim,samo vidio si ovo kino na kraju,pricali smo zapravo sa menadzerom,pitaj boga jel nadrman bio hahaha :D Sad jel im cijena 100km ili 100 eura ja ne znam,dacemo im i 100 eura jebat ih :D hahaha ma kino jos mi nije jasno nista :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 00:37 

drama...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 00:45 
Moderator

bloodflood wrote:
drama...

zajebana stvar... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 00:45 

bloodflood wrote:
drama...
nemoj miljenko maajke ti :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 00:48 

Addi wrote:
bloodflood wrote:
drama...
nemoj miljenko maajke ti :lol:

loloba!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 08:17 

Inphect0r wrote:
I ja mislim,samo vidio si ovo kino na kraju,pricali smo zapravo sa menadzerom,pitaj boga jel nadrman bio hahaha :D Sad jel im cijena 100km ili 100 eura ja ne znam,dacemo im i 100 eura jebat ih :D hahaha ma kino jos mi nije jasno nista :D

Mozda je lik napusen bio...dobice on batina u petak :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 10:55 

~°~ wrote:
Hahahahaha....promotori :lol:

LOLcina

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 10:57 

Inphect0r wrote:
Pricao sam upravo s clanom Imposera-Andrea.I sve spika na spiku,i kaze cojk jel sve ok za lovu ,reko ok je tamo -vamo.Kaze od 150-200 eura jeli tako?Ja gledam koji mu je kurac,meni je javljeno 100 KM,javio mi je Ado iz Minionsa jos prije neka 2 mjeseca.Ja nazovem Adu kaze on pa 100 KM da,mozda za cijelu bosnu 200 eura.Kaze Andrea ne ne,za svaku svirku po 150 eura valjda najmanje.Sad ko se tu sjebo,ko je tu slago ili krivo razumio ja ne znam stvarno.Neko je jako neozbiljan po meni,jesmol mi ciganluk toliki majka mu.Ljudi,organizatori iz Sarajeva iz Tuzle,daj rijesite to s ljudima mi smo postigli dogovor,ali ovo je krajnje neozbiljno...

Striker wrote:
daj ba ovo nema smisla ljudi...sramota...2 sata vec pricam sa likom i objasnjavam ko je gdje organizator..ccc..

pa jebo mu bog mater!! pa koji je vama kurac blentavi??
ovakva "ozibljnost" pri organiziranju svirke se ne moze naci ni u vrticu. pa imate PM, email, msn... ko je vidio da se ovako prica o ovako osjetljivim stvarima. bruka nevidjena! :roll:

ja sam na granici da zbog opceg dobra obrisem komplet temu, stavim samo obavijest za koncert tj. prvi post i zakljucam temu jer ovo je pšrevrsilo svaku mjeru :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 11:07 

Uriel wrote:
Inphect0r wrote:

Striker wrote:

ovakva "ozibljnost" pri organiziranju svirke se ne moze naci ni u vrticu. pa imate PM, email, msn... ko je vidio da se ovako prica o ovako osjetljivim stvarima. bruka nevidjena! :roll:

ja sam na granici da zbog opceg dobra obrisem komplet temu, stavim samo obavijest za koncert tj. prvi post i zakljucam temu jer ovo je pšrevrsilo svaku mjeru :evil:

i ti se puno premisljas jebo te

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 14:05 

Uriel wrote:
Inphect0r wrote:

Striker wrote:

Čekaj malo nije mi jasno uriel je u pravu o ovakvim stvarima se nepriča po netu nego postoje telefoni i ja sam sinoč imao par poziva o ovoj temi.

Prvo ja neznam ništa o Imposeru niti sam se ikad čuo sa njima,to su radili drugi ljudi,a ja sam samo dobio ponudu da organizujem svirku u Sarajevu,tj. da nađem prostor,opremu i ostale zajebancije.A koliko imposer traži čuo sam da traže 50 evra po svirci,i tako sam prenjeo Hati.

Ko se ovde napušio pa nezna šta priča nije moja stvar,samo znam da sam sve završio i promovišem svirke i dalje.Živili

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 14:54 

ovo je tragikomicno!

da li netko od vas zna da kada se neki ozbiljni bend bookira dobije se rider i ugovor - da li je bilo tko od vas organizatora dobio nesto od to dvoje. jes kurac...jer svi ovi "bendovi" koji dolaze iz Italije u skorom periodu sviraju na fazon tezge...javljaju se preko my spacea ljudima i MOLE da im se sredi svirka po balkanu. fakat dno dna. ja to ne zovem undergroundom nego sprdnjom na ozibljni rad. najbolje cete vidjeti sto vam govorim za par godina..niko od tih bendova nece postici nista ozbiljno niti ce se cuti za njih...a ove turneje nece donijeti njima samima nista, jer to je cisti hir ljudi iz benda koji zele doci ovdje i pricati poslije po svojoj mahali da su bili ovdje. zato ljudi, dobro razmislite sto radite i isplati li se zajebavat toliko oko toga. okrenite se lokalnoj sceni...jacajte lokalnu scenu (bendovi, WALK Rec., fanzini, web-zineovi, metal klubovi, metal slusaone), a ne ispunjavat fantazije kojekakvim bendicima.

trust me, znam o cemu pricam. upravo je to i razlog zasto se moja agencija prestala baviti ovakvim vidom "koncerata" jer to sve ne vodi nicemu i tu nema nista pozitivno za nase bendove ili scenu. ja u to cvrsto vjerujem, a nastavit cu i dalje raditi ono u sto takodjer vjerujem - nase bendove gurat prema vani, prema zapadu po mogucnosti i dovoditi velike bendove na turnejama...tako da klinci kad nose tour majicu u holandiji ili njemackoj se svaki put sjebu sto pise Sarajevo, Bosnia medju datumima!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 15:40 

Quote:
ovo je tragikomicno!

da li netko od vas zna da kada se neki ozbiljni bend bookira dobije se rider i ugovor - da li je bilo tko od vas organizatora dobio nesto od to dvoje. jes kurac...jer svi ovi "bendovi" koji dolaze iz Italije u skorom periodu sviraju na fazon tezge...javljaju se preko my spacea ljudima i MOLE da im se sredi svirka po balkanu. fakat dno dna. ja to ne zovem undergroundom nego sprdnjom na ozibljni rad. najbolje cete vidjeti sto vam govorim za par godina..niko od tih bendova nece postici nista ozbiljno niti ce se cuti za njih...a ove turneje nece donijeti njima samima nista, jer to je cisti hir ljudi iz benda koji zele doci ovdje i pricati poslije po svojoj mahali da su bili ovdje. zato ljudi, dobro razmislite sto radite i isplati li se zajebavat toliko oko toga. okrenite se lokalnoj sceni...jacajte lokalnu scenu (bendovi, WALK Rec., fanzini, web-zineovi, metal klubovi, metal slusaone), a ne ispunjavat fantazije kojekakvim bendicima.

trust me, znam o cemu pricam. upravo je to i razlog zasto se moja agencija prestala baviti ovakvim vidom "koncerata" jer to sve ne vodi nicemu i tu nema nista pozitivno za nase bendove ili scenu. ja u to cvrsto vjerujem, a nastavit cu i dalje raditi ono u sto takodjer vjerujem - nase bendove gurat prema vani, prema zapadu po mogucnosti i dovoditi velike bendove na turnejama...tako da klinci kad nose tour majicu u holandiji ili njemackoj se svaki put sjebu sto pise Sarajevo, Bosnia medju datumima!!

svaka cast ovo je pravo razmisljanje potpuno se slazem, jebes vise zajebanciju...

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 90 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]