Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 17:11

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Vader, Monument, Defiant, 16.12. MMC Slavija , Osijek
PostPosted: 20. 12. 2006. 13:48 

BLITZKRIEG 4 EUROPEAN TOUR 2006

VADER
Theory of Chaos (otkazali)
Defiant
Monument

16.12. MMC Slavija , Osijek

MONUMENT iz Banjaluke je otvorio vece. Nije mi bilo tesko i opalimo Adrenalin, jedan death metalac, jedan vegan i ja do tamo. Nakon trosatnog putovanja u magli stigli smo do Osijeka. Iako sam vec gledao Vader u Sarajevu, otisao sam u Osijek zbog svojih sugradjana Monumenta koji su definitivno potvrdili da imaju sansu da postanu najjaci metal bend u BL ikada.

Moj uredjaj sa ovjekovjecenje trenutaka nije u stanju da pravi kvalitetne snimke pa sam od svega dobio nepar nekvalitetnih slika i jedan ultra nekvalitetan video snimak sa ocajnim audio zapisom.
Kako god, swirka je bila ekstra ultra brutal and thrash total death speed metal!

Poslije svirke lagano druzenje ispred prostora, otvoreno auto sa pristojnim audio sistemom i slusanje Death-a... lagano prifuravanje Osijecana i osvjetljenje obraza B. Luke i BiH kao metal uporista.

Dugokosi decko mi je prisao i pricao o njegovom druzenju sa Toxicdeath-om u tom istom klubu. Hvalio vas je momci, puno vas je hvalio, mislim Toxicdeath...

A unfale sa automobilom Monumenta ce vam oni sami ispricati.

Zanemarite sto se na slici Monumenta ne vidi publika, svi koji su trebali culi su ih ili su culi o njima kasnije. ;)
Image Image Image Image

250 ulaznica prodano. Da li je to maksimum koji je Osijek mogao dati, ne znam. Ulaznica je bila 70kn, rasvjeta i razglas 10 X bolji tj. kvalitetniji nego u SA. Pivo je bilo jeftinije :)

Swe u svemu, jesam se napatio vozeci tamo i nazad skroz u magli, ali ne zalim.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]