Jos smo u ljubljani pa necu preopsirno pisat. Jedva smo usli na koncert, rezervacije nisu postovali. Da nije bilo momaka iz ZG (Igor i Mladen), popusili bi ga. Tako da je bolje da niste ni isli. Inace masa raje je popusila za karte i ostala ispred sale, i ako su svi imali nekakve rezervacije preko websitea reklamiranog na mtv adria...
Koncert je bio jako dobar. Sepultura mi je daleko jaca bila. Jebiga, stari kenjci znaju napravit extra show i bez maxa i igora. (Interesantno je da je bivsi soulfly bubnjar zamjenio Igora na turneji). Na krjau nastupa koji je prebrzo zavrsio (i ako su svirali satak, mozda i malo vise) je bila roots bloody roots.. total, fuckin' mayhem...
In flames, precizni, ali nekako sterilni. Svirali su sat i po u bobu (bez bisa). Dosta novih stvari je sjebalo koncepciju i zagrijanost rulje. Na momente je bilo extra dobro (prvi dio koncerta.. otvoren sa Pinball Map), al ostatak nekako rutinski, hladno, kalkulirano odprasen... Pred kraj sam i sam zelio da se koncert zavrsi i da idem kuci spavat...
Napravio sam dosta slika, ali ne znam kako su ispale.. dosta ce ih bit mutnih jer me light show sjebavao.
cheers,
V
UPDATE: Slike se uploadaju... Relativno malo ih je ispalo da valjaju, al sta je tu je...
http://www.aida-vanja.com/2006/Sepultura