Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 15. 01. 2025. 17:23

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: Carpathian Forest + Tsjuder 28.01.2005. Beograd
PostPosted: 20. 11. 2004. 09:47 

Na svu srecu necu ici gledat shity Machine Head posto cu stekat lovu za ovo :twisted: :twisted: :twisted: , libijac zao mi je :twisted:

Profile  

Post subject: Re: Carpathian Forest + Tsjuder 28.01.2005. Beograd
PostPosted: 22. 11. 2004. 11:32 

BOMBER wrote:
Na svu srecu necu ici gledat shity Machine Head posto cu stekat lovu za ovo :twisted: :twisted: :twisted: , libijac zao mi je :twisted:

ma ide se na sve jarane, ali ovo ce definitivno biti zakon svirka!
No nakon sinoc u Grazu....PIH! Ja vishe ne moram ici na koncerte! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 11. 2004. 11:33 

mene samo zanima kako ti tako brzo odes u graz i vratis se :?
i otkud ti pare za to :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 11. 2004. 11:40 

El Foxinho wrote:

nidje veze pitanje, ali evo da ti odgovorim...
sjednem u auto, okrenem kljuc, platim cestarinu, pokazem pasos, platim vinjetu, pojedem picu, popijem pivo, dodjem do dvorane, zajebancija s bendovima, gledanje koncerta, opustosenje merchandisea, sjednem u auto, nabijem na maximum, platim cestarinu i doma sam. I sve to od 5 popodne do 3 ujutro. Ako si fizicki dobro pripremljen i ako se dovoljno nabrijes bez po beda ovo uradis. Ali ona najteza iskustva su Bec za jedan dan, s povratkom odmah nakon koncerta!

A otkud mi lova - ukro jarane!

:roll:

Profile  

Post subject: Re: Carpathian Forest + Tsjuder 28.01.2005. Beograd
PostPosted: 24. 11. 2004. 09:31 

BOMBER wrote:

Sroljo, pu. :cry:

Al haj se ti nama dobro provedi, brani boje i to ostalo.

Ja definitivno odlucujem da cu prvo sto uradim kad se vrnem na Blackan izvadit SCG papire i obnovit Hrvatski pasos.

Ako neko hoce CIPS-ovu licnu kartu, malo rabljenu na rastaljivanju ciza speeda, i malo zguzvan BH pasos nek mi se javi :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 11. 2004. 22:03 
Moderator

Uriel wrote:
El Foxinho wrote:

sjednem u auto, okrenem kljuc, platim cestarinu, pokazem pasos, platim vinjetu, pojedem picu, popijem pivo, dodjem do dvorane, zajebancija s bendovima, gledanje koncerta, opustosenje merchandisea, sjednem u auto, nabijem na maximum, platim cestarinu i doma sam. I sve to od 5 popodne do 3 ujutro. Ako si fizicki dobro pripremljen i ako se dovoljno nabrijes bez po beda ovo uradis. Ali ona najteza iskustva su Bec za jedan dan, s povratkom odmah nakon koncerta!

mozes ti jarane...ja sa bh pasosem ne mogu sa jedne strane miljacke na drugu prec, jebo im svima majku...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 11. 2004. 22:07 

Uriel wrote:
El Foxinho wrote:

ahaaaaaaaaaaaaaaaaa
mogao si jednostavnije rec da vozis i da radis pa imas para ko drva :)
sala sala

p.s. blago tebi :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2005. 11:13 

dakle

autoputem se u BG iz BL stize za nekih sest sati po ovom ruznom vremenu, jest da granicnih i naplatnih zastoja ima ko punktova 92 al sta je tu je.

opet SKC, mala sala to jest klub SKC-a ali ovaj put puno manje ljudi nego na gorgorothu, nazalost - posto je ova svirka bila bolja bar pet puta, u prvi mah sam htio pisati deset al ajd da ne pretjerujem.

e-force - thrash band, usviran, solidan, nista posebno originalno, ovakvih bendova po srbiji imas kolko hoces, tacnije nek se skupi 4-5 klinaca voljnih da sviraju i napravice nesto ovako za deset dana

wykked witch - COF klonovi, sa malom gadnom zenskom ala filth na vokalu, dakle black metal za male zle metalke, jedino pohvalno su izvanredne vokalne sposobnosti doticne cure, sve moze otpjevati

tsjuder - norveski black u punom sjaju, tri covjeka koji stvaraju hladni zvucni zid, pure cold raw black metal razbijacina - super

carpathian forest - eeee ovo je moja muzika - thrashy death/black razbijacina,
ljudi su svirali hrpu starih stvari, publika je divljala, Uros je isfurao ovnujsku lobanju koju je pjevac preuzeo u jednoj stvari, ljudi su svirali i svirali, zahvaljivali se, ko je propustio nek se kaje

sljedeci je MARDUK

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2005. 03:44 

Meni licno je bilo bolje na Gorgoroth-u (a i tada je bilo vise ljudi).Anyway,bilo je O.K.,Carpathian Forest su me prijatno iznenadili time sta sviraju (posto ranije nisam cuo nista od njih mislio sam da sviraju black kao npr. Tsjuder).Dobar je bio onaj lik sa glavom ovna :).Da dodam jos i to da su Tsjuder svirali obradu Bathory ("Sacrifice"),posto su primetili da se masa pocela hladiti od njih....
Bezveze je to sto je bilo malo ljudi,a i sto je koncert bio u maloj sali SKC-a (bolje bi pristajalo u nekom manjem prostoru),ali,jebi ga,Rakic se nadao da ce biti vise ljudi...A samim tim sto je bilo toliko ljudi (oko 150) mislim da nece biti nista od Marduk-a kod nas...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2005. 09:10 

bice, bice :!: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2005. 05:08 

Ja bih prvi voleo to.Zivi bili pa videli...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]