Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 06. 2025. 21:56

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 132 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16. 09. 2006. 23:31 

sto vise slusam ovaj album sve vise mi se cini da je ovo njihov najbolji album do sada.

licno misljenje

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 09. 2006. 23:47 

..pogotovo pase onaj dio vriska iz "Leptirice"...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 09. 2006. 01:21 

jedva cekam "maglu" sluso sam "zavet oca arija" odlicna stvar

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 09. 2006. 15:21 

[quote=Libijac"]REX i MEX su izmisljeni casopisi za tu rigalinu.[/quote]
Ihhh,MEX i REX mogu da puse MH-u :wink:

@Abigail:ono nije izjavio neki od urednika MH-a,nego neko od zaposlenih (tipa graficki dizajner il' tako neki (sporedan) lik)...

...ugly bitch... wrote:
big time...[sa kim sam ja vrijeme gubila]...

Haha :)
Quote:
... je flego...no, i njega su svezali

Da,izgleda...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 10. 2006. 03:07 

evo napokon nabavio sam "maglu",po meni do sad sigurno najbolji album,usput sam nabavio i dvd the stone/may result "live curse from the east" ludiloooooooooooo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 10. 2006. 23:57 

Magla je u prodaji.
cd 20km.
neobicno je vidjeti The Stone omot u Coloru :twisted:
album vredi svakog feninga

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 10. 2006. 23:56 

Posto dosta ljudi pita to pitanje i ima puno odgovora , evo Koyeljnikovog odgovora koji je i mislim najtacniji!

da rezimiramo sto Nefas ne pjeva uzivo. znaci nije to razlog neke svadje ili neceg drugog, jednostavno zakon sile , tj mala ne paznja nefasa i bolest koja ga muci ( nije nista toliko prestarasno , ali dovoljno da nemas snage za pjevanje koncerata).
Astma koja muci Nefasa jdnostavno ne dozvoljava da moze da otpjeva koncert , u studiju je drugacije , ali vec uzivo je dosta teze.

mada je meni Nefas jebeno dobar i drag Vokal!

Zivio The Stone , i da je vise takvih bendova ( ali imamo i mi KRV) :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 10. 2006. 17:25 

"...I gdje god prodjem
Neka stoje
K'o mracne kule
Prokletije moje..."

Slazem se u potpunosti. Odlican, zaista odlican album. Zakon sile, Pomor, Arije...Uh, uh, uh!!! Naravno, Magla. Ma, nista srat! Ko nije, neka obavezno nabavi album i uvjeri se sam. A DVD...Bas za sladokusce!

A sto se Nefesa tice...Jbg, bilo je pitanje vremena kada ce se jebena astma (koja mu je cesto isla na ruku u smislu farbanja, boje glasa) okrenuti protiv cijele stvari. Al' bice to ok. Mora!!! Nefes soon on the stage!!! Neka je, vala, Marko razjasnio cijelu stvar. Vec su mi na kurac pocele ici zlice po svakojakim forumima i njihovi vanvremenski debilni komentari...

LONG LIVE THE STONE!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 10. 2006. 01:34 

joj svirat ce ovdje u innsbrucku izgleda u januaru,zajedno sa 1349 :P :P :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 10. 2006. 01:04 

nisu losi za ovo sto rade, ali proglasavati ih najboljim ex-yu METAL bandom.... halo ba

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 10. 2006. 01:11 

Dr.Larsen wrote:
nisu losi za ovo sto rade, ali proglasavati ih najboljim ex-yu METAL bandom.... halo ba

Pa nikada nije receno bas Najbolji vec sigurno jedan od najboljih.
mislim da trenutno bas i nema ni jedan bend koji toliko radi , izdaje i koji je hvaljen od strane stranaca.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 10. 2006. 03:06 

druze walk, kod stranaca odnosno na zapadu se danas izdaje samo smece i scene uopce vise ne postoje.... odrasto sam u becu i nikad nisam imo osjecaj da sam dio neke scene..... da bi vidio makar malo kvaliteta moram ici u prahu ili brno...... the stone zasigurno hvale nekakvi primati na zapadu koji misle da je metal faza i entertainment.....

the stone su dobar band, nema se sta, ali cuo sam mnogo boljih stvari sa prostora bivse juge.... u januaru konacno imam priliku da ih gledam live, tako da se nadam da nece ispast da muzicki nisu dovoljno sposobni i da to zamjenjuju sa takozvanom "atmosferom"...

pozdrav

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 10. 2006. 03:36 

ja se vec lagano pripremam za tu legendarnu svirku. the stone je zakon, jos ni jedan bend sa balkana nije napravio tako nesto na evropskoj under sceni!!!!

slava

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 10. 2006. 04:00 

inssbruck to the bone :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 10. 2006. 16:06 

Dr.Larsen wrote:
tako da se nadam da nece ispast da muzicki nisu dovoljno sposobni i da to zamjenjuju sa takozvanom "atmosferom"...

Ta takozvana atmosfera, doktore, je temeljna odlika black-a. Njegova muzicka sustina!!! Ako ti je do tehnickih vratoprstuluka i dokazivanja, a ti se furaj na tehnical death(nista lose, da se ko ne osjeti prozvanim) il' presviravaj shostakoviceve varijacije i etide.
Pun mi je kurac vise tih debilana prica da svi muzicari (il' vecina) koje black porodi nisu dobri muzicari...

Btw., 'aj majke ti, ubuduce, prvo pogledaj ne jedan, nego najmanje dva live nastupa nekog KONKRETNOG banda, pa onda iznosi dileme o live nastupu TOG KONKRETNOG banda.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 01:40 

what the fuck :lol:

slusaj ovo.... jedan moj prijatelj iz poljske mi je prico kakvi su koncerti u poljskoj..... ako jedan band tamo lose svira, dodje do ludila i raja prebije band, jer nisu ih platili da im sviraju neko sranje...... eto u srijedu su u becu ovdje nastupali koldbrand i negator i bili su totalno smece.... ulaz je kosto 18 jebenih eura i to na jednom radnom danu..... razumijes, hocu da ti kazem da muzika sve vise gubi smisao, jer se niko ne zrtvuje za muziku i niko se ne trudi da spasi njenu cast..... ti mangupi sto su svirali u srijedu su bili toliko losi, da pjevac negatora nije otpjevo zadnje dvije pjesme, nego je lik jednostavno otiso s bine...... razlog je bio taj da je bio pjan ko zemlja i koksiran to the bone..... pa jebem ja njemu mater, zasto raja placa 20 eura?? za neki totalni bullshit..... svaka budala hoce da formira band i hoce da se prica o njima...... ti tipovi prikrivaju svoju nesposobnost sa tom atmosferom...... ima dobrih black metal bandova, nema se sta reci, ljudi koji sviraju do bola, ali vecina se fura na totalni primitivizam i pseudo-depresivu..... nagledo sam se do sad ko zna koliko black metal svirki i festivala ovdje u becu, jer svake sedmice imas ili neki lokalni underground, uopce underground ili poznatije bandove......

..... u poljskoj se dobijaju batine i to je dobro tako

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 02:26 

sigurno da ima i tog, no u svakoj vrsti glazbe imas one koji glume i koji su zapravo. meni je uvijek draze pogledat neki bend koji dere jednostavno al u glavu, nego neke koji me uguse tehnikom. dobro je to u poljskoj, heh. dobar koncert je po meni kad OSJETIS bend, kad te ponese svojom energijom ili atmosferom, bez obzira na stil, to treba znati!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 06:00 

Gdje to i ko to bije bendove...ahahahaha....to da se JEDNOM desi u tom gradu VISHE NIKAD nebi bio NIJEDAN koncert. To su priche o karabajama i dobrim vilama....

A o pozrtvovanosti bendova, pogotovo o KoldbraNN-u (ne "koldbrandu" seljachino musava), mi koji smo bili za prvu Balkansku turneju znamo...

drz se ti ba Becha, tamo prosipaj pamet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 15:45 

Libijac wrote:
Gdje to i ko to bije bendove...ahahahaha....to da se JEDNOM desi u tom gradu VISHE NIKAD nebi bio NIJEDAN koncert. To su priche o karabajama i dobrim vilama....

A o pozrtvovanosti bendova, pogotovo o KoldbraNN-u (ne "koldbrandu" seljachino musava), mi koji smo bili za prvu Balkansku turneju znamo...

drz se ti ba Becha, tamo prosipaj pamet.

ovo je vrhunac tvoje maloumnosti..... vjerovatno jadnice nisi vidio koncerta pet godina pa ti je koldbrannd najbolji band svih vremena, samo jos fali da izdrkas kad se oni pojave.....

nemas ti pojma o poljacima glupane, nisi nikad jednog upozno..... sta se tamo desava, to se u bosni u ratu nije desavalo.....

glup si ko tocak, majke mi. pises o necemu o cemu pojma nemas. boli njih kurac da li ce taj band ponovo doci ili ne. cim je neko los, oni se odma sjete cijene karte koju su platili. tamo nema derneka, veoma jebeno brutalni covjece

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 17:45 

E, djecko, jeb'o te...Zao mi te, Boga mi! Fakat mi te, jebeno, zao! Ne znam sta uopste kontas da postignes. Mislim, ove tvoje izjave zasluzuju potpunu exkomunikaciju, potpunu izolaciju. Lose lazes, jeb'o te! Znam da ce ovo da te uvrijedi, al' je fakat dobronamjeran (a ti shvati kako hoces) komentar. I PONOVO GRIJESIS U NAZIVU BAND-a, pretpostavljam da znam razlog...Pomijesao si nazive dva razlicita banda. Hej, ba, pa nisu svi debilana, sto se tako izofira, majku mu.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 132 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]