yawnyawnyawn wrote:
Axeman wrote:
...
Ako radiÅ¡ koncert u startu trebaÅ¡ oÄekivati da možeÅ¡ popuÅ¡iti pare, Å¡to znaÅ¡ i sam. Ako nisi spreman na to (bez obzira na sav uloženi trud) ne trebaÅ¡ niti raditi koncert. Uostalom, lik je tebi pomogao za turneju, bio Vam je dobar koncert u Sarajevu, dobro ste se proveli - Å¡ta viÅ¡e oÄekivati (osim pokrivanja koje se nije desilo). Te pare koje si popuÅ¡io ćeÅ¡ vratiti na ovaj ili onaj naÄin, Äak i da ne - ono "nematerijalno" od koncerta ti je uvijek vrijednije. A sa "sranjem u usta" publici koja ti nije doÅ¡la ispadaÅ¡ samo gori od njih. A to si jedan organizator koncerata nebi trebao dopustiti. Äesu maniri, Ä‘e beÄka Å¡kola

djeco!!! wrote:
iskreno, ja da mi se ne svidjaju mt nebi bio doso. necu nikad doc samo da nesto podrzim. docu na nesto sto mi se svidja uvijek. ko i svih ovih godina na kraju. mozda nekad na nesto iz dosade i viska kesa (rijetko ovo drugo se desi)
bravo momci , to je sustina

.
jebiga, popusio je coek pare, al sta da se radi, nije u redu da "krivi" nekog drugog za to sto taj neko nije doso na koncert...mislim, halo ba

. treba doobro izvagati ubuduce da li se nesto isplati ili ne i onda svijesno uci u to... jebiga, iz iskustva ste mogli vidjeti, svi vi koji organizujete koncerte, da se ovde nikad ne zna, tako da uvijek treba racunati na to da bi ga mogo popusit... (primjer je God Dethroned - ja sam mislio da ce onde bit najmanje 200-250 ljudi, a vidili ste... onda Behemoth, itd..) i da je pravo mala vjerovatnoca da ces uopste i na 0 zavrsit, a kamal bit na nekom dobitku. jebiga, ispade da ovde ljudi koji rade koncerte rade ono za svoj ceif, pa ako se sta dobije ili ostane na 0, dobro i jest. stas jebiga, jednostavno nema dovoljno raje koja bi sve podrzala i to ti je, ne treba se zbog toga frustrirat i ljutit nesto.
btw, ovo "u sarajevu se slusa samo BDM i sere po forumima"... ne znam sta bih reko na ovo...pa koliko sam ja vidio, 85-90% "BDM ekipe" (

) je bilo na koncertu.