upravo sam doso kuci i zelim vas obavijestiti o ovoj fenomenalnoj svirci.....
naime, nastupali su reggie washington na e-bassu i povremeno kontrabassu, ravi coltrane na saksofonu i e. j. strickland na bubnjevima.
ljudi su svirali cetiri sata za pisljivih 18 eura haha

to je true
ravi coltrane je sin john coltrane-a i cijepo je saksofon, dok je bubnjara stricklanda nesto zesce spopala temperatura pa je lik pravo izrazbio bubnjeve. za reggie washingtona da ne pricam o njegovom silovanju bassa. ovo je definitivno najbolje sto sam u zadnje vrijeme gledo. ljudi su totalno cool a sto je najbolje bilo jest da je ovaj jazz klub gdje su nastupali tijesan, tako posto sam skroz naprijed sjedio, ti likovi su bili metar ili mozda metar i po od mene. to je totalno true, ljudi. svirka je bila u tri parta, tako da je raja nakon drugog parta pocela odlaziti (kurvetine nezahvalne) i ostalo nas je mozda jos nesto manje od pola,a lokacija je bila puna. ravi coltrane se cak poceo buniti radi toga.
reggie washington je najmanje 10 puta pravio reklamu za svoj novi album hehe i bio je ponosan na to koda je dobio dijete.
jebiga, znam da vi necete odgovarat na ovo, ali ja sam ponosan na ovaj trio koji mozda nikad vise nece doci u ovaj grad.