Maximum Satan wrote:
Organizovanje COF-a u Sarajevu je Äista propast OSIM ako se u to ne ukljuÄi maÅ¡inerija od najmanje 15 ljudi gdje će striktno svi znati svoj zadatak - od marktinga, do cateringa. To su bendovi sa kojima nema zajebancije. On ako hoće Evian, on mora imati Evian vodu na stageu, inaÄe može komotno sići i ne raditi niÅ¡ta. Samo uz preciznu maÅ¡inu ljudi iza organizacije (nema viÅ¡e da samo jedan Äovjek organizuje, kupuje hranu, lijepi plakate - na Balcanici je radilo viÅ¡e od 20 STALNIH saradnika, a zapamtite da su to sve underground bendovi koji se napijaju sa rajom, Dani sigurno neće doći u park Davorin da cuga sa ekipom), pravi tajming i lokaciju (na koju si lokaciju pucao, Emire, pretpostavljam, Centar za djecu i omladinu???) i, najvažnije, SPONZORE, ovo bi moglo ispasti...
DrugaÄije, odnosno na stari naÄin...
Emire, ne znam šta da ti kažem za ovo - nema šanse da ostaneš na nuli sa kartom iznad 20 KM. Nažalost, situacija je takva kakva jest.

jaoo Sharfane kralju

Jes jes...nece da pjeva bez eviana, kaze to mu najbolje pase uz njegove glasnice.
nego, za ozibljno, the aebyss ekipa bez icije pomoci moze organizirati Slayer i In Flames, bez po muke, problem je u isplativosti organiziranja bilo cega preko 1500 eura u BIH!!!
to sam naucio na svojoj kozi i to je fakt, barem za sada. a sponzore za jednu svirku je prakticki nemoguce dobiti, jedino valja nakav fest pokusat odraditi, ali tada je rizik deset puta veci.
ja bo volio da Emira spuca naka dobrota i posalje sve u pm i odradi ovo...bilo bi super. al postkoncertna depresija kad treba odplatiti dugove nije nimalo zabavna.