sihirbog wrote:
samo je destruction nadjebao sopstvene klasike iz zlatnih 80tih tako da jbg,slabo cija izdanja sjednu kao starija
a normala da se bend morao mijenjati,odlika onih najvecih je da se mijenjaju a da pri tome ne odudaraju od zadatog zanra i da pri tome ne zaseru...
neg deder ti zavrti ponovo christ illusion,ako te ne razbaca Flesh storm ili Catalyst onda se jebi
to je to,ucitelji, a od novijih bendova koji pice moderni thrash slabo ko da moze parirati npr Christ Illusionu...jedino su se suicidali nametnuli sa Eternal Dominationom.ovo ostalo sve stari fazoni sa napucanim produkcijama i bez trunke inovativnosti.
Ima to sve svoje, meni je jebiga najdrazi Show no Mercy, al moram priznat kad bi birao novije albume od starih thrashera slayer bi tu negdje bio pri vrhu, jer bas nemaju album koji ja nemogu zamislit nit poslusat.
Sto se tice staro-novo fazona, brate sto se tice thrasha meni bas i ne treba tu neke inovativnosti, evo osvrni se na ove novije legende tipa Trench Hell, Assaulter, Toxic Holocaust, Deathhammer pa i Dekapitator. Sve je to staro dobro dokazano stivo, nekad malo spajsd up sa nekim novim kros zanrovskim fazonima, a u ostalom dobra stara thrashina, jednostavno metal kakav on treba da bude.