Evo da se i ja konacno javim!
Ne znam kako je bilo 2006te,al sad ako nije bilo bolje barem je bilo jednako dobro.
Najjaca raja - mi,ekipa iz Hrvatske,Rusi iz Estonije,Britanci i Finci.I da,Slovenac(samo jedan haha),sedam najboljih dana ikada!Jebeno ludilo i sve ono sto sam ocekivao od kampa.Netrijeznjenja,predobra raja koja nije mogla bolja biti,MINTU(Ihti i ja znamo sad da je to najbolje pice ikada),ludilo bendovi,provod ko nikad u zivotu..
Carcass i Meshuggah su bili jebanje majke na kvadrat kao i Morbid Angel,uh uh...Behemoth,Korpiklaani,Marduk(koji inace ne volim),Wintersun,predobri Evergrey,Ministry svi bii sjajni.............In Flamesi,Iced Earth,Soilwork i Arch Enemy su ludilo nevidjeno pogotovo In Flamesi sa silinom od pirotehnike i vatrometa(mada su previse novih svirali,svejedno su po meni drugi najbolji bend kempa bili)...
Ali jedna rijec i mislim da ce se slozit svako ko je bio sa mnom - ELUVEITIE!!!
Znaci, tako nesto u zivotu nisam vidio.Takav nastup.Tkvu energiju,ples,skakanje,svi clanovi benda luduju,Niko nije mogao mirno stajati,prepresavrseno,ludilo,ona dvojica brace iz benda su likovi nenormalni.bogtejebo............Eluveitie ma nemam rijeci i svi so se slozili da su imali najbolji scenski nastup na kampu,animirali ljude i uz to jos sjajno odsvirali i zvucali!najbolji koncert koji sam u zivotu odgledao a ne mislim samo ja tako...
facit:pun modrica i blatnjav,istrgnut pirs s obrve(hos ti bit pijan u prvom redu na wall of deathu soilworka),a alkohol mi i dalje isparava na kozu...
eto,ja deni sale i ihti imali sedam najludjih dana,jos dan nakon kampa kod mene u ljubljani bio haos(btw imo sam frku s cimerkom krvom al nea veze haha vrijedilo je)
Nastranu koncerte,ipak najbolji je bio ostatak,zajebancija,hrvatice

Dogovoreno vec za iduci kemp,najboljih sedam dana zivota jebo sve...