nina_blessa wrote:
ljudi koji tvrde da se bez narodne muzike ne moze derneciti....aaaaa
ovo je jebeni jebeni jebeni jebeni potpis..
znaci piva il sta vec se ne moze pit bez turbo kuraca.. no coment samo takvih je naj manje 95% u nasem okruzenju
mrzim:
(morat cu prepisivat, mrsko mi kucat..)
-Hip Hoperi (rap je druga prica i rap-a vise nema.. al nebitno) i ti fazoni (jos pogotovo kad su skroz nadjindjani sa onim lancima i one hlace koje su im spale do koljena)aaaaaaa
-sminkeri i sminkerice (pogotovo nalickani likovi sa pramencicima onim) i likove koji cupaju obrve, briju se po prsima, i tako to
-djecica koja juce pocne slusti metal i glume da sve znaju (jos pogotovo ako se odjenom pocnu skroz u crno oblaciti,a juce hodali u rozim majcama) ne kazem da ne trebaju odnekle pocet ali brate nemoj mi pricat "ja sam odrastao na metalici il na cemu vec.." (ovde ce se neki clan prepoznat ali jebemi se pravo...
-punk i trenutni rock.. ako se to moze nazvat rock-om
-sve ljude koje me stalno pitaju studiral se sta ili radis li..
-likove koje pametuju kako je ovde dobro samo se treba potrudit i nac posao.. likove koji se vracaju iz inostranstva i kradu nam radna mjesta
-ove glupe "bosance" koji daju guzice ili prodaju mater za nesto pa nas prave bosance ublate
-debilne ljude koji puse sve sto je sa TV-a pa kaze tako oni kazo i onda je tako
..ma ima tu jos toga mrsko mi kucat
-NIRVANUUUU ali naravno.. grupu