Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 00:21

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 
Author Message
 Post subject: The Sisters of Mercy 13/06/2006,Beograd
PostPosted: 26. 04. 2006. 21:34 

Prenosim vijest:

LONG PLAY VAM PREDSTAVLJA:

THE SISTERS OF MERCY

13.06.2006.

BASTA SKC-a

Obavestavamo Vas da, posle vise od 15 godina, veliki engleski bend The Sisters of Mercy ponovo dolazi u Beograd.
Koncert će biti odrzan u basti Studentskog Kulturnog Centra, u utorak, 13. juna 2006. god.,u okviru njihove nove velike turneje, koja je počela u februaru, koncertom u Las Vegasu.
Nakon ogromnog broja koncerata u Americi, Kanadi, Spaniji, Velikoj Britaniji, Italiji, Nemačkoj, ovaj bend konačno dolazi i u nase krajeve.

Motorhead ce svirati 12 juna,ali je meni definitivno ovo prioritet!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2006. 21:48 
Moderator

Enita, oćmo li? :lol:

Profile  

Post subject: Re: The Sisters of Mercy 13/06/2006,Beograd
PostPosted: 26. 04. 2006. 21:54 
Defunctus wrote:

cek cek cek ziv bio, jel to i kod vas motorheaaaaaaaaaaaaad
pa jebem ti sarajevo i bosnu i aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAA
kolko ce bit karta tam?

njaaaaaaaaa
..
da ti jebem..
:evil:

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2006. 22:38 

furija wrote:
Enita, oćmo li? :lol:

A pa ne znam, vidjećemo prvo oćel se dogovoriti 21. za zg:) lol

Profile  

PostPosted: 27. 04. 2006. 08:48 

dr.olya wrote:
Defunctus wrote:

cek cek cek ziv bio, jel to i kod vas motorheaaaaaaaaaaaaad
pa jebem ti sarajevo i bosnu i aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAA
kolko ce bit karta tam?

njaaaaaaaaa
..
da ti jebem..
:evil:

aloo covjece ako ti se ne svidja idi negdje drugo
i ne pljuj po Sarajevu i Bosni !!! :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 04. 2006. 09:55 

Naravno da nema Motorheada, ni Whitesnakea, ni Sisters of Mercy-a...

Ja sam dobio sve te ponude, i sve bi ove koncerte mogli raditi u sarajevu ali bih tu svaki put izgubio po 20, 30 hiljada maraka, a nakon Sinistera ja vishe necu platiti nijedan koncert iz svog dzepa.
MOramo se suociti sa realnom situaciom da u BIH nema dovoljno rokera niti metalaca za ovakve koncerte. Beograd i Zagreb su ogromni gradovi, metropole, pogotovo Beograd, i za 10 godina ce ostaviti Sarajevo u prasini jada i bijede! Ne serem, nego vam fakat kazem tuznu istinu.

Zato djeco moja mlada - bjezite iz ovog grada jerbo cete samo patiti zbog akcija nekih starijih generacija i politickih vodja biovse nam drzave.

Profile  

PostPosted: 27. 04. 2006. 10:54 
Striker wrote:

hahah

Post subject:
PostPosted: 27. 04. 2006. 11:55 

Uriel wrote:
Naravno da nema Motorheada, ni Whitesnakea, ni Sisters of Mercy-a...

Ja sam dobio sve te ponude, i sve bi ove koncerte mogli raditi u sarajevu ali bih tu svaki put izgubio po 20, 30 hiljada maraka, a nakon Sinistera ja vishe necu platiti nijedan koncert iz svog dzepa.
MOramo se suociti sa realnom situaciom da u BIH nema dovoljno rokera niti metalaca za ovakve koncerte. Beograd i Zagreb su ogromni gradovi, metropole, pogotovo Beograd, i za 10 godina ce ostaviti Sarajevo u prasini jada i bijede! Ne serem, nego vam fakat kazem tuznu istinu.

Zato djeco moja mlada - bjezite iz ovog grada jerbo cete samo patiti zbog akcija nekih starijih generacija i politickih vodja biovse nam drzave.

upravo...

Profile  

PostPosted: 27. 04. 2006. 15:45 

dr.olya wrote:
Striker wrote:

hahah

sta je smijesno?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 04. 2006. 19:20 

sad mi se place...Sistersi dolaze...ja ih obozavam...a nemam kesha!!!!! aaaaaa....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2006. 15:55 

Zapravo, po pitanju posjećenosti koncertima nema pravila, bez obzira o kojoj se zemlji radilo. Nedavno su Rage u jednom klubu u Stockholmu svirali ispred 60-70 ljudi, i nije se za čuditi kada u Beogradu Sinister sviraju ispred 140 ljudi.
Zagreb je manji grad, a ipak je bilo ipak više ljudi. Ali, nije bit u tome. Nema uopće veze veličina grada s tim. U jednoj Njemačkoj veliki bendovi tipa Dream theater i sl. sviraju po vrlo malim gradovima s oko 30-40 tisuća ljudi, a zna se dogoditi da koncert u nekom velikom gradu ne ispuni očekivanja. Što se samog organizatora tiče, najveću ulogu imaju cijene najma kluba, honorar bendu itd., a zapravo je najvažnije da se ima temeljni kapital i da se bend isplati makar ne prodao niti jednu ulaznicu.
Jedan Zagreb je tijekom 80-tih i početkom 90'-tih imao najjaču gothic rock subkulturnu scenu u Istočnoj Europi i uživao je kultni status. Mnogi su bendovi iz tog žanra tada dolazili i imali su odličnu podršku, a koncerte su održavali pred tisućama ljudi (The Mission, Christian Death, Gang of four, Classix nouveaux, Sisters of mercy…). U tom je pogledu i organizator mogao računati na kakvu-takvu isplativost, ali rizik uvijek postoji.
Meni je žao što organizatori u Bosni odustaju od koncerata, ali situacija će se sigurno promjeniti. Mora. Osobno sam zadnji put u Bosni bio još u vrijeme bivše Yu i to kao dijete, ali potpuno sam uvjeren da bi i jedan Motorhead tamo imao uspjeha. Plemenita je to zemlja i žalosno je što ima ljudi koji ne mogu priuštiti odlazak negdje dalje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2006. 16:11 

Pavao wrote:
Zapravo, po pitanju posjećenosti koncertima nema pravila, bez obzira o kojoj se zemlji radilo. Nedavno su Rage u jednom klubu u Stockholmu svirali ispred 60-70 ljudi, i nije se za čuditi kada u Beogradu Sinister sviraju ispred 140 ljudi.
Zagreb je manji grad, a ipak je bilo ipak više ljudi. Ali, nije bit u tome. Nema uopće veze veličina grada s tim. U jednoj Njemačkoj veliki bendovi tipa Dream theater i sl. sviraju po vrlo malim gradovima s oko 30-40 tisuća ljudi, a zna se dogoditi da koncert u nekom velikom gradu ne ispuni očekivanja. Što se samog organizatora tiče, najveću ulogu imaju cijene najma kluba, honorar bendu itd., a zapravo je najvažnije da se ima temeljni kapital i da se bend isplati makar ne prodao niti jednu ulaznicu.
Jedan Zagreb je tijekom 80-tih i početkom 90'-tih imao najjaču gothic rock subkulturnu scenu u Istočnoj Europi i uživao je kultni status. Mnogi su bendovi iz tog žanra tada dolazili i imali su odličnu podršku, a koncerte su održavali pred tisućama ljudi (The Mission, Christian Death, Gang of four, Classix nouveaux, Sisters of mercy…). U tom je pogledu i organizator mogao računati na kakvu-takvu isplativost, ali rizik uvijek postoji.
Meni je žao što organizatori u Bosni odustaju od koncerata, ali situacija će se sigurno promjeniti. Mora. Osobno sam zadnji put u Bosni bio još u vrijeme bivše Yu i to kao dijete, ali potpuno sam uvjeren da bi i jedan Motorhead tamo imao uspjeha. Plemenita je to zemlja i žalosno je što ima ljudi koji ne mogu priuštiti odlazak negdje dalje.

Bez ljutlje ali nemas bas puno informacija o situaciji dole. Potpuno si u krivu, nazalost, da bi Motorhead dobro prosao u BIH, Zasto roganizatori odustaju? - zato sto nakon nekoliko koncerata placenih djelom iz svog dzepa kontaju za koga vishe? Sinister su svirali ispred 200 ljudi u Beogradu, info da je 140 kupilo kartu je druga prica, no ja se tu necu puno petljat. Mali gradovi u Njemackoj (drasticna primjer), recimo realnije Sloveniji, nemaju nikakve veze sa malih "gradovima" u BIH - to jest NEMA SANSE da se poredi. Jer u BIH cjeloj nema ukupno metal fanova kao u nekom manjem gradu u Njemackoj.
Sto se tice zemlje, jest, plemenita je, ali je sjebana deset puta vishe od jednoe HR ili SICG, koje su i prije imale prednost nad BIH...pa ti skontaj koliko to "mora" biti bolje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2006. 13:41 

Danas je objavljeno da ce se koncert odrzati na Tasmajdanu (moze stati 10 000 ljudi).Karte se prodaju od danas,po cijeni od 1000 dinara za tribine i 1200 za parter.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2006. 19:28 

Ima li tog motorhead-a 12-og? Ako ima, mozda bi se ovo moglo uvezat...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2006. 20:08 

Malo mi je Motorhead sumnjiv,jos se organizator ne oglasava,a nema ni zvanicne potvrde na njihovom sajtu.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]