Snake wrote:
OverloRd wrote:
neck pu DiMarzio® Evolution® (H) neck pu (Steve Vai sign.)
middle pu DiMarzio® HS-3 DP117 (S) mid pu (Malmsteen sign.)
bridge pu DiMarzio® Evolution® (H) bridge pu (Steve Vai sign.)
vrat je stratov, elektronika ibanezova..
javor, mahagonij i orah

(drvno)
radio mi je pise Mirza Kovacevic MKguitars
cijena gitare je oko 2500KM, zato sto je elektronika na njoj preko 1000KM inace ne uzima puno za ruke Mirza..
elektronika preko 1000KM?
jebote, u slobodnoj prodaji ovi pickupi ne prelaze 80-100€ komad
osim ako nema jos sta "unutra"
btw, jel ti ova sklopa za split humbuckera?
Overlord ne zhelim da ti budem kisha na svadbi, al jarane, taj Mirza se meni chini ko pravi masladzija.
Ta tri magneta zajedno nemogu, nesmiju biti preko 500 kerma. Ako ti iko naplati vishe od 150 maraka za dva potenciometra (iako je jedan sa kojl tepom), jedan 5-way switch i locking jack, slobodno ga pljuni.
Schaller-ov flojd jest preko 200 maraka vrijedan. Al 1000 kerma za ruke za bolt-on gitaru proste konstrukcije (oborena glava zahtjeva malo vjeshtiji zglob) je previshe i za Ameriku, a kamol za Bosnu. A koliko mi se chini to je gotov vrat (warmoth? fender?)...
Za shta je koristio mahagonij i orah? Ja na toj gitari ne vidim ni jednog ni drugog drveta...tjelo mi se chini ko Joha il Jasen...
Pored svega toga, sve najbolje, chini se kao fin instrument, samo ja lichno nebi platio ni pola te cjene za isti...al po tvom je cejfu, tebi mora da valja, a to je jedino shto je bitno.
Jeben ti taj Peavey Rotor AntiDope...fina gitarica skroz, pogotovo za pare koje koshta...ovi ostali Ibanezi i ESP-ovi meni nishta ne rade