Evo ja dodjoh sa festa. Ne pitajte zasto ovako rano, ko zna - zna
Morala sam odvojit temu. Necu da se mijesa, it iiiiz hooliiii!
Dosla iz Sarajeva oko pola sest, odmah spremanje i tamo pred Puls. Tamo nas se, masallah, okupilo BRUKA! Odjednom sviju moram pozdravit, svi na jednom mjestu, pravo sam se zbunila. Koga nisam pozdravila nek se ne ljuti, molim vas, bilo je previse ljudi a ja ionako jedva vidim. "Od sume se ne vidi drvece" il tako nekako.
Dakle kad sam dosla svi nesto spominju "Silent Kingdom... KRV..." pa opet neko "Ajoooj, Sajlnt Kingdm.... KRRRVVV!". Onda se ja sjetila pitat sta je, kad kazu da su otkazali. Sejo, uz tebe smo!
Te tako bila zajebancija, udji izadji, sa ovim ovim onim i dodje vrijeme koncerta. Ja uletih kad Codex vec svira. Bilo je najs, svirali su svasta nesta. Na posljednjoj pjesmi je Djambalaja preuzeo mikrofon i otpjevao "Stvarnost". Poslije njih bend Ormus. Bili su dobri, al ja se sjecam samo Mestr of papetsa kad su sviralim, jer sam morala ganjat klavijature. Onda slijede Invaginatori (iskreni Hails

). I tako dok sam ja pokusavala svojim girlie growlom nadjacat Cileta

dolje su svi bili hepi, sutali se, pili... Kad odjednom svjetla se ugasise... ali svjetla se nisu ugasila zbog ugodjaja, culi su se samo Boris i malo Lana. Ihti se uhvatio za glavu, muzika stade...
Nesta je bilo! Sta je bilo? A problem has occured! "But every problem has a solution, you know!" Recep Zihni, the best matematician in balkans
Nakon jedno hmmm evo bubam 15-20 minutica stanke dosle su cike i popravile sto je trebalo popravit, a mislim da je u pitanju bio osigurac, al nisam sigurna. Ponovo su se upalila svjetla i ponovo je Cile reko UUUUURRRGGGHHHH!
ALI
To je bilo vrijeme kada sam ja morala da krenem
Pozdravljam sve koje sam upoznala, zao mi je samo sto nisam uspjela nista lijepo da vam odsviram. Nadam se da je Lejna uspjela dokrajciti bijelu i Pink. Pozdravljam Tiraninovu gitaru s kojom se nisam uspjela upoznat, nek mu je sretna

Pozdravljam sve koji me poznaju i vas u studiju i reziji.
Posebno hvala Grungy - u, Opium - u i Tiranin - u