Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 05. 08. 2025. 22:55

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 140 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2005. 14:18 

%))

Moram se javiti.

Tuzla ima Toxicdeath, Necrophilismu, Agonize, Bogmaber, Symbolic, Acronian.. imala je Ludilo, Parricide, Southern Storm, Neon Knights (o HC i grind bendovima ni da ne govorim jer me apsolutno ne zanimaju ta sranja), i što je najbitnije ima ljude koji SLUŠAJU metal.

Sarajevo ima Silent Kingdom, KRV (čak i da uzmemo da je to sarajevski bend).. i tonu obalavljenih klinaca koji veze sa metalom nemaju.

A čak i da ima samo Toxicdeath, pa taj bend vrijedi koliko svi ostali BH bendovi zajedno i još nekoliko puta više, imali su svirki koliko u Sarajevu nije bilo u zadnjih 10 godina.

Toliko o statistikama.

Oda, ja nisam Tuzlak..

Bio sam na svirkama u Sarajevu, bio sam na svirkama u Tuzli - porediti to dvoje je i više nego smiješno.

Last edited by cotoha on 05. 09. 2005. 10:11, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2005. 14:31 
Administrator

cotoha wrote:
%))

Sarajevo ima Silent Kingdom, KRV (čak i da uzmemo da je to sarajevski bend).. i tonu obalavljenih klinaca koji veze sa metalom nemaju.

a sta je sa Invaginatorom i Ormusom?to su jel obalavljeni klinci koji veze s metalom nemaju???Eto ti imas,svaka ti cast...objasni im malo sta je metal i kako trebaju da sviraju :roll:
I tako jel podrzavas njihov rad i trud da nesto naprave u ovoj zemlji??Dok je takvih ljudi ko sto si ti u ovoj zemlji,nasa scena nikad nece uspjet,sreatori koji uvijek nadju srat poslije svake svirke i omalovazavt ljude koji nesto zele postici...daj ba covjece,dozovi se malo :roll: :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2005. 14:41 

cotoha wrote:
%))
i tonu obalavljenih klinaca koji veze sa metalom nemaju.

Totalno grijesis,govoreci za neke sarajevske bendove da su klinci koji nemaju veze o metalu.Sve dok je ti "klinaca" koji zele nesto da naprave,koji zele da BH Metal scenu ojacaju bit ce nesto u ovoj zemlji.
Ti izgleda samo gotivis Toxicdeath i Agonize,iskreno i meni su oni najbolji bendovi,ali fakat treba podrzat i ostale koji nesto pokusavaju a ne ih sputavat u tome jer onda ce mo zbog takvih kao ti imati samo Toxicdeath i Agonize.
:roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2005. 14:49 

cotoha wrote:
%))

Moram se javiti.

Tuzla ima Toxicdeath, Necrophilismu, Agonize, Bogmaber, Symbolic, Acronian.. imala je Ludilo, Parricide (o HC i grind bendovima ni da ne govorim jer me apsolutno ne zanimaju ta sranja), i što je najbitnije ima ljude koji SLUŠAJU metal.

A čak i da ima samo Toxicdeath, pa taj bend vrijedi koliko svi ostali BH bendovi zajedno i još nekoliko puta više, imali su svirki koliko u Sarajevu nije bilo u zadnjih 10 godina.

Toliko o statistikama.

Oda, ja nisam Tuzlak..

Bio sam na svirkama u Sarajevu, bio sam na svirkama u Tuzli - porediti to dvoje je i više nego smiješno.

sta ti seres vise...

nedavno si se zalio kako su ti u sutci na Rotting Christu pokvarili frizuru i kako ti je kosa smrdila na dim a sad seres kako se ljudi ne znaju ponasat na koncertima.... ne budi smijesan :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2005. 15:51 

jeli neko gledao film "Hrabro Srce " od Mel Gibsona??
e kod nas je bas takva situacija , jer so vise gledam forume i komentare o koncertima dodjem do toga da se metalci niti postuju niti vole !
mozda zajedno mozemo nesta ali uvek ce se pojaviti neko ko ce sve sjebati i zapoceti neku beznacajnu raspravu!
ajd opet iz pocetka :oops: :( :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2005. 15:55 
Moderator

HajvanHo))) wrote:
cotoha wrote:
%))

Moram se javiti.

Tuzla ima Toxicdeath, Necrophilismu, Agonize, Bogmaber, Symbolic, Acronian.. imala je Ludilo, Parricide (o HC i grind bendovima ni da ne govorim jer me apsolutno ne zanimaju ta sranja), i što je najbitnije ima ljude koji SLUŠAJU metal.

Toliko o statistikama.

Oda, ja nisam Tuzlak..

sta ti seres vise...

nedavno si se zalio kako su ti u sutci na Rotting Christu pokvarili frizuru i kako ti je kosa smrdila na dim a sad seres kako se ljudi ne znaju ponasat na koncertima.... ne budi smijesan :P

OOOOOOOOOOOOOOOOOuuu bravo, a što ga prosu, ko budalu! :lol: :!:

Tako se sve svede na to da je jedan kenjac opet srao i dobio po labrnji!
Another motherfucker's talking shit again, a bullet in the head is what he gets!

Pretpostavljalo se da samo kenja, a ZNA SE da nema ništa iza toga!Ja nisam neki starkelja, thank god, ali opet, kad vidim i čujem ovakve idiotarije, osjećam se matorim!

To što postoji odaaaaaaaaaaavno neki konflikt jebiga između SA i TZ "scene" (jao, umrijećuuuuuuuuuuu, tužno je , ali kod nas je još toga mislim potrebno da bi imali PRAAAAAAAAVU SCENU!) je smiješno; svakako, mentaliteti su drugačiji, Tuzlanke su zakon, al Sarajke ipak su Sarajke, al jebo to;

ovdje se svađate ko ima više bendova, ko je imao više svirki, ko je poznatiji, ko je bolji, ko je ufuraniji,a opet zaboravljate jedno - svi kenjate o jednoj BH sceni koju svi priželjkuju, a NIKO NEĆE DRUGOM DA POMOGNE, čast izuzecima s kojima sam imao čast da se sretnem i koji su pomagali, a FUCK OFF onima koji seru i zajebavaju!

Svi ovi bendovi krenu ko balavci; ja sam prvi put upozno Hatu i HAgonize još prije mnoogo godina, kad još mislim niko nije ni znao za njih u Sarajevu, a opetr su svirali i bolio ih racku!

Ne ludim za nekom scenom, samo kad bi se ljudi mogli normalno i bez nekih usranih predrasuda dogovorit oko zajedničkih svirki, prevoza do toga i skupa se zajebavat i svirat, pa šta tome fali?
Ali ne, ponos, ego i idiotizam su preveliki!

A sad nazad opet onom kinderlanda malcu, čupavom dimljenom burgeru - jarane ja mislim da si ti jedan TEEEEEEEEEŠKI kompleksaš, vala baš onaj jadni teški, koji drugima ere koliko stigne, a sam ne podnosi ni najmanju kritiku!Ti si očito ogorčen što ne znaš ili ne možeš da sviraš nešto što voliš da slušaš!
A kad budeš znao šta znači napravit nešto što možeš da sviraš, koliko truda i jebenog znoja leži u tome, onda ćeš možda kenjatoru jedan shvatit šta znači svirat, izać na binu i pokušat unatoč poteškoćama sa zvukom, sa publikom (i toga se viđalo u našoj lijepoj) i kretenizmu sa gazdama prostorija!

Ti mali nemaš pojma o tome o čemu bi želio da pričaš, so better shut the fuck up before i shoot you myself!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2005. 16:26 

haj sad ce jos da se javi i zenica...hehehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2005. 17:44 

KoldVoid wrote:
Hajmo statisticki jarane, nabroj sta se to desilo u Tuzli sto se tice metala/kora/alternative a ja cu ti nabrojat u Sarajvu. Vjeruj znam puno vise nego sto mislis, i dzaba ti argument. Ja nisam dijaspora, ja jednostavno nemam veze sa BiH ;) Tu sam samo kao "observer".

Jarane odvali ga ko maksim po diviziji...

Mislim s nogu ti mogu nabrojat vise koncerata u Sarajvu za jednu godinu neg za tri u Tuzli da su iole vezani za metal koji su i ujedno vise posjeceni, sta ste to imali u Tuzli osim Sacramental Blooda jedanput i Hatinog Bloody Sign-a plus tri nastupa Symbolic-a na odredjenim festama...mislim daj spusti se na zemlju.

Benediction? DRI? Kreator/Destruction?

Halo ba!

Opet ja kazem, to nije odlika neke scene ni grada, jer Sarajevo je ipak daleko vece i na kraju krajeva glavni grad. Al dzaba vama Tuzlacima objasnjavat. Isti ste purgeri u Hrvatskoj. Samo sto purgeri bar imaju jebeni grad i prostore, a brat bratu, Tuzla osim smrada slanih bunara i dobrih ljudi nema nista.

Al ne, treba bit iskompleksiran i furat se da je Tuzla centar nekog "BH METALA". Tri benda. Prejako, zaista. Toliko imaju zaseoci u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Mrtva sramota.

Al ko se vidi hadzijom u fukaralaku....

A o iskustvima SA core/metal bendova u Tuzli necu pricat jer nemam pravo, al ono sto sam cuo iz pouzdanih izvora je bilo katastrofalno. Bolje bilo da su svirali na skupu ravnogorskih cetnika...

Evo druze, ovaj post je svojevrsna parada neznanja...
To sto ti vidis iz ociju jednog Bosnje-tamo daleko je nista do apsolutno iskrivljena slika. Ili ono sto ti zelis da vidis i da budes sretan sto i ti nesto znas.
Istina je sasvim drugacija.
Izmedju SA Metal bendova i TZ nema nikakvih sranja. Pitaj nekog iz Sarajeva ko svira kakavih je to on problema imao s nama i imenuj ga da i ja znam.
Sto se tice nekih Core/Metal djubrista to necu ni komentarisat jer to me i ne interesuje jer nema veze sa onim sto Metal jeste. Uostalom, kojeg to metalca interesuje sta se to desava na Core svirkama :roll: Boli me kurac.
Sarajevo druze jeste glavni grad i treba tamo sve da se desava ali to trenutno nije slucaj, bez obzira kako bi ti to jako zelio da bude. Ako to postane, super jer svi cemo mi biti sretni, vjeruj mi.
Furas neka paganska sranja a usta ti puna turcizama i mahalskih pederluka.
Najbolje ti je da se okrenes tim "svojim" emiratima tamo i sl. islamskim sranjima jer taj bosnjakluk koji ti propagiras i treba tamo da ide... Ovde mu nije i nikad nece biti mjesto...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2005. 23:15 

Acronian wrote:

Evo druze, ovaj post je svojevrsna parada neznanja...
To sto ti vidis iz ociju jednog Bosnje-tamo daleko je nista do apsolutno iskrivljena slika. Ili ono sto ti zelis da vidis i da budes sretan sto i ti nesto znas.
Istina je sasvim drugacija.
Izmedju SA Metal bendova i TZ nema nikakvih sranja. Pitaj nekog iz Sarajeva ko svira kakavih je to on problema imao s nama i imenuj ga da i ja znam.

Ja nemam sranja, tako da necu imenovat, pazi svako ima usta za sebe a ja ti ovdje navodim ono sto sam cuo. Ti kazes da je to neznanje, ja ti kazem da nes da se suocis s nekim cinjenicama, no udure.

Ja bi prvi bio najsretniji da u Tuzli svaku noc svira Deicide, Napalm...ad infinitium. Al meni se cini da ti imas dojam da ja mislim drugacije. I iskreno prvi bi podrzao nesto te forme ako bi ikakava podrska trebala.

Dal je neko imo sranja s tobom i tvojim bendom direktno? Cisto sumnjam, bar ja nisam cuo. Isto ide za Agonize, al jarane, uz sve duzno postovanje vi niste citav grad, neke stvari prolete i neki ljudi naprave neki ruzan gest i jebiga...to je zivot.

Acronian wrote:
Sto se tice nekih Core/Metal djubrista to necu ni komentarisat jer to me i ne interesuje jer nema veze sa onim sto Metal jeste. Uostalom, kojeg to metalca interesuje sta se to desava na Core svirkama :roll: Boli me kurac.

Ne znam za tebe al znam jako puno Metalaca koje interesuje HC/Punk i slicno. Ti se mos slobodno od toga operisat, tvoj izbor.

Acronian wrote:
Sarajevo druze jeste glavni grad i treba tamo sve da se desava ali to trenutno nije slucaj, bez obzira kako bi ti to jako zelio da bude. Ako to postane, super jer svi cemo mi biti sretni, vjeruj mi.

Nebi bilo ni zdravo da se sve desava samo u jednom gradu, koji uz to ima i geografsku manu jacine frontalne lobotomije u malog djeteta. A to "ako postane" nije dovoljno. Svi su sretni i zadovoljni sa nekim minimumima, stvari se moraju gurat naprijed.

Ono sto je pravi kurac je to da se stvara nekakav imaginarni rivalitet izmedju TZ i SA "scene" (ta rjec je presmjesna u kontekstu). O tome u sustini i jesu svi moji komentari na ovu temu, jer gledam vec par godina kako se ljudi busaju i prosipaju sa nekim mizernim i minornim uspjesima. Malo postane iritantno. Ako se ocete tako furat, bujrum vam. Al sumnjam da "ljute rivale" boli kurac. Sad ko tu ispada pametan a ko smjesan...nek svak za sebe odluci. Meni je to sve prezalosno kao sto Mica kaze. Mjesto da se cupa Metal iz jarka neki ga potkopavaju na pravo jadan nacin

Acronian wrote:
Furas neka paganska sranja a usta ti puna turcizama i mahalskih pederluka.
Najbolje ti je da se okrenes tim "svojim" emiratima tamo i sl. islamskim sranjima jer taj bosnjakluk koji ti propagiras i treba tamo da ide... Ovde mu nije i nikad nece biti mjesto...

Paganska sranja? Imal nesto sto ja neznam o sebi? Paganizam? Ja? hahaha ovo cu shvatit ko kompliment ;), a nek mi neko u medjuvremenu kaze kad i kako sam furo Paganska sranja :D Mozda sam sluso neke bendove koji imaju takvu ideologiju, ne, ispravka, i sad ih slusam. Dobra zika, stas. Po toj logici trebali bi pretpostavit da ti provodis noci s teleskopom cekajuci bliski susret trece vrste...

Jebiga nisam vise toliko mlad i zelen da bi mi zivotna ideologija dolazila iz Metala...uz sve duzno postovanje za muziku, Metalci nisu bas kvalifikovani teolozi, naucnici, sociolozi, a najmanje stvoritelji neke realnosti.

Sto se tice "turcizama i mahalskih pederluka", jarane, to je jezik i zaostavstina ove drzavice. Hajmo sad bit zajebani i negirat par vjekova Turske okupacije ovih prostora, ono, nije se desilo. Mislim udure je to, biti nezadovoljan svojim okruzenjem, generalnim trendom u ponasanju ljudi. Ali biti uvjeren da imas tolki Hegelovski utjecaj na kurs globalnog drustva BiH da se tog slenga moras operisat mi je malo smjesno, jer i ja i ti cemo krepat, a turcizmi i mahalaske opaske ce ostati duuuugo iza nas.

Bosnjakluk koji ja propagiram? U rjecima napusenog Grose, "stvarno svasta" :lol: Ja ga prvi ne podnosim, naravno tu mislim na neke zajebanije predrasude nego sto je prosjecan kiks u govoru, kao zelja za klanjem i pljackanjem ljudi bez razloga, zavist koja tjera na pusku...itd. Al sta cu kad sam okruzen vukojebinskom elitom. Mozda je u tebe u mahali bila sreca pa se nisu doselili majmuni s grane, al u mene jesu, ako imadnes kad vremena, mogo bih ti pokazat ;) No stvari idu nabolje...sto bi rekli, "sve ce to narod pozlatit"

A sta je za mene najbolje, to sto posto znam, i nemam potrebe da ikome iznosim. Mozes odmorit misli kad se vec tolko brines :D

P.S. Za Emirate, pa mislim da bi ti trebao otici, kao i svako na ovom forumu. Ono iskreno vam zelim. Imali bi dobar provod. A Islam...nek vjeruje ko hoce da vjeruje u babine svete priglavke ako hoce. Ja Musliman? Neb reko.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2005. 23:20 

WALK wrote:
jeli neko gledao film "Hrabro Srce " od Mel Gibsona??
e kod nas je bas takva situacija , jer so vise gledam forume i komentare o koncertima dodjem do toga da se metalci niti postuju niti vole !
mozda zajedno mozemo nesta ali uvek ce se pojaviti neko ko ce sve sjebati i zapoceti neku beznacajnu raspravu!
ajd opet iz pocetka :oops: :( :evil:

Uvjek racunaj na cotohu ;)

A ovo je sve na ekranu, znaci ispoljeno. Najgadnije je on sto se krije iza kulisa, a neki se ljudi plaho mrze bez razloga...jadno.

Metal u nas...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2005. 23:24 

cotoha wrote:
Inače, izuzetno mi je drago što vidim koliko vas iritiram - to znači samo jedno: da sam 100% u pravu.

Jes, aj se sad potapsi po ledjima. Ono, bio si na X koncerata u Rajvosa i svaki put si zazalio pare koje si dao za ulaznicu. A ja ne uvdijeh da ti mozes bolje sredit, pa ni u fabrici stocne hrane u Nemiloj. Haj vako cotoha, de jednom ti organizuj koncert i nek to bude samo na poziv, pa nam posalji spisak ljudi koji mogu uc i nemogu. Ono, da filtriramo te koji ti idu na kurac.

Jebiga, musterija je uvjek u pravu, pa nek organizatori imaju tvoje tegobe na umu, slazem se. Samo je pitanje koliko je to izvodljivo ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2005. 09:53 

svima su vama usta puna govana ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2005. 10:06 

KoldVoid wrote:
Ono, da filtriramo te koji ti idu na kurac.

Meni niko ne ide na kurac. Ne primjećujem vas at all, previše ste mi beznačajni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2005. 11:43 

cotoha wrote:
KoldVoid wrote:

Meni niko ne ide na kurac. Ne primjećujem vas at all, previše ste mi beznačajni.

pa jebo ga bog, koji se kurac onda ljepis na postove ko muha na govno? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2005. 16:18 

KoldVoid wrote:
Ono sto je pravi kurac je to da se stvara nekakav imaginarni rivalitet izmedju TZ i SA "scene" ...

Ovo je upravo ono sti ti pravis svojom neinformiranoscu... Kad se pojave cinjenicu i kad neko od SA ili TZ bendova bude popljuvan, onda cemo moci o tome razgovarati. Nadam se da se to nece desiti jer ne bi trebalo. Ako bude tako, onda nismo nista bolji od svih ovih primitivaca koji idu na koncert (ko zna kakvih turbo/ciganluka) da se napiju i potuku...

Quote:
Sto se tice "turcizama i mahalskih pederluka", jarane, to je jezik i zaostavstina ove drzavice. Hajmo sad bit zajebani i negirat par vjekova Turske okupacije ovih prostora, ono, nije se desilo. Mislim udure je to, biti nezadovoljan svojim okruzenjem, generalnim trendom u ponasanju ljudi. Ali biti uvjeren da imas tolki Hegelovski utjecaj na kurs globalnog drustva BiH da se tog slenga moras operisat mi je malo smjesno, jer i ja i ti cemo krepat, a turcizmi i mahalaske opaske ce ostati duuuugo iza nas.

Sto se tice turcizama, to ovde, odakle ja dolazim, koriste uglavnom nepismene nene i raznorazni divljaci s brda i iz pecina koji nagrnuse u Tuzlu tokom i nakon rata...
"Bosnjake" i njihov jezik pun turcizama ne priznajem. Jer ja tako nikad nisam i nikad necu govorit. Prije rata bio sam Jugosloven, nakon rata Bosanac. Kako sam govorio onda tako cu da govorim i sad.

Znas :!: :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2005. 16:30 
Moderator

Snake wrote:
cotoha wrote:
KoldVoid wrote:

pa jebo ga bog, koji se kurac onda ljepis na postove ko muha na govno? :?

Znaš ono kod Jerryja:"Whatever, Whatever, i do what i Want!"

:lol: :wink: Ono, njega boli kita što ne zna da čita, i što mu ljudi seru, i govore "Odjebi pederu!"

Mislim, daj, bolan, ako nemaš šta konkretno reć il dat neki dodatak na sve ovo, na temu prvenstveno, onda mimoilazi ovu temu!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2005. 16:33 

Ljudi opustite se molim vas! Pogledajte sad s Vital Remainsima sviraju Toxic Death iz Tuzle i KRV iz Sarajeva zajedno! Tako i treba da bude, dva najjaca benda u zanrovima death i black metalu u BIH s velikim svjetskim bendom. Mislim da je to dovoljno.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2005. 17:43 

cotoha wrote:
KoldVoid wrote:

kako ne kontas da ti ljudima ides na kurac vise sa debilnim primitivnim komentarima koji uveliko smrde na nacionalisticke predrasude

shvati da je barem 90% ovog foruma NORMALNA i KULTURNA raja koju boli kurac za odakle je ko, jel iz republike srpske, bosne, hercegovine, hrvatske ili srbije... ostavi rasprave o tome i primitvne šukove unutar svoje kuce jer si ih iz nje i pokupio...

rasprave o muzici, bendovima, shutkama i ostalom su ok ali za vrijedjanje organizatora koji s obzirom na sredstva jedva sklapaju kraj s krajem, pa ljudi koji dolaze na te koncerte je krajnje neukusno. na to dodajes jos i (manje ili vise) prikrivene nacionalisticke provokacije... ne treba ti to brate jer nikad ne znas koga mozes uvrijediti, ima ljudi ovdje kome puno vise znaci nego tebi svaka od tvojih "dobronamjernih primjedbi" a o nacionalistickim ispadima da ne govorim...

dobro razmisli o mogucim komplexima i maloumnim zamislima i pokusaj uradit nesto za ovu scenu ako vec toliko seres protiv nje

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2005. 19:48 

ma daj ba, ovdje ko god nesto radi predmet je po kojem drugi pljuju. to je ionako postalo sasvim normalno da vise i nema potrebe obracati paznju. mi kad bi posebno doticnom gospodinu organizovali lozu na sred Sloge odakle bi mogao bez problema pratiti koncert i jos mu stavili dvije manekenke sa big fonasi da mu hlade jaja opet bi se zali sto je jedna crna a druga plava.

be cool

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2005. 21:56 

Nije mi jasno čemu sada ta priča o organizovanju.. pa logično je da se kaže ono što nije bilo okej, da bi sledeći put bilo bolje. Vama ako kritika smeta nemojte ništa ni praviti. Ne vidim šta ste uradili ako vam ljudi ne kažu šta misle o tome.. a da je 80% svirki amaterski odrađeno, to je nešto što niko ne može da porekne.

I nemojte mi sad srati o tome ajde ti napravi svirku, ti ovo ti ono.. pa ja se ni ne bavim time, skupim keš da odem na svirku, i nikad mi nije zbog toga bilo žao, ali mi je krivo kad vidim kako ljudi kojima je drugo ime sujeta na nož dočekuju svaku kritiku.. nije ova zemlja ništa gora od Hrvatske ili Srbije.. bili ste svi po svirkama tamo, i vidjeli ste kako se to organizuje - a to što se ovdje ne može organizovati i što nikako nema svirki je već druga stvar za kojom mene iskreno rečeno zaboli neka stvar.. ionako sve što vrijedi izuzev TDa, Kreatora, Destructiona i još par bendova kojih se sada ne mogu sjetiti sam gledao van BiH. I svaka čast ljudima koji su to pravili.

Ovdje niko nije pljuvao svirku, bezze skrećete sa teme i fulate bit rasprave.. a vaša rasprava nije rasprava... to je samo poluprostačko vrijeđanje onoga ko bez dlake na jeziku kaže šta mu je smetalo. A vama smeta istina. Smeta vam i to što sam nabrojao 20 bendova iz Tuzle i naspram pet bendova iz Sarajeva, koje je 7 puta veće od Tuzle. sve vam smeta.. smeta vam .rs.ba pa nazivate nacionalistom čovjeka iz čijih usta nikada nije izlazio govor mržnje sem ako se ne treba hraknuti na hrišćanska, islamska, četnička, balijska i ustaška sranja.. ionako net ne služi za te stvari, to ćemo prvom prilikom raspraviti u četiri oka, ja se ne bojim ni hajvana niti kojekakvih koldvoidova.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 140 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]