Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 06. 07. 2025. 17:18

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: MORIOR
PostPosted: 14. 02. 2006. 18:24 

jel ko sluso ovaj band.dolaze iz tesnja i sviraju death, imaju snimljen demo i vrijedi ga poslusat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 02. 2006. 21:48 

nisam slušo:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 02. 2006. 03:43 

pa daj taj link gdje se moze poslusat kad si vec stavio temu...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 02. 2006. 20:56 

ma to vec moras sacekat jer ljudi nisu nikad na naetu al eto ja sam se sjetio da stavim temu.cvirali su na soda festu poslije s. blood i prije toxicdeatha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2006. 00:07 

mocni su............

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 03. 2006. 03:04 

...slusao sam demo, i ovo je poprilicno gotivan death :)...dobro su zvucali i na sodi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2006. 00:07 

dobri su sam nisu imali srece na sodi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2006. 18:25 

pa dobro.... sto se tice te srece.... neznam.. je malo sjeb bio sto su ih levatili i sto niko od njih nije znao kad nastupaju... i onda kad seji puce zica u po jebene sutke.....
ali sve u svemu rasturili su (...mmmm death)... sigurno jedan od naj bendova na sodi... i jako dobro su prihvaceni....
kazu da ce jopet na ljeto rokat... jedva cekam jos neki nastup s njima......

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 03. 2006. 18:41 

cujem da ce mozda svirat sa nama opet nekad sad u tz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2006. 23:43 

morior su nekad svirali neki death metal, danas sviraju neki rock i band se sada zove vatrena voda.... ko ne vjeruje, nek se informise

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2006. 00:27 

joj maloumnice. oni imaju odvojeno vatrenu vodu i morior ako nsi znao. malo izmjenjena postava ali to su dva razlicita banda.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 03. 2006. 22:24 

to si mi mogo reci i bez onog "maloumnice", dinko

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 06. 2006. 10:50 

Jel to onaj Morior sto su pustili Mirzu iz benda...?Kakvo to oni misljenje imaju o sebi jebo te sunce.Covjeku gdje god je s PERISHMENTOM svirao sipaju pohvale,a likovima kao nije dobar.Smjesno...Drago mi je sto se Mirza poceo dokazivati i na Death metal polju svirajuci s Sephirothom.Podrska u svakom slucaju!Neka bendova!!! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 06. 2006. 11:00 

Old School wrote:
Jel to onaj Morior sto su pustili Mirzu iz benda...?Kakvo to oni misljenje imaju o sebi jebo te sunce.Covjeku gdje god je s PERISHMENTOM svirao sipaju pohvale,a likovima kao nije dobar.Smjesno...Drago mi je sto se Mirza poceo dokazivati i na Death metal polju svirajuci s Sephirothom.Podrska u svakom slucaju!Neka bendova!!! :twisted:

malo ti je prica bezveze znas. imaju ljudi pravo da sviraju sa kim hoce i da otpustaju koga hoce. sa njima svira sejo iz toxica i on je uvijek bolji izbor. mirza se bubnjar samo takav i dobro mu je sa svoja dva nova banda, uspjet cce sigurno. ni ja vise ne sviram u svom starom bandu iako sviram dosta bolje od gitariste koji je ostao u bandu ( covjek ne zna ni dvije solaze ) pa opet se radi dalje i tako to.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 06. 2006. 11:14 

Dr.Larsen wrote:
morior su nekad svirali neki death metal, danas sviraju neki rock i band se sada zove vatrena voda.... ko ne vjeruje, nek se informise

:lol: da, da... svirali smo sa Vatrenom Vodom u Sa... dobre su im one obrade narodnjaka "The Philosopher", "Despeate Cry"... itd. :lol:

basta

Morior su extra... imam demo kod kuce, slusho sam ih.. zakon \m/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 06. 2006. 14:01 

Shakhbuurz wrote:
Dr.Larsen wrote:

:lol: da, da... svirali smo sa Vatrenom Vodom u Sa... dobre su im one obrade narodnjaka "The Philosopher", "Despeate Cry"... itd. :lol:

basta

Morior su extra... imam demo kod kuce, slusho sam ih.. zakon \m/

ha ja, naravno covjece.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 06. 2006. 01:59 

Halo ljudi,daj bolan malo se okanite nepotrebnih rasprava.Gluposti su ciste to ko je kakav muzicar i ko o kome ima kakvo misljenje...Sve je to na individualnom planu,nekome se svidja ovo,nekome ono.I da razjasnimo jednu stvar za sva vremena(zbog Old School-a pogotovo...)sto se tice Moriora i mene.Morior fakticki(kao aktivni bend)postoji od momenta kad se Sejo(Toxicdeath)prikljucio radu s njima jer prije toga Morior je postojao samo kao ime.Istina da vec duze vrijeme postoji taj demo benda,ali cinjenica je da bend nikad ni jednu najobicniju probu nije napravio,a da je demo snimljen(ko ne vjeruje neka pita sadasnje clanove...).Na tom demo-u sam naveden kao "clan"mada to nikakve veze nema...Istina da se ideja rodila(jos prije nekih 10 god. skoro...)u glavama trojice nas,i ime MORIOR sam ja dao,ali to nikada nije uspjelo da zazivi.To sto hocu da kazem jeste da ja nikada u sustini i nisam imao neke pretjerane veze s Moriorom(ovakvim kakav je danas)i da ne zelim da me pojedini vezu s tim.Ja sam clan Perishmenta,odlicno mi je(nikad bolje na muzickom planu)i zelim da me ljudi prepoznaju kao takvog...Na kraju krajeva ja sam potpuno drugi covjek sad,okrenuo sam novu stranicu sto se muzike tice i zelim jos dugo vremena da se zadrzim na njoj...U svakom slucaju zelim srecu Morioru u buducnosti,jer samo podrskom drugih bendova osiguravamo i temelje za egzistenciju nas samih.
Budimo ljudi!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 06. 2006. 14:17 

...malo me zbuniste s ovim prepirkama, al' skoro sam sigurna da se radi o bandu koji je skoro svirao u club-u Bock u SA...svi clanovi banda su vrlo solidni muzicari/instumentalisti, a posebno bih izdvojila kvalitet bubnjara i solo gitariste... svaka cast :wink: ...malo ih jebe vokal...inace, basista pjeva i kako mi je rekao od nedavno...kada bi nasli dobar vokal, a da se basista moze posvetit svom instrumetu(dobro radi posao i sad), to bi bio SVJETSKI bend... u punom smislu te rijeci...

Cheers :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 07. 2006. 17:01 

Sion wrote:
...malo me zbuniste s ovim prepirkama, al' skoro sam sigurna da se radi o bandu koji je skoro svirao u club-u Bock u SA...svi clanovi banda su vrlo solidni muzicari/instumentalisti, a posebno bih izdvojila kvalitet bubnjara i solo gitariste... svaka cast :wink: ...malo ih jebe vokal...inace, basista pjeva i kako mi je rekao od nedavno...kada bi nasli dobar vokal, a da se basista moze posvetit svom instrumetu(dobro radi posao i sad), to bi bio SVJETSKI bend... u punom smislu te rijeci...

ma ljudi su kraljevi... obe gitare su super.. i naravno bubnjar... a vahid je prije svega vokal.. a tek onda basista... a..hmmm... ma kralj je lik... jebote... svaka cast....... MORIOR ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 07. 2006. 02:33 

Puppets wrote:
Sion wrote:

ma ljudi su kraljevi... obe gitare su super.. i naravno bubnjar... a vahid je prije svega vokal.. a tek onda basista... a..hmmm... ma kralj je lik... jebote... svaka cast....... MORIOR ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!

a zar vahid nije prije svega basista, pa tek onda vokal?? ja nisam slusala taj demo, al ne znam kako mi vahid to nikad nije dobacio. ako zvuci dobro kao sto su oni kao osobe, onda su odlicni...pozdrav!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]