Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 29. 06. 2025. 00:42

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 94 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Prvi trijezni, nepotpuni izvjestaj sa Prvog BMF a
PostPosted: 07. 05. 2005. 23:56 

Evo ja dodjoh sa festa. Ne pitajte zasto ovako rano, ko zna - zna :)
Morala sam odvojit temu. Necu da se mijesa, it iiiiz hooliiii!

Dosla iz Sarajeva oko pola sest, odmah spremanje i tamo pred Puls. Tamo nas se, masallah, okupilo BRUKA! Odjednom sviju moram pozdravit, svi na jednom mjestu, pravo sam se zbunila. Koga nisam pozdravila nek se ne ljuti, molim vas, bilo je previse ljudi a ja ionako jedva vidim. "Od sume se ne vidi drvece" il tako nekako.
Dakle kad sam dosla svi nesto spominju "Silent Kingdom... KRV..." pa opet neko "Ajoooj, Sajlnt Kingdm.... KRRRVVV!". Onda se ja sjetila pitat sta je, kad kazu da su otkazali. Sejo, uz tebe smo!

Te tako bila zajebancija, udji izadji, sa ovim ovim onim i dodje vrijeme koncerta. Ja uletih kad Codex vec svira. Bilo je najs, svirali su svasta nesta. Na posljednjoj pjesmi je Djambalaja preuzeo mikrofon i otpjevao "Stvarnost". Poslije njih bend Ormus. Bili su dobri, al ja se sjecam samo Mestr of papetsa kad su sviralim, jer sam morala ganjat klavijature. Onda slijede Invaginatori (iskreni Hails :D). I tako dok sam ja pokusavala svojim girlie growlom nadjacat Cileta :lol: dolje su svi bili hepi, sutali se, pili... Kad odjednom svjetla se ugasise... ali svjetla se nisu ugasila zbog ugodjaja, culi su se samo Boris i malo Lana. Ihti se uhvatio za glavu, muzika stade...

Nesta je bilo! Sta je bilo? A problem has occured! "But every problem has a solution, you know!" Recep Zihni, the best matematician in balkans

Nakon jedno hmmm evo bubam 15-20 minutica stanke dosle su cike i popravile sto je trebalo popravit, a mislim da je u pitanju bio osigurac, al nisam sigurna. Ponovo su se upalila svjetla i ponovo je Cile reko UUUUURRRGGGHHHH!

ALI

To je bilo vrijeme kada sam ja morala da krenem
:)

Pozdravljam sve koje sam upoznala, zao mi je samo sto nisam uspjela nista lijepo da vam odsviram. Nadam se da je Lejna uspjela dokrajciti bijelu i Pink. Pozdravljam Tiraninovu gitaru s kojom se nisam uspjela upoznat, nek mu je sretna :D Pozdravljam sve koji me poznaju i vas u studiju i reziji.

Posebno hvala Grungy - u, Opium - u i Tiranin - u :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2005. 03:48 

eo ja sad stigao..
ukratko - dobra sutka, odlicna atmosfera, extra svirka, fenomenalna raja! jesam rekao dovoljno? :P :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2005. 12:17 
Napisat cu nes vise kad se naspavam! Uglavnom bilo je suuuper! Ixxxa ba ti u sutci letis na sve strane, kako te ko gurne, nema otpora ni bilo kakvog trenja! HEHE

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2005. 13:23 

Animus_immortalis wrote:
Napisat cu nes vise kad se naspavam! Uglavnom bilo je suuuper! Ixxxa ba ti u sutci letis na sve strane, kako te ko gurne, nema otpora ni bilo kakvog trenja! HEHE

Nisam htio biti previse brutalan prema vama metalcima.. :P a tebe u sutci nisam ni vidio, jel ti to Nery nije dala? :P :lol: :wink:

Profile  

Post subject: Re: Prvi trijezni, nepotpuni izvjestaj sa Prvog BMF a
PostPosted: 08. 05. 2005. 15:08 

sWitch wrote:
Nadam se da je Lejna uspjela dokrajciti bijelu i Pink.

:lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Čuj ja!!!!Ja sam mislila kako si se iznervirala da ćeš ih ti sama dokrajčitii!!!Joj fakat je ono bio neki debilni prenos(šta ćeš došle šminkerice da ganjaju čupe!!!!) :lol: :lol: :lol:

Agonize i Toxicdeath su zakon!!!!!!!!Bili su najbolji i čestitam im!Atmosfera odlična,da je malo češće ovakvih okupljanja,gdje bi nam bio kraj!Puno pozdrava svoj raji,a najviše Bori!!!Slayer zauvijek,jeboga bog!!! :twisted: :wink: :D :D

PS:Kemo trebao si poslati poruku da nemaš kredita!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Eeeeeeeee,da još jedna bitna stvar-Visočani pravi ste domaćini,svaka čast!!! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2005. 15:51 
Administrator

Ja sam jucer ujutro u 10:30 izasao iz kuce i jutros u 5:00 se vratio kuci MRTAV umoran. S obzirom koliko je problema bilo sve je dobro ispalo. Prostor smo dobili tek u 11h a trebali smo dan ranije, razglas kasnio 3-4h. Tako da su probe trajale po 20 min, tonac je bio papak koji veze nema pa je zvuk bio los, ali moglo se sutat :)

Na zalost Silent Kingdom i KRV nisu mogli nastupit. Bubnjar je u oba benda isti a on je hitno morao otic na put.

VELIKA HVALA SVIMA VAMA KOJI STE DOSLI I PODRZALI NAS!!!
POSEBNO HVALA BENDOVI JER SU SVI PRISTALI SVIRAT SKORO PA DZABE!!!

SLJEDECE GODINE OPET OCEKUJTE "BOSNIAN METAL FEST" SA PUNOOO BOLJOM ORAGANIZACIJOM I VENTILACIJOM JER JE SINOC BILO PREVRUCE ;)

JA SE NADAM DA SE NISTE POKAJALI STO STE DOSLI...

Dosta je raje trazilo Bosnian Metal Fest majicu ali ih je brzo nestalo, nismo se nadali da ce toliko trebat majica pa nisamo stampali vise.
Nove majice ce bit odstampane u toku sedmice a narucit ih mozete na e-mail: mailto:ihti@rock-planet.com. Cijena je: 15 KM

Last edited by ihti on 08. 05. 2005. 15:55, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2005. 15:52 

kako su dobre one dvije bile hahahhahha jedna u bijelom sakou i sa ruzom u dzepu, druge se ne sjecam, jer mi je ova u bijelom namignula hahahahhahhaha bas su se super uklopile u okolinu

svaka cast na organizaciji, super je bilo
kad je nestalo struje trebali ste ostavit nako u mraku da raja shize, ne bi se niko protivio ;)

Toxicdeath je najbolji bend na Balkanu !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2005. 16:33 

Ona bijela je paglu pravo..uzeo ja sendvic a ona me izbezumljeno gleda i kaze 'gdje si to kupio?' buhahaha.. :twisted: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2005. 16:58 

nije lose nije lose... :P hocemo jos vakih stvari :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2005. 17:20 

mi tuzlaci dodoh smo nesto do 7 jutros. a malo je falilo da odemo na kanister konjaka kako nas je krenulo!!!
hvala organizatoru i svim dobrim ljudima metal vjere!
bilo je pravo super!!! vidjelo se da imamo jaku scenu a i ljude koji tu scenu podrzavaju.
posle ovako dobrog festa mozemo samo ocekivati jos vise ovakvih stvari.
hvala raji koja je podrzala SYMBOLIC, a mene licno sto se tice svi bendovi su bili extra!!!

Profile  

PostPosted: 08. 05. 2005. 17:44 

LEJNA wrote:
PS:Kemo trebao si poslati poruku da nemaš kredita!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Ma on je HOTIO al kako je gled'o one bubnjeve od 150 KM.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma bilo je zakon!!! Ljudi su se fakat potrudili i bilo je dosta raje što mi je pravo drago!!! Crkla sam od smijeha, bilo je genijalnih provala....i najedosmo se onih medvjedića, s okusom metala...bukvalno (ja bar jesam...hehehe :D ) :wink: :D ma bilo je extra!

ihti wrote:
SLJEDECE GODINE OPET OCEKUJTE "BOSNIAN METAL FEST" SA PUNOOO BOLJOM ORAGANIZACIJOM I VENTILACIJOM

AFERIM!!!! Image

Sinoć je fakat bilo prevrelo, potparilo...al to nas nije spriječilo da se odlično provedemo!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2005. 17:57 

Bilo je stvarno predobro!Visočani,svaka čast!Samo tako nastavite... :wink:

Profile  

PostPosted: 08. 05. 2005. 17:58 

Mistress of Pain wrote:
LEJNA wrote:
PS:Kemo trebao si poslati poruku da nemaš kredita!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Ma on je HOTIO al kako je gled'o one bubnjeve od 150 KM.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma bilo je zakon!!! Ljudi su se fakat potrudili i bilo je dosta raje što mi je pravo drago!!! Crkla sam od smijeha, bilo je genijalnih provala....i najedosmo se onih medvjediæa, s okusom metala...bukvalno (ja bar jesam...hehehe :D ) :wink: :D ma bilo je extra!

Medvjedici su bili dobri, ja sad kontam sta ono Lejna nudi mljac :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2005. 18:04 

Hehehehe....ma fina moja Lejnica, ja se najela, a nako su mi i bili ukusniji! :wink: I krenuli se momci palit ko šta to njih dvije...hahaha :lol: :lol: ma zakon! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2005. 18:11 

Kako tebe ne znam :cry:
Jesam li tebe pitala gdje mi je mensura :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2005. 18:18 

bilo je pravo fine i uljudne raje :) :) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2005. 18:21 

a bilo je i neke HOT raje...heheheheh

ma odlicno je bilo...svaka cast organizatorima, bendovima koji su nastupali...i svima...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2005. 18:23 

ej pozdrav svima koje sam vidio, sve vezano za visoko juce je bilo extracy... keep it up!

N

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2005. 18:30 

Sve je bilo odlicno i bendovi su razvaljivali. Jest bilo vruce ali sve su to mladi ljudi,izdrzalo se(nisu oni Lipovaca koji se onesvijestio u PULSU,hehe)
Sve u svemu, hvala svima koji su dosli!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2005. 19:28 
Moderator

higland till death...clanak ''BMF Pt.1'' autora mene na indexu rp-a za nekoliko sati. članak ''BMF Pt.2'' autora Djambalaje očekujte kad se šupak probudi :) ili otrijezni :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 94 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]