Noise Messiah wrote:
Problem je shto je pola sarajevske scene (e, da je bogdo samo pola) sastavljeno od dupelizaca i pichki. I shteta shto moram opet biti narcisoidan i reci...Oh, I am soooooo...bolji od tog sranja.
Kakav smo efekt htjeli postici? Znate kakav? Efekt je bio sljedeci - nabijem na kurac sve vase godine vjezbe, bendove, pjesme, albume, procesore, kurve, drolje, puknute zice i enciklopedijsko analiticarsko znanje muzike, kad ne kontate sustinu muzike - da zabavi i opusti covjeka.
Ko se uvrijedio, jebeno mi je drago.
Govoris u svoje ime sarane! Ali bas u svoje ime! Sado Mazo i kostime i koreografiju pravi koliko ja znam! A nebi rekao ni da momci ne vjezbaju! Muzicki su podkovani momci manje vise tj. solidno sviraju! I pape i gitarice su na mjestu! Tako to nema veze sa njima i sa vecinom tvoje scene!

Eh sad takvi kakvi jesu samo jos treba malo da sjednu mozda pet minuta pa skontaju kakvu zajebanciju ponavljam zajebanciju pa sviraju! I bice to ok! A ne uzeti od rambo amadeusa jednu pjesmu i napraviti od nje neku grind obradu! I vrtiti je citav koncert!
Da zabavi i opusti covjeka...

aha! Et recimo da je tako mesijo naš kakve veze ima sado mazo sa tim?
Ko se uvrijedio, ispo supak!