Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 17:08

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 61 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: United Slavic Swords II, 01.12.2006., Beograd
PostPosted: 25. 09. 2006. 14:13 

Inferno, The Stone, Adultery, Arkona, Maras, Wolfs Hunger i Zaklan.

Voda mi na usta podje.

Last edited by cotoha on 10. 11. 2006. 12:36, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject: Re: United Slavic Swords II, 02.12.2006., Beograd
PostPosted: 25. 09. 2006. 14:55 

cotoha wrote:
Inferno, The Stone, Infernal War, Ankona, Maras, Wolfs Hunger i Zaklan.

Voda mi na usta podje.

uzmi maramicu

Profile  

Post subject: Re: United Slavic Swords II, 02.12.2006., Beograd
PostPosted: 25. 09. 2006. 15:38 

Khasma wrote:
cotoha wrote:
Voda mi na usta podje.

uzmi maramicu

bwahahahaahhahaah :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2006. 16:03 

Svaka cast nekim bendovima sa liste...

Ali naziv manifestacije...UNITED SLAVIC SWORDS II....hahahaha zvuci kao trash horror ili igrica za Commodore 64.

Pa ja ne mogu vjerovati da u 21.vijeku neko moze smisliti ovako nesto glupo...da ne kazem, biti dovoljno glup da se nalozi na ovo...

Hehehehe, presmijesno, jos me bole stomacni misici od smijeha...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2006. 16:27 

voljela bih cuti taj zaklan mada nea sase na to da dodjem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2006. 16:43 
Moderator

Under A Funeral Moon wrote:
Ali naziv manifestacije...UNITED SLAVIC SWORDS II....hahahaha zvuci kao trash horror ili igrica za Commodore 64.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2006. 17:03 

...ohoho...zanimljivo, zanimljivo...moglo bi se otici, ukoliko dozvoli posao...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2006. 23:22 

Hahahahha, Sharane svaka ti dala.... podsjeti me na neka vremena...

A vidim i gospodin Seth je "umijesao prste" da uljepsa naziv "igrice" na plavom ekranu :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2006. 23:30 

Ali sad fakat...

Inferno...jel pricamo o onim Cesima, Poljacima ili kojim vec kurcima-palcima. Sta ocekivati od benda koji podrzava filozofiju "COMMUNIST NAZI" ?!?!?! Sta god im to znacilo

The Stone...puno se prica o njima.... izgleda jedan od rijetkih bendova koji je shvatio neke principe stvaranja albuma, malo ozbiljnije pristupio poslu i odmah su proglaseni bogovima...jesu al' ahaaaaa

Za sljedeca tri benda, tj. Infernal War, Maras i ovaj treci nikad nisam cuo...nesto cisto sumnjam da je cak i Libijac za njih cuo uz svo duzno postovanje prema "sveznajucem blackeru"

Wolf's Hunger....nazi idioti koje bih najradije podavio k'o macice

Zaklan....uuuuuuuu so true and eeeeeeeeevil, ali kasnite jedno 15 godina sa tom furkom...get real!

I neka mi neko kaze i argumentira da se na ovo isplati otici ja ga castim pivom!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2006. 23:34 

...isplati...'ajd me casti...al' bez suvisne spike...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 09. 2006. 02:37 

ne isplati, smece samo, samo the stone bi volio vidit od ovog...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 09. 2006. 02:42 

debilana...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 09. 2006. 10:46 

...ugly...bitch... wrote:
...isplati...'ajd me casti...al' bez suvisne spike...

Ja sam rekao argumentovano! Castit cu ja tebe, ali samo kada mi fino objasnis zbog cega se isplati...eto Krvi i Koldbranna uskoro pa imas tada pivu!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 09. 2006. 18:45 

...evo...inferno...da, cesi...azazel je super lik i nelosh autor...kakvu (i da li) komunist naci filozofiju furaju zaboli me k...priznajem, tru blekerima filozofija (dogma) koju band slijedi je cesto i iznad muzike...ne, ja nisam tru bleker jer me zaboli za bilo kakve ideologije u muzici...inferno, s vremena na vrijeme, poslusam od kad sam nabavila drugi njihov demo
(temna poselstvo i jos nesto), nekoliko splitova...za zivi pure serbian hell imam samo rijeci hvale...stoga...

...o the stone necu uopste da raspravljam...bogovi nisu, al' najbolji black (aktivni) na prostorima ex-yu jesu...i deracina su kompetentna uzivo...da su samo oni u pitanju isla bih, a ne...

...za infernal war sam davno dobila preporuke da pogledam...i to cu, bogme, i uciniti...iskreno, ovi poljaci imaju pomalo sminkeraja u cijeloj prici, al' to nije razlog da se ne kaze da su infernal ss i terrorfront sasvim solidna izdanja...doduse, oko terrorfronta imam podosta nedoumica, al' hajd'...uglavnom, dovoljno su ljuti za moj ukus...

...zaklan...nisam cula ni jedno izdanje u kompletu...stoga, uzdrzacu se od tvrdnji...no, da potencijala ima, ima ga...jedan razlog vise da se oslobodim nedoumica tako sto cu ih pogledati i kupiti jebeni cd, vinil il' dva...

...ljude iz marasa poznajem licno, te cu se suzdrzati od daljih komentara...na svirku nasih susjeda (makedonija) otisla bih ako nista drugo da se izgrlimo nakon nekoliko godina nevidjanja...sjajna ekipa...

...ankonu i wolfse necu komentarisati...imam svoje razloge...

...jel' dosta argumetacije...

...btw. united slavic swords je odlicno ime za festival...bas tr00...kao i vecina igrica za komodor...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 09. 2006. 22:45 

...ugly...bitch... wrote:
...ankonu i wolfse necu komentarisati...imam svoje razloge...

Nije Ankona,nego Arkona.Bend iz Poljske.Ono je Cotoha greskom napisao...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 09. 2006. 00:10 

...tnx na ispravci...'ajd sto je pogresno ime, nego sto sam mislila na pogresan band...ja sam mislila da je rijec o rusima ( i da, i oni se zovu arkona)...mislim da imaju samo jedno il' dva izdanja...mlad band...sviraju neki nsbm...vise manje bezze...aaa, jel' mozda gitarista poljaka (arkone) clan infernal war-a...ak' jest jos vise razloga za pogledat...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 09. 2006. 11:18 

Under A Funeral Moon wrote:
I neka mi neko kaze i argumentira da se na ovo isplati otici ja ga castim pivom!

Bice gomila piva 8)
:lol:

Al' ipak necu ici (verovatno) na ovu svirku...

E da,i nisu Wolf's Hunger nazi idioti,znas...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 09. 2006. 11:35 

...ugly...

Znas da postujem tvoje misljenje, tim vise sto si direktno angazovana na sceni, ali....ovo sto si mi opisala o nekim bendovima bi komotno moglo promijeniti naslov manifestacije u UNITED NAZI CROSSES ili UNITED WANNABE NAZIS.....a ako ista ne mogu, onda je to ova filozofija. Jos pogotovo kada je furaju slaveni i istocnjanci kojima je to nista vise do obicne furke. Ali da sada ne idemo u tu raspravu...

NSBM smatram najvecim smecem koje se ikada pojavilo na underground sceni...ZASTO? Zato sto niti jedan NSBM bend pocevsi od Absurda pa nadalje nema ni "M" od muzickog obrazovanja. Predlazem ti da na sljedecem koncertu Ormusa napravite pauzu u jednom trenutku i ti prozovi likove iz publike da sviraju nesto...znaci svakom liku pojedini instrument i pod pretpostavkom da ga ne znaju bas najbolje svirati. Kada pocnu svirati ti pocni nesto urlati u mikrofon (ali ne onim svojim izvjezbanim glasom kojeg sam hvalio) nego nesto nesuvislo i jednolicno...e otprilike tako zvuci svaki, ali svaki jebeni NSBM bend...

E ako se isplati otici pogledati hrpu wannabe neustimanih bendova onda sam ja definitivno pogrijesio muzicke pravce koje slusam...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 09. 2006. 16:56 

:D :D :D :D :D :D :D

Pa sta sve i da su svi bendovi NSBM a nisu? Mislim, ja bar nemam problema sa tim, skinheadsi kojih ce sigurno biti na ovome uglavnom gaze cigane i zidove haha.

Dalje, oko naziva festa.. ja ne znam koji je kurac vama ljudima, u zemlji u kojoj se ovo odrzava zivi 8 miliona juznih SLOVENA i svi su ponosni na to. Sreca pa se Sarajevo kurca pita kako ce se ovo zvati..

VARVARSKE SLOVENSKE HORDE PONOVO GAZE!!!

Ima da bude razaranje izmedju vadera i exodusa haha.

Ja sam naravno tamo!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 09. 2006. 17:50 

Woooow...kako si ti samo zajeban lik! Prvo, koliko vidim ti o subkulturi zvanoj "skinheadi" nemas pojma jer "skinheadi" ne gaze ni JEVREJE (a ne zidove) ni ROME (a ne cigane) niti ikoga... To rade NAZI idioti koji su osisani na celavo i sa izvornim SKINHEADIMA nemaju ama bas niceg izvornog...

To da li se Sarajevo nesto pita...sreca izborili smo se u proslom ratu, pa se na kraju svi pitaju osim usranog Beograda....a kako vam je krenulo Beograd ce odgovarati jos samo za 50 kilometara teritorije oko njega, popularno zvano i "Beogradski pasaluk".

I na kraju krajeva...sam si dokazao da samo kompletni idioti i neznalice kakav si i sam mogu otici na takav koncert!

Hvala ti sto si sam sebe ubijedio u to, da te ne moram dalje ja ubjedjivati!

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 61 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]