hot_blood wrote:
Kathryn wrote:
ovdje su neki TOLIKO ograniceni koliko nisam mogla ni zamislit da ce bit.!
a furaju se neki da su troo metalci vec kako se nazivaju, njima je iz ponizenje rec da je BD grupa koja je obiljeziila proslo stoljece sto se tice balkana
uvijek je ovde bilo ogranicenih, svaka cast izuzecima

hahaha, ograniÄeni ste vi kad sluÅ¡ate takve stvari, i niste samo to nego ste i jebeni licemjeri i papanluk!
Rekoh jebo vas metal u pakšu, jebe mi se za to sranje!Drago mi je što se vi tako definirate jer onda znam zašto se nikada nisam tako nazivao, ZBOG VAS Romanijaca!
Što me jedino i ujedno najviše nervira uopšte je da svi (a misli mna vas SERATORE iliti Senatore

) govore ovako:"Joj, Rotting Christ, svršiću, joj ovaj koncert i onaj koncet metala, joj Vital Remains, joj Alienation Metal, - joj Belo Dugme joj iću i svršiću!"
Izvinite koja je tu logika?Belo Dugme i RC?Belo Dugme i Vitalni Ostaci sa blentonom na mikrovalnoj?Pogotovo ne kontam ove sotoniste, il da budem direktniji pseudosotoniste i kvazizloće!jeste zajebani u pizdu materinu, sve sami mangupi i ratni zloÄinci!
nažalost vi ste većina u ovoj državi tako da nikad neće bit drugaÄije osim ako se mentalitet ovog stada ne promijeni!a to ćemo vidjet za taÄno 40 godina, kad CNN bude imo Å¡ta da izvješćuje o Balkanu.dižemo im gledanost!
Možda sam ja ograniÄen ,bogu dragom hvala jer barem imama neki princip i ne idem kako vjetar dune, i nemam namjeru da to radim, prepuÅ¡tam to vama sa Romanije, jer jedne specifiÄne grupe će ljudi na tom koncetu bit najviÅ¡e:papka sa Romanije i ostalih brda u Bosni!a vi ste s njima!
Imatel joÅ¡ Å¡ta glupo reć, il će nekad neÅ¡to pametno doć, u Å¡to Äisto sumnjam, jer od vas ser nemože jednostvano neÅ¡to iole inteligentno i promiÅ¡ljeno oÄekivat da imate reći!
(ja naravno razumijem da svako ima svoj ukus u muzici i da se nemože od svakog oÄekivat da će volit ovo i ono, i nravno uviÄ‘am da ste i vi samo ljudi koji žive svoj život u ovoj lijepoj, demokratskoj, pravnoj i nikada totalitarnoj državi!radujem se dolasku Bijelog Dumeta i oÄekujem dobar koncert! - ko vas jebe!)