Sukus:
Disdained me oduÅ¡evio. InaÄe ne mogu smisliti brutalu ali death metal, posebno tehniÄki me uzima skroz na svirkama. Kasnije sam sa ekipom priÄao o Facelessu i vole ga

. E, da - na kraju je ovaj bend, za koji mi je žao da ga niste pogledali o vi sarajevski vasni det metalci, svirao Extreme Unction - da se pohvalim - od growla se nije moglo Äuti koju to pjesmu sviraju ali ja sam prepoznao pjesmu i karakteristiÄne uvrnute riffove za Necrophagist

! Alaj volim tehnikalije, jei. + imali su dva breakdowna

- jebeno
Cilice - mi moshali, oni svirali poliritmiju, clean se nije dobro Äuo. Prvi jebeni poliritmiÄni bend u Sarajevu, naroÄito AG-u. Koja moderna Å¡kola metala i koje tehnikalije - mislim da je bubnjar pokazao kako se svira.
Nemam puno Å¡ta za reći osim Å¡to sam pjevao sve Å¡to sam znao (God of Lies - koja je bila prva i zadnje dvije - Chernobyl - koju sam tražio pred sami poÄetak svirke da odrade i posljednja - Mental Breakdown - hell

). Bruku joÅ¡ stvari imaju a to posluÅ¡am uskoro jer smo dobili CD za Novu eru i taj pići kao album noći 28.4.2009. - nadolazeći utorak i to taÄno u 00:10!
Uradili smo i interview - ekipa je sjajna a inerview je proÅ¡ao mnogo bolje no Å¡to smo mislili Andrej i ja, no ostaje da se Äuje kako je to sve snimljeno. Mnogo toga se može saznati o njima i njihovoj muzici ali i generalno o modernoj metal Å¡koli i njihovom odnosu prema toj materiji. Moram reći da smo veliki dio te priÄe obavili prije samog interviewa ali ono Å¡to su rekli u njemu je govori otprilike sve - a sada neću da otkrivam o Äemu je rijeÄ - reći ću samo da je vrlo konkretno

.
Å to se mercha tiÄe spomenuo sam da smo dobili CD, zahvala ovim putem i joÅ¡ jednom Sharanu, kao i za slike koje ćemo objaviti zajedno sa interviewom na
http://www.nbom.bloger.hr. a stickere i postere smo uzeli za JohhnyT-a i Moondusta, pošto nažalost nisu bili.
Eto, bilo je tu još puno svega no o tome detaljnije u Novoj eri sada u utorak, kao i interview i album Dearranged Headtrip (2009). Još da kažem da smo Andrej i ja gostovali pri Sharanovom intervujisanju Disdaineda - ali to pići u ISK - isto na radiju 202 i to u petak (naredni vjerovatno).
Benjamine poster i sticker je nepraktiÄno slati poÅ¡tom, Äeka te kad doÄ‘eÅ¡ u Sa.