http://www.muzika.hr/clanak/26486/najav ... tival.aspxUpravo je potvrđeno na stranicama ovogodišnjeg izdanja T-Mobile INmusic festivala - Alice in Chains po prvi put dolaze u Hrvatsku, a nastupit će na 'nultom danu' festivala, 21. lipnja.
Alice in Chains dolaze u sklopu svjetske turneje na kojoj promoviraju novi, kritiÄki vrlo dobro prihvaćen album "Black Gives Way to Blue", prvim s novim pjevaÄem Williamom DuVallom. A i sam bend je u nedavnom intervjuu najavio svoj dolazak, koji je sada napokon i službeno potvrÄ‘en.
Za sve koji posjeduju festivalsku ulaznicu 'nulti dan' je besplatan, a bit će moguće kupiti ulaznicu samo za 'nulti dan' festivala, po cijeni od 250 kuna iskljuÄivo na blagajni festivala.
Ne mogu da vjerujem, sinoć sam plakao kada sam saznao. Pa najebem se matere Emiru Hadžihafizbegoviću i ostaloj gamadi koja je najviše kriva zašto smo omudina od zemlje. Nek nama Brena pjeva, nek Joksimović puni Koševo, nek je glavna vijest iz svijeta muzike usrani Vukašin na evroviziji. Dabogda pocrkali svi.