Da i ja sarnem koju.
Prvo hvala na lijepim rijecima i na podrci u SA, mnogo nam je znacilo jer mi nista sami nebi mogli uraditi. Hvala USD-u i Bocku koji su nas ugostili ultra profi i omogucili nam da se maksimalno opustimo. Bock, ocjena 5+!!!
Bock SA, subotaJa ne znam koji je standard u Sarajevu kad sviraju manje poznati ili potpuno nepoznati bendovi, ali na onu velicinu kluba mi se ucinilo da je bilo sasvim dosta ljudi za atmosferu koja je doprinjela da uspjesno odradimo svirku.
Drago mi je ako smo uspjeli barem na tren zainteresovati prisutne za nas rad, za nasu muziku. To je ono cime se bavimo i sve ce to sada da se dotjerava i dobija neki finalni izgled koji mozda ubrzo i zabiljezimo na CD.. Sada cemo da radimo neke nove pjesme i eto nas na ljeto nadam se nazad u SA.
USD pokazase da su daleko od pocetnika i da sigurno imaju jos mnogo za reci u buducoj karijeri. Nadam se da cemo se jos mnogo puta sresti sa USD-om ... zapravo, to ce se desiti... samo nadam se sto prije.
Geto BL, petakStandardno za Geto, 120-150 ljudi ... glasno i bucno, ali znojavo i mracno!!!

Nema sta da se puno prica, mi smo svirali, ljudi su bili, poslusali... komentari su solidni ... Ako bih morao da ih redam po kvalitet, Geto bi za ovaj vikend bi osvojio bronzu jer nismo ni mi bas briljirali.. nit USD nit AntiDope...
Rodeo Lukavica, nedeljaKao prvo, AntiDope do sada nije imao cast da svira u ovakvom objektu.... idealnom za nastupe, ne nas vec mega bendova! Kompletan prostor sa svim sto jedan bend treba da se stvore preduslovi za dobar nastup. Na zalost malo ljudi, ali vjerovatno zbog predrasuda o samom Rodeu koje su se pokazale pogresnim, jer je nas 50ak imalo fenomenalnu zabavu tamo. Sutka, stage diving ... kao na TVu

Proveli smo super vikend u SA i nadam se reprizi ... pozdrav svima koji su se druzili sa nama.