Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 07. 2025. 08:57

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 200 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 01. 06. 2005. 22:36 

krele satanagic wrote:
Quote:
zar se to stvarno gleda gdje ce ko bit?

mozel onda meni ko objasnit gdje sam ja kad na karti nigdje ne pise ni teren ni tribine nego samo zapadni ulaz A...

NEMA SANSE DA UDJES GDJE HOCES. BICE TACNO OZNACENO GDJE KO ULAZI. OSIM TOGA BIT CE 600-800 LJUDI IZ BIGE. NEMOJ SLUCAJNO DA TI PADNE NA PAMET DA PRESKACES OGRADE ILI SLICNO.

Ljudi s pozivnicama ne preskacu ograde :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 06. 2005. 02:34 

Imam kartu, idem, znam da je sve radi para, nervira me seljak Islamovic i pjesme koje je on sa njima pjevao, nervira me Bregovic, puno mi je bilo 20 km, bice svakakvije likova, ali then again....why ne otici, posebno s rajom...nakon 5-6 piva svima ce biti svejedno ko i sta svira....nije Deep Purple, pa da zaklopis oci, iskljucis se i simply uzivas....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 06. 2005. 02:53 
Moderator

Jeblo vas Bijelo Dugme, jeblo vas onako paganski!
Ne kontam nikog ko ide na to!Samo papanluk!
Al eto, rođak mi ima jednu kartu viška, sveukupno 4, pa ako neko hoće da plati puuuno par a, nek se javi da hoće jednu skupu kartu, oko 40-50!
Kako sam čuo karti više nema, tako i treba!I nadam se da će past kiša!I grad i tuča i havioni!
čuj, bijelo dugme,.....cccc.... god beware!
Å to je najinteresantnije, znam da neki "istaknuti" extremni metalci idu na to; toliko o tome!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 06. 2005. 10:51 

Angus_Young wrote:
Imam kartu, idem, znam da je sve radi para, nervira me seljak Islamovic i pjesme koje je on sa njima pjevao, nervira me Bregovic, puno mi je bilo 20 km, bice svakakvije likova, ali then again....why ne otici, posebno s rajom...nakon 5-6 piva svima ce biti svejedno ko i sta svira....nije Deep Purple, pa da zaklopis oci, iskljucis se i simply uzivas....

Ovdje nista nema veze s vezom! :lol: :lol:
Puno ti je dati 20 KM za ljude kojima si prisio sve te epitete,ali je na kraju ipak svejedno,jer ionako nije Purple :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 06. 2005. 15:40 

Quote:
Ljudi s pozivnicama ne preskacu ograde

Đe si pozivnico nisam te prepoznao :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 06. 2005. 18:25 

Bas ne kontam misljenja nekih ljudi ovdje.Najlakse se sad pravit mudar, srat po Bijelom Dugmetu, al osvrnite se malo i vidite kakvu su karijeru imali, koliko generacija je odraslo na njihovoj muzici, da su prvi ex-YU bend koji je uradio nesto, prodao ploce dijamntne naklade...
Sad je lako srat.Sto vi niste uradili bolje ako ste mogli?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 06. 2005. 18:33 

Androphagous wrote:
Al eto, rođak mi ima jednu kartu viška, sveukupno 4, pa ako neko hoće da plati puuuno par a, nek se javi da hoće jednu skupu kartu, oko 40-50!
Kako sam čuo karti više nema, tako i treba!I nadam se da će past kiša!I grad i tuča i havioni!
Å to je najinteresantnije, znam da neki "istaknuti" extremni metalci idu na to; toliko o tome!

ali neka si samo ti uistinu ISTAKNUTI EKSTREMNI METALAC .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 06. 2005. 19:01 
Moderator

nightrain queen wrote:
Androphagous wrote:

ali neka si samo ti uistinu ISTAKNUTI EKSTREMNI METALAC .

ajde ko te jebe !!! :lol: :lol: :wink: šalim se!
jebo svijiu belo dugme!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 06. 2005. 14:27 

Androphagous wrote:

joooooj kako me nerviras!!!!!
pa sta ako neki "istaknuti" metalci idu????zar je lose poslusati kultni domaci rok bend...na cemu su ti starci bili???daj ne seri ovuda
kako mozes pljuvat po necemu kad si i sam svjestan da grijesis(il se varam)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 06. 2005. 14:33 

jebote i metal i dugme... ko hoche nek ide, ja nechu i tachka, koji se kurac raspravljate oko toga, niste nimalo zdravi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 06. 2005. 14:54 

ovdje su neki TOLIKO ograniceni koliko nisam mogla ni zamislit da ce bit. Ajd ko hoce nek ide ko nece nek ne ide i ne vadite ovdje zivce narodu!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 06. 2005. 15:25 
Moderator

satans bride wrote:
Androphagous wrote:

joooooj kako me nerviras!!!!!
pa sta ako neki "istaknuti" metalci idu????zar je lose poslusati kultni domaci rok bend...na cemu su ti starci bili???daj ne seri ovuda
kako mozes pljuvat po necemu kad si i sam svjestan da grijesis(il se varam)

jest, ide se na Belo Dugme, i na Rotting Christ, neznam đe tu veza?niđe veze majstorice :roll: :?
I drago m ije što te nerviram, i pljuvaću dok god budem mogo jer pljujem po najvećem sranju ikada!Na čemu su mi starci bili?!valjda na vutri, hašu i cvijeću, nisam ih pito, znam da sdlušaju Škoru, Kovača, Tompson :lol: , i koješta!I sad ja i to jel trebam slušat?!Ma jebe mi se šta je Belo dugme nekome!Svjestan sam da griješim samo u jednom pogledu:što ne roknem derpad Bregu i tifu!To je ono što vi vlolite, halal vam bilo!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 06. 2005. 15:32 
Administrator

i to sto kaes

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 06. 2005. 19:59 

Dokle god je ovolikih seratora nemojte se pitat sto BIH nikad nece bit drzava.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 06. 2005. 02:08 

bravo gia....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 06. 2005. 02:14 

Gia wrote:
Dokle god je ovolikih seratora nemojte se pitat sto BIH nikad nece bit drzava.

jebote i drzava i zivot... koji che mi kurac to?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 06. 2005. 04:07 

i bolje sto nije drzava.da je neka drzava morali bi postovati zakon!ne bi bilo piraterije.nisam vam ja neki filozof.ovo ode u politiku,necemo tog sranja.barem ja ga ne zelim.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 06. 2005. 15:42 

Kathryn wrote:
ovdje su neki TOLIKO ograniceni koliko nisam mogla ni zamislit da ce bit.!

a furaju se neki da su troo metalci vec kako se nazivaju, njima je iz ponizenje rec da je BD grupa koja je obiljeziila proslo stoljece sto se tice balkana
uvijek je ovde bilo ogranicenih, svaka cast izuzecima :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 06. 2005. 16:06 
Moderator

hot_blood wrote:
Kathryn wrote:
ovdje su neki TOLIKO ograniceni koliko nisam mogla ni zamislit da ce bit.!

a furaju se neki da su troo metalci vec kako se nazivaju, njima je iz ponizenje rec da je BD grupa koja je obiljeziila proslo stoljece sto se tice balkana
uvijek je ovde bilo ogranicenih, svaka cast izuzecima :D

hahaha, ograničeni ste vi kad slušate takve stvari, i niste samo to nego ste i jebeni licemjeri i papanluk!

Rekoh jebo vas metal u pakšu, jebe mi se za to sranje!Drago mi je što se vi tako definirate jer onda znam zašto se nikada nisam tako nazivao, ZBOG VAS Romanijaca!

Što me jedino i ujedno najviše nervira uopšte je da svi (a misli mna vas SERATORE iliti Senatore :roll: ) govore ovako:"Joj, Rotting Christ, svršiću, joj ovaj koncert i onaj koncet metala, joj Vital Remains, joj Alienation Metal, - joj Belo Dugme joj iću i svršiću!"
Izvinite koja je tu logika?Belo Dugme i RC?Belo Dugme i Vitalni Ostaci sa blentonom na mikrovalnoj?Pogotovo ne kontam ove sotoniste, il da budem direktniji pseudosotoniste i kvazizloće!jeste zajebani u pizdu materinu, sve sami mangupi i ratni zločinci!

nažalost vi ste većina u ovoj državi tako da nikad neće bit drugačije osim ako se mentalitet ovog stada ne promijeni!a to ćemo vidjet za tačno 40 godina, kad CNN bude imo šta da izvješćuje o Balkanu.dižemo im gledanost! :roll: :roll:
Možda sam ja ograničen ,bogu dragom hvala jer barem imama neki princip i ne idem kako vjetar dune, i nemam namjeru da to radim, prepuštam to vama sa Romanije, jer jedne specifične grupe će ljudi na tom koncetu bit najviše:papka sa Romanije i ostalih brda u Bosni!a vi ste s njima!

Imatel još šta glupo reć, il će nekad nešto pametno doć, u što čisto sumnjam, jer od vas ser nemože jednostvano nešto iole inteligentno i promišljeno očekivat da imate reći!

(ja naravno razumijem da svako ima svoj ukus u muzici i da se nemože od svakog očekivat da će volit ovo i ono, i nravno uviđam da ste i vi samo ljudi koji žive svoj život u ovoj lijepoj, demokratskoj, pravnoj i nikada totalitarnoj državi!radujem se dolasku Bijelog Dumeta i očekujem dobar koncert! - ko vas jebe!)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 06. 2005. 16:45 

igram coca colu nagradnu igru al nece pa nece :) maler pa to ti je
more bit bidne da ipak odem, ak se ne budem crknut vratio s megadetha :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 200 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]