ANBIFAKINLIVABL
Zar je moguce da onako dobro zvuce? HAIL ANTHRAX!

Atmosfera je bila predobra, pjesme su bile mrtvi old skool best of...htio sam explodirat od odbrote! Uvod u Be All... me raznio, najezio sam se i bio u nevidjenoj extazi... taj intro cu pamtiti s odusevljenjem! Anthrax su bili vidno odusevljeni publikom i zato smo i dobili drugi bis sa Deathriderom no po meni prava poslastica koncerta je bila stvar MADHOUSE koju nisu svirali do sad na turneji. YES! I onaj respect Panteri kad su poceli svirati A New Level me pozitivno iznenadio. Nevjerovatno kako je ovo bio dobar koncert, stvarno jedan od najboljih koje sam ikad pogledao. Hit od jebenog hita - Medusa, Among The Living, Caught In a Mosh, AIR, Be All End All, Antisocial, Metal Thrashing Mad, NFL, Got The Time, I Am the Law, Indians.... - AAAAAAAAAAAA
Jedina zamjerka je bila los zvuk... neznam da li je do razglasa ili do tonca ali je fakat bilo losije nego na MC-u, no to nije moglo umanjiti ushicenost ovim koncertom godine!
Duuugo vremena nisam bio na koncertu na kojem apsolutno svaka pjesma je bila savrseno izvedena... presretan sam!