BloodOverdrive wrote:
stvar finansija i ukupnog koeficijenta kulture
Cega? Je li ti to nesto vrijedjas moj grad?
Da vas informisem prije nego sto se nastavite nasladjivati tudjim neuspjesima, to je uvijek sladje nego vlastiti uspjeh, a uvijek vece i znacajnije nego vlastiti neuspjeh.
Na Lenija nije doslo ljudi iz cistog razloga sto je isto vece, pored genijalnog Demofesta, u istom terminu, za dzabe svirala Kosheen. Bilo je prepuno, nisi mogao uci na Kastel koliko je ljudi doslo. Ako se doda sezona godisnjih odmora, da pola ljudi nije u gradu, a oni koji su se vratili nemaju prebijene pare, racunica je vrlo jasna.
Nije da bi doslo drasticno mnogo vise ljudi da nije bilo Kosheen, gorka istina je da je Banjaluka totalno kulturno degradirana od doslji, sto stanovnika, sto vladara.
Realno, nisam imao nista protiv nastupa Kravica, ali sam imao protiv sto su isfurali iz poreza koji ja placam, oko 200 000 KM i NISU MI DALI DA UDJEM! Bacili se u minus sa prodajom ulaznica, nije problem, nek dodje ko god hoce, ali nece se porezi koji se od mojih para odbijaju, trositi na koncert koji nije finansijski odrziv, i na koji ja ne mogu uci, iako sam ga JA platio