Službeno priopćenje LUPE promotion:
"Dragi moji, ne morate se plaÅ¡iti za vaÅ¡ novac. Lupa promotion posluje po najviÅ¡im svjetskim standardima, s najboljim osiguravateljima u koncertnom biznisu, tako da je i koncert DM, kao i onaj Beyonce, U2, Slipknota itd. osiguran od ovakvih dogaÄ‘aja. No, mi se nećemo izvlaÄiti na to da moramo dobiti novac od osiguranja, već ćemo, Äim bend službeno potvrdi da koncerta neće biti niti u novom terminu, odmah dostaviti novac Ticketprou i Eventimu, a oni svojim prodajnim mjestima.
Situacija je slijedeća:
- trenutno pregovaramo oko novog termina. Da li će se dogoditi koncert u novom terminu (negdje u pauzama turneje) ili će definitivno otkazati Zagreb, znati ćemo u roku par dana.
- nemojte za sada navaljivati na prodajna mjesta, nema nikakve potrebe. SaÄekajmo joÅ¡ koji dan, i onda ćemo organizirati pressicu i javiti vam kaj se dogaÄ‘a. Ukoliko bude novi datum, a niste s njim zadovoljni, naravno da će te moći vratiti ulaznice. Ukoliko ne bude novog datuma, vaÅ¡ novac će te dobiti odmah, na onom mjestu gdje ste i kupili ulaznice.
Nema nikakvog razloga za paniku.
Držimo fige da dobijemo novi datum."
http://www.forum.hrU međuvremenu su puštene ulaznice za DM koncert u nama obližnjem GRAZU 04.12. preko austrijskog oeticket.com u Stadthalle.
Nakon otkazanog (za sada) koncerta u ZG nemoguće je dobiti ulaznicu za bilo koji preostali grad na ostalom dijelu turneje (ako se i održi), jer je sve rasprodano. Drugi dio toura (koji ukljuÄuje i nama bliske Graz i BeÄ) je tek krenuo u prodaju.
Lupa pregovara samostalno, bez vezivanja za sponzorske turneje gradova istoÄno od nas.
Ukoliko ZG ne bude moguće ugurati držim optimalno vjerojatnim njihov koncert u Hrvatskoj u sijeÄnju 2010. godine kada, za sada, imaju zakazanu jedino BudmpeÅ¡tu.
DM su oba puta do sada kod nas imali rasprodan Dom sportova, i siguran sam da glavni financijski mastermind banda mr. Fletcher to zna i doći će u Zagreb.
Over&out.